2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ne kadar zor herşey .demekki burda herşey çk kolay bide beğenilmez üstüne herkes şikayet eder.
Evet zor ama ilk gittiğnde işini hallederler hemen bugün git yarın gel şurdan şunu imzalat surdan bunu kaşelet falan yok.işlerinde dürüstler torpil pek gütmüyolar.

hmm anladm canım o yüzden demekki öncesi skntılı yaptılar mı tam yaptıkları için burdada o yok işte öncesi kolay sonrası zor sende bilirsn işte herkes biyere gönderir seni.bi imza için bi bina dolaşrsn.heryerin düzeni değişik.alşman zor oldumu.kaç yıldır ordasn

Canim iyi gozukuyo bizimkinden biraz farkli hareketliyi tek catida toplamis sanirimim ama iyi gozzukuyo esin canim urologa gitmisken mutlaka ultrasyonla muayne olsun insallah gelecek bebis kalbini ferah tut insallah olacak morfolojinizde iyi bak anomali yok iyi dusun iyi olacak canim

olur inşallah canım ya sölerim sabah yine.gitmişken ol diye.teşekkür ederim kalbime su serptn zaten sorun olmadğnı bileymde kafam daha raht olsn onnda benimde kafamıza takmadan denemeye devam edelim istiyorum rabbim herkese nasip etsn...

Yeniyim cnm bir yıl olacak gelecek ay alıştım sayılır mecbur aşışmak zorunda kalıyo insan.

Sende git eslik et urolog o zaman daha ilgileniyo ben esimi hic tek gondermedim gerci gitmez die dedektiflik icin :) dr esli gidince anliyo bebis icin oldugunu daha farkli ilgileniyo bence imkanin varsa git tatlim..... Birbirimizle bildiklerimizi paylasmak icin buradayiz tatlim insallah su meryem suresinide bi deneyin tatlim olacak insallah ramazan mubarek ayda insallah melegin gelecek

öyle canım rabbim yuvanızda daim hzuur nasip etsn bide bebiş oldumu herşey daha kolay rabbimn izniyle inşallah olacak
Ben daha nişanlıyken kahve falıma bakmıştı bir arkadaş onda çıkmıştı.sen evleneceksin ama ilk zamanlar çocuğun olmayacak sen bir tedavi göreceksin sorun sende dedi.eşinde bişi yok dedi tedaviden sonra ollacak çocuğun dedi.ikiz yada yaşları yakın olcak dedi.öncesindeki döyledikleri ardı ardına çıktı.fala inanma falsız kalma derler ama bakan kişi paralı falcı falan degil normal bir kadın.içinden gelirse bakıyo.

aldım kuzum hurmalarımı deniycem mutlaka ne duysam okuyorum ayşeygt paylaştıklarınıda okuyorum sağolsun ne duysa yazıo allah ondan razı olsun hepinizdende razı olsn. her isteyene nasip olsn inşallah.ben gitmek isterimde o beni istemeyeblr.ondan yine teklif ederim.

anladım canım öle tabi dediğin gibi fala inanma ama her dediği çıkmş inşallah olumlu kısmıda çıkar da gelir bebişin göbişine:) burda ne umutsuzlar hamiş oldu tpicte.bizde olcaz rabbmn izniyle onlarda biizmle doğm tecrübelerini paylşrlar bizde hamilelk dönemi yapılanları paylşrz inşallah...

Aynen allah yazmışsa er yada geç berecek inşaallah.bizde birgün burdan yazarız allah kısmet ederse ay miğdemm bulanıyor be yesem çıkarıyorum ay tekme attı ay kızmı acaba ay ay ay ay diye devam eden cümleler.hep onlarmı yazacak biz okuycaz birazda biz yazalım onlar okusun demi amaa.onlar o zamanlar emekletiyo olurlar bebişlerini ay şunu çekiyo bunu döküyo diye peşlerinde gezerken minişlerinin totoşlarında meydan bize kalırrr

ayy okurken bile heyecanlandım canım inşallah inşallahh olacak rabbimin izniyle.hep iyilikleri güzellkleri müjdeleri paylaşalım inşallah

ayy okurken bile heyecanlandım canım inşallah inşallahh olacak rabbimin izniyle.hep iyilikleri güzellkleri müjdeleri paylaşalım inşallah
Amiiinnn ben buraya ilk geldiğim ay 32 gün regli olmayınca kesin hamileyim gibi içime heves doğdu gittim test aldım eve geldim leke gelmişti yinede yaptım test negatif.normalde 27. Gün olurum ama o ay öyle oldu galiba hava degişiminden oldu.o günler bu siteyi bulmuştum o gün bugündür hergün girerim hergün bişiler öğrendim meğer bilmediğim çok şey varmış.bazen bilgi taşıdım arkadaştan arkadaşa bazen destek taşıdım bazen hüzün paylaştım bazen sevinç ama çook daydalı bir topiğimiz var inşaallah hamileliğimide burdan paylaşırım

Ayy bide 4 cuma 1000 kez her cuma ALLAHUMME YA EVVEL bide YA VARIS . YA MUCIP cekiyodum namazlardan sonra canim yani duasiz olmuyo ben dualarin gucune cok inaniyorum cok :)

kızlar bnde tüp bebek tedavisine basladığım zamanlarda hergün 7 kez ism-i azam duasını okudum ve 70 er kez YA ALLAH-YA RAHMAN-YA RAHİM YA KAVİYYU-YA KADİR çektim bebeklerimin bana tutunması için de 99 kez YA MÜBDİ

Ayy bide 4 cuma 1000 kez her cuma ALLAHUMME YA EVVEL bide YA VARIS . YA MUCIP cekiyodum namazlardan sonra canim yani duasiz olmuyo ben dualarin gucune cok inaniyorum cok :)
ya evvel dün 4.cumamdı rabbmn izniyle ya variste çekiyorum devam edicem bidahaki cuma ya mucipte eklerim.işn sırrı dua zaten canım bende inanıyorum rabbim ol derse oluyor bu işler örneklerini görüğyoruz.bunun içinde bol bol dua.allah razı olsn paylaştklarınz için.

inşallah canım aynen bende bisürü şey öğrendim bütün herkesten allah razı olsun rabbim inşallah o müjdeyide burada paylşmayı nasip etsin...

onlarıda çekerim canım allah razı olsun sağlıkla bebeğine kavuş inşallah...

Bosver canm sen takma benm gorumce de bana dedi niye kiz yapmadin diye ben de becetebiliyosan sen yapaydun dedim iki oglu var herkes kendine bakacak allahin verdigini onlar nasil sorgularmis

Amin canm benm
oh iyi demissin intikamin aci olmuş valla emrivaki yapmaya karar verdim senle mesajlastiktan sonra sen şunu sen bunu alacaksin diyecem henüz kardesime aldiracak birşey bulamadim işe girecek alsin valla

FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE ARŞİL AZİYM....

Yukardaki ayeti bir cumartesi güni 1900 defa okur,Mevladan hacetini isterse gelecekcumartesiye kadar dileğine kavuşurinşallah.ben bir cumartesi okudum öbürcumartesiye kadar o hafta içindeyumurtlamam olmuş hamile kalmıştım.Buduanın gücüne çok inanıyorum.gelecekcumartesiye kadar dileğine kavuşurinşallah.ben bir cumartesi okudum öbürcumartesiye kadar o hafta içindeyumurtlamam olmuş hamile kalmıştım.Buduanın gücüne çok inanıyorum.

sabis35
Canim benim bugun bunu okuyordum isim birturlu bitmedi okuyamadim simdide dugune gidiyorum bi goz atayim nevar neyok diye yazdiklarini okudum bugun bende cok istiyordum okumayi bu hafta yumgunlerim :) kismet hayirlisi allahtan
Ezberleye bilseysim zikirmatikle yapardim vaktimde hic olmadi komsum allah razi olsun besmele serif yazmis 33 tane birde salati munciye yazmis cevsen yaptim boynuma taktik hayirlisi suan doktor islerini biraktim ve dualarla gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…