2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Lökosit görüldü diyo benim idrar testindede çıkmıştı enfeksiyon demişti doktor.ama çok az dişin kanasa bile bu kadar çıkar demişti.

Lökosit görüldü diyo benim idrar testindede çıkmıştı enfeksiyon demişti doktor.ama çok az dişin kanasa bile bu kadar çıkar demişti.
canım sağol yorumladğn için.işte bende bu yüzden üroloğa git dedim eşime normal demekle bitmez doktor ne dicek bakalm

Canim sayısı gayet iyi sanki hareketlilikte mi birsey var. Benim fikrim bu sadece benim eşim de daha önce testler verdiği için öyle tahmin ettim
walla canım banada öle geldi ama çok anlayamıyorumda teşekkür edrim yinede yorumladğn için :)

walla canım banada öle geldi ama çok anlayamıyorumda teşekkür edrim yinede yorumladğn için :)
Rica ederim ne demek. Öyle olsa bile onun da çaresi var. Esimden biliyorum çünkü. Hayirlisiyla sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah.

canım sağol yorumladğn için.işte bende bu yüzden üroloğa git dedim eşime normal demekle bitmez doktor ne dicek bakalm
Biz daha sperm testi yaptırmadık ama gördüğümü söyledim cnm.Tahlil .net diye bir site var orda yorumluyolar galliba doktorlar istersen oraya at sonucu cnm.Bizde bu ay hastaneye gidecegiz bakalım benide çetin bir süreç bekliyo şu durumda sperm testi falan istenir kesin ileriki zamanlarda.

rabbim hayırlı sonuçlar hayırlı evlat nasip etsin canım.allah yardımcın olsun.bu yolda ne gerekirse yapıyoruz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasn...

Lökosit iltihap hücresiymiş sperm testi degerleri yazan bir yerde okudum cnm.galiba her sperm testinde azda olsa görülen bişey

En zorunu aşmışsın cnm darısı bize.benimki inşaallah bir sorun çıkarmaz
aynen canım bin şükür şu teste gitti ya. doktora gitmese bile gider kendim yorumlatrrm. rabbim sennkinede nasip etsin sorunsuz gitsn inşallah. inatçı eşler bizi uğraştırıyo...

rabbim hayırlı sonuçlar hayırlı evlat nasip etsin canım.allah yardımcın olsun.bu yolda ne gerekirse yapıyoruz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasn...
Amiinn cnm.Bugün hastaneden gelen formu doldurduk bir arkadaşın evinde maaşallah herşeyi sormuşlar birtek kaçta onu yapıyosunuz dememişler.ben utandım adam okuyo soruyo bize allahtan okuyan alman da bizim milletimiz gibi dalga geçmiyo normal buluyo.ben utandıkça eşim normal bunlar ne utancaz falan dedi normalleştim biraz.

aynen canım bin şükür şu teste gitti ya. doktora gitmese bile gider kendim yorumlatrrm. rabbim sennkinede nasip etsin sorunsuz gitsn inşallah. inatçı eşler bizi uğraştırıyo...
Bir doğsa bana düşürmez sevmektende işte başta gurur yapıyolar kendilerine galiba.Bir doğurayım hergün başına kakıcam sen bana neler çektirdin diye.gerçi herkes sormaya başladı kendine yeğen yokmu yolda elinizi çabuk tutun diye falan şimdi normalleşme sürecine mecburen girmeye başladı inşaallah sorun çıkmazda hayırlısıyla kucağımıza alırız

orada herşey ne kadar farklı değilmi ya buradakiyle.e ii olmş herkesin sorması canım.normal bişey tedavi olmak doktora gtmek biz gidiyoruz zırt pırt herşeye olmuyosa çare arıcan niye diretiyolar anlamıyorum erkekler. bak benmki şimdi gerek yok diyo doktora gitmeye.sen gitmezsen ben götürcem sonucu dedim.sanki adam elinden alcak töbe yarabbim ya

aynen sorsan benden çok istiyo heryerde bebek gösteriyo bana e öleyse taşn altına koycklar elerini inşallah çıkarmaz cnm bnm

Evet cnm burda hastaneden randevu alıyosun 3 ay sonraya falan gün bulabiliyosun.bir radyolajiden guatır filmi çektircez 8. Aya gün verdiler düşün yani randevuyu beklerken ölen bile var normal düzenleri böyle ancak fenalaşacaksında ambulans çağıracaksın o zaman anında müdehale ediliyo.yoksa bekle randevun gelsin doktora soru sormak için bile arıyosun randevunuzda sorarsınız konuşulmuyo diyolar.Türkiyede olsa kıyamet koparırlar hastamız öldü randevu beklerken diye.bunların sesi çıkmıyo.

Tabi sukur mevlam yardim eder de bi heves et ya ilk torun sonucta hala kiz olsaydi tripleri falan
Bosver canm sen takma benm gorumce de bana dedi niye kiz yapmadin diye ben de becetebiliyosan sen yapaydun dedim iki oglu var herkes kendine bakacak allahin verdigini onlar nasil sorgularmis

Amin canm benm

aynen sorsan benden çok istiyo heryerde bebek gösteriyo bana e öleyse taşn altına koycklar elerini inşallah çıkarmaz cnm bnm
En basiti Postaneye gideceksin herhangi bir işlem için önceden randevu alıcaksın randevu saatinde orda olcaksın yoksa görüşme sağlayamıyosun.her kurumları öyle en resmisindrn en özeline kadar hepsi randevu da randevu diyo

ooo maşallah demekki oranın düzenine alşmş insanlar normal geliyo.ama kaç ay sonrayada dediğin gibi adam ölür bile yani nasıl bişiyse.aman burası ii sanrm yine.allah işlerini rast getirsn canım benim.

ne kadar zor herşey .demekki burda herşey çk kolay bide beğenilmez üstüne herkes şikayet eder.

ooo maşallah demekki oranın düzenine alşmş insanlar normal geliyo.ama kaç ay sonrayada dediğin gibi adam ölür bile yani nasıl bişiyse.aman burası ii sanrm yine.allah işlerini rast getirsn canım benim.
Ama bakımları süper hastanede refakatçi olayları na ihtiyaç yok hemşireler herşeyini yapıyo hastanın yemegini yediriyo altını degiştiriyo saati saatine ilaçlarını takibediyo hasta eve gitse bile evinde tedaviye devamediyo.Doğum yapan kadının evine hemşiresi geliyo pansumanını falan yapıyo bebek bakımını falan öğretiyomuş.anne sezeryanlıysa yada hastaysa bebegin hastaneye gidip gelmesi gerekiyosa gelip hemşire evden alıyo götürüp getiriyo falan takibediyolar yani işlerini.Bakım yönünden iyi ama öncesi biraz sabır istiyo işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…