2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

:) ben de artık gecen elimi yüzüme aldım valla anlasın diye ablamın annemin aldıklarını cıkardım gösterdim güzelmişden baska bişey diyemedi ertesi gün görümceme demiş sanırım görümce de bi cıtcıtlı bodyle bi de besiktaslı corap almış yollamış eşimle yani yine kvden bişi göremedim

Ben küçük yerde yaşadığım için çok secenek yok canım şu an e bebek te kiyafetlerde çok indirim var eşim izin verse alacağım da onun da çocuk olunca cimriligi tuttu. Çoğu şeyi netten aldım ben şükür bir sıkıntı yaşamadım sende ben gibi tez canlısın içine sinerek yapmak istiyorsun herhalde

Bende buraya geldiğinde öyle yaptım 4 gorumce var hepsi kayinvalide gibi biri de sormadı geçen gün bir de ikinci ismini biz koyacağız demez mi sinir oldum sanki bana bir faydası oldu da ismini koyacakmis

Bende buraya geldiğinde öyle yaptım 4 gorumce var hepsi kayinvalide gibi biri de sormadı geçen gün bir de ikinci ismini biz koyacağız demez mi sinir oldum sanki bana bir faydası oldu da ismini koyacakmis
he baska bi arzusu var mıymıs onu da sorsaydın :) valla isim kısmında eşim bile direnemedi bana görümceye kvye noluyomuş:)

he baska bi arzusu var mıymıs onu da sorsaydın :) valla isim kısmında eşim bile direnemedi bana görümceye kvye noluyomuş:)
Canım eşim baştan erkek olursa babamın adı dedi bende istemiyorum dedim eni sonu kız olursa sen koy dedi ben esma ismi düşünüyorum arada Zehra olsun şu olsun diyor da kararliyim kimseye de karıştırmam

aynen öyle canm ya pimpirikliyim tezcanlıyım :)

Tabi sukur mevlam yardim eder de bi heves et ya ilk torun sonucta hala kiz olsaydi tripleri falan

Son düzenleme:
sweet42 canım yaptırdın mı taramayı ? cinsiyet söyledi mi?
Ayyy evet canim az once geldim hersey normal cikti kan verdim cinsiyet soylemediler pazartesi ikili tarama sonucu cikicakmis saglikli ya bir sorun yok ya cok sukur artik 1 ay sonra ogrenicez dediler cinsiyeti yaa sen nasilsin ? Nasil gidiyo canim, bide vitamin hapi ve demir hapi basladilar fakat yutamiycam ben bunlari yaamiycam :)

sevidndim canım ohh.. ben kötüyüm yaa dün gece bi ağlama krizi geldi şidmi de işe gelir gelmez çıkardım kafam masada saat sayıyorum..
dr u araım 14+5 oluyo dedim ikili tarama için geç değil mi dedim sorun olmaz dedi, birlikte cinsiyet de öğreniriz heralde inşallah :)

ayyy suruyo canim bitmiyo bende ayniyim ya yemek yiyemedigim zaman hep vicdan azabi cekiyorum ama kusmakta iskence napicam bilmiyorum Alllahim saglikli evlatlarimiz olsun insallah ..... Insallah sorun yok dediyse guveniyodur kendine tatlim demekki sorun cikmayacak diyosa cikmaz sende icini ferah tut canim benim

Herkeste durum ayni. Bende dogum çantami hazirlayabildim sadece. Onuda canım arkadaşım karşiladi masraflari. Annemde kışlık örgülerini yaptirdi. Dahada gerisinde bişey alamadim. Bizdede gayet ciddi maddi sorunlar var. Rabbim yardimcimiz olsun

Amin canim. . Valla yesen olmuyo yemesen olmuyo.. güveniyorum dr uma canım cok iyi bi prof ankarada, once allah a sonta bana sonra ona emanet. Ben de dun ağlarken cok vicdan azabi cektim hissediyo diye :)

Allah yardimciniz olsun canim senin ayaa durumun falan yok mi ilahiyat mezunusum diye hatırlıyorum

Amin canim. . Valla yesen olmuyo yemesen olmuyo.. güveniyorum dr uma canım cok iyi bi prof ankarada, once allah a sonta bana sonra ona emanet. Ben de dun ağlarken cok vicdan azabi cektim hissediyo diye :)
Bende agliyorum sinirlerim bosaliyo ama geciyo o daha bizi duymuyo 14.haftadan sonraymis

kızçeler var mı sperm testi yorumlayabilen.üroloğa gidicezde yarın merak ediyrum.laboratvarda testi yapan adam normal oldğnu sölemiş değerlerin.ama ben ürolog baksın daha ii dedim eşimde itiraz etmedi inşallah yarında ona gidicek rabbim inatçı diğer eşlere de nasip etsn.bnmkide gitmiyodu çnkü.

Eklentiler

• 11297804_10153473877969236_786675853_n.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 11354880_10153473877804236_760079846_n.webp
    39 KB · Görüntüleme: 65
Canim sayısı gayet iyi sanki hareketlilikte mi birsey var. Benim fikrim bu sadece benim eşim de daha önce testler verdiği için öyle tahmin ettim

Allah yardimciniz olsun canim senin ayaa durumun falan yok mi ilahiyat mezunusum diye hatırlıyorum
İnşaAllah bu sene ilahiyat mezunu oldum canım. Malesef zor bir süreçten geçiyoruz. Eşim aylardir çalışmiyor. Kiralar birikti. Daha yeni çalişmaya başladi. Rabbim bu isinde muvaffak eylesin eşimi.hamilelikten önce ben çalışiyordum geçim sorunu yoktu. Ama şimdi çalişamiyorum. Banada bolca dua edin. Rabbim papatyamın rızkını bol eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…