2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım bir dua buldum seni
nıyeki boşluk falan vardır belki başında ya da sonunda

bak ben su sekılde yazdım oldu

12-02-2016
Düşük Yapan Kadın İçin Dua

Hamile olan kadının karnındaki çocuğun düşmemesi için: Aşağıdaki isimlerle Ayeti kerimeyi yazıp hamile kadın bunu üzerinde taşırsa, Allah Teala hazretlerinin izniyle bir daha çocuğu düşmez ve kolay bir hamilelik dönemi geçirir.
Yazılacak olanlar budur :
اَفِقٍ مَرِيقٍ تَزِيقٍ وَثِيقٍ لاَبُدَّ وَلاَتَزِيغْ اُسْكُنْ اُسْكُنْ اَيُّهَا الْمَوْلُودْ بِرَبِّ عَادٍ وَثَمُودْ وَنُقِرُّ فِى اْلاَرْحَامِ مَا نَشَاءُ اِلَى اَجَلٍ مُسَمَّى

Efikın Merikın Tezikın Vesikın la büdde vela teziğ üskün üskün eyyühel mevlüd birabbi adin ve semud. Ve nükırrü fil erhami ma neşa-ü ila ecelin müsemma.

yaaa ıyıymıs bu arapçamı yazılacak turkçe mı

Canim ben p.tesi idrr yaptm ikinci cizgi cikti hemen kana gittim 65 cikti dunyine yaptrdm 213 cikti bat yrn dr cars pers keseyyi goruruz dedi ben cumaya randevu aldm senin nasil
benım de pazartesı cızgı cıktı kan verdım 27 cıktı carsam 66 cıktı yarın tekrar gıdıcem bakalım ne cıkacak :)

benım de pazartesı cızgı cıktı kan verdım 27 cıktı carsam 66 cıktı yarın tekrar gıdıcem bakalım ne cıkacak :)
Insallah kat ve kat artacak ve bu kez bebislerimizi sagsalim kucagimiza alicaz Allahim o gunleri gostersi insallah

Aldim kuzum burada kapali carsi var cok cok uygun herşey hatta bugun aldik pijamasi tulumu battaniyesi ama bana bi pijama daha lazım bi tane varda yetmiyomus sanirim

cnm bişi sorucm bnm gögsümden az biras kan gibi bişi geldi bazı yerlerde süt kanalları açılıyodr filan demiş ama bilemedm bi fikrin var mı
Meraba canım. Benim 22 ya da 23 haftadan sonra goguskerimden sarı sıvı gelmeye başladı. Çok gelmiyor ama ara ara damla geliyor. Geçenlerde de fark ettim o sıvının içinde kan gelmiş mercimek tanesi kadar önce sağdan sonra soldan geldi. Kayinvalidem damarların genisleyip çatliyor ondan gelir dedi. Zaten kan gelmeden önce göğsüm bir sizlamisti heralde o zaman genişledi ondan geldi. Şu anda birsey yok. Ama sıvı geliyor. O da çoğu hamile kadında olurmuş zaten.

Ben zaten yaşım yüzünden kayğılıyım yoksa daha önce kaldım yine kalırım belki.

Kalırsın Allahın izniyle canım 50 yaşında bile doğuruyor insanlar tuplerini baglatip kalan bile oluyormuş Rabbim yeter ki ol desin kaygilanmayi birak olacak inşallah

Aldim kuzum burada kapali carsi var cok cok uygun herşey hatta bugun aldik pijamasi tulumu battaniyesi ama bana bi pijama daha lazım bi tane varda yetmiyomus sanirim
Yaa ben kalmisim bi almayan temmuzda elimize toplu para gececek ama o zaman da cok sicak olacak nasil gezicem bu halde bilmiyorum bi saatten fazla ayakta kalsam yurusem sag tarafim kopuyo belim kalcam bel fitigi baslamis hamislik olunca bis de yapilmiyor napcam bilmiyorum valla allahtan kilo almadim hala

Canım bende sicaklara kalmamak için alışverişi hizlandiriyorum ramazan da eşim alışverişe gitmez sonrası da 31 32. Hafta olur dışarı cikabilecegimi zannetmiyorum şimdiden ağrılarım oluyor o zaman nasıl olur bilmem :)

daha da ağırlaşıcaz ben son aylarımdan cok korkuyorum kartla alsam diyorum ama zamanında ödeyemssem ona da faiz gelir diye korkuyorum off cok ikilemde kaldım bu konuda valla eşim de merak etme hallederiz diyo ben ne kadar sabırsızsam o o kadar rahat

Canim ben p.tesi idrr yaptm ikinci cizgi cikti hemen kana gittim 65 cikti dunyine yaptrdm 213 cikti bat yrn dr cars pers keseyyi goruruz dedi ben cumaya randevu aldm senin nasil
Blummmm şimdi gördüm canım çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Agri olmuyor ama ilk zaman batiyordu sanci oluyordu sagim ona bile daysnadayanamdayanamıyorum Allah kolaylik versin hem acelesi yok kuzum dar zamanda sıkıştırma kendini sonra rahat rahat alirsin hem belki size yardımcı olan olur bizi pek takan yok

Benim eşim de çok rahat canim sağolsun annem çoğu şeyini ben alırım dedi liste yaptım verdim beşiği dolabı da annemler alacak sağlık ürünleri hepsini aldım kıyafet de biraz aldım ama ilk 3 ay için az olur kayinvalidemler hicbirseye ihtiyacın var mı biz alalım diye sormuyorlar bile tek erkek evlatları var lafa gelince kızım falan der ama insanların ne olduğunu hamile olunca anladım 6 ay iki defa ya aramistir ya aramamistir hep benden bekliyor. Sende takma canın sağolsun durum biraz duzeltince yavaş yavaş netten de alırsın dışarı çıkmadan

valla aslına bakarsan bizi de takan yok sunu alcam diyorum kvye alırız bakalım yaa diyo ama ne hadi gidelim kızım bakalım diyo ne parasını ben vereyim diyo daha bi çöp almışlığı yok etrafta konusuyo torun da torun diye kendi annemin durumu benden de kötü ama o bile kendince bişiler aldı beşiğin parasını verdi.. son zamanlarımda ne durumda olurum bilmiyorum halletsem içim rahat edecek ya neyse bakalım allah yardım eder bi şekilde..

Ah canım aynı işte benimki ile eşim geçen gün annemler doğum da para verecek diyor bende gerek yok dedim doğum parasına gelene kadar bir sürü ihtiyaç var bir defa da arayip sorsalardi şunu da biz alalım diye. Telefonda konuşunca bende diyorum şunu da annem aldım bunu da annem aldı diye belki biraz utanir diye ama yok

aynen canm sorsam etrafta kv konusuyo gerine gerine torun da torun doğmadan seviyoruz bilmem ne ama iş bişiler almaya gelince daha bi çorap almışlığı yok hiç mi özenmiyo anlamıyorum ki kendi annem bile hali vaktı yokken kendince bişiler yapıyo ablam benden cok sey almış oğluma sağolsun.. netten bi takım zıbın aldım 3lü unnadodan ama nete de güven olmuyo iyi mi kötü malzemesi nasıl vs ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…