- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
kızlar yeni baslık mı açtınız yaa nerde herkes
insallah canm ben de merak ediyorum epeydır yok inşallah o da mutlu haberi getirir bize..sen nasılsın bebişler nasıl :)haklısın cnm öyle olms( inşallah canlanır sayfa Elisa yı merak ediyorm açıkcası mogis gibi gelse de o da hamileym dese keske
sağol cnm iyiyim bnde yavastan hazırlanıyoruz doğuma ikiz oldukları için bikaç hfta önce doğacaklar ya odalarını hazırlıcaz önümüzdeki hft inşinsallah canm ben de merak ediyorum epeydır yok inşallah o da mutlu haberi getirir bize..sen nasılsın bebişler nasıl :)
Kizlar bu hafta yum gunlerim benim icin okuyabilen
RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
Diye okuyabilirmi sayi farketmez belki birinizin duasi denk gelir de minigim geliverir rabbimiz hayirli kilsin hayirliysa gelsin inşallah minigim bugün yogun şeffaf akinti oldu acaba yumurta erkenmi catladi takvime gore persembe gunu ama buhafta degerlendirme gunleri dualarinizi bekliyorum
Rabbimiz tum isteyenlere nasip etsin inşallah
Canım ben çoktan regli oldum birsonraki bat 30 haziranHAMİŞLER
Blummmm---------------> 12.Deneme ------------->
BAT
Hyb77.............................>4 Haziran...........>10.Deneme........>
Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme........>
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme
Ayseygt1453.....................>26 Haziran.........>12. Deneme
Sabsel..............................>27 Haziran.........>11.Deneme
Pesettim342.....................>1 Temmuz..........>33. Deneme
Cnm bende 12. Gün çatlıyo senin periyodunu bilemem.ama bazen yumdan önce de akıntı başlıyoKizlar bugun 12. Gunum lütfen sizce yum catlamismidir ?
İnşallah da oyledir kacirmak istemem bugunden degerlendirmek gerek insallah da kacirmam hayirlisi allahtan sagol canim yorumun icin :)Cnm bende 12. Gün çatlıyo senin periyodunu bilemem.ama bazen yumdan önce de akıntı başlıyo
Evet evet allah kismet edersee ekimde oglusum geliyorr :) bugun renklimultrasonum vardi siz nasilsiniz okul bitiyor rahat bir soluk alacaksinizkaygılı nerde yaa oğluşumu oluyor onunda
Nasill gidiyorr tazee anneeeKizlarrrrrr nerdesinz yahu
Kizlar bu hafta yum gunlerim benim icin okuyabilen
RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
Diye okuyabilirmi sayi farketmez belki birinizin duasi denk gelir de minigim geliverir rabbimiz hayirli kilsin hayirliysa gelsin inşallah minigim bugün yogun şeffaf akinti oldu acaba yumurta erkenmi catladi takvime gore persembe gunu ama buhafta degerlendirme gunleri dualarinizi bekliyorum
Rabbimiz tum isteyenlere nasip etsin inşallah
nasil gecti canim minnos nasil?Evet evet allah kismet edersee ekimde oglusum geliyorr :) bugun renklimultrasonum vardi siz nasilsiniz okul bitiyor rahat bir soluk alacaksiniz
Iyi cok sukur canim cabuk yoruluyorm kasik agrim ve uyku halim var onun haricinde iim canim sen nasilsin kuzucuk nasilmis renkli guzel oluyo net belli oluyo bebisss :)Nasill gidiyorr tazee anneee
Amin insallah allah razi olsun canim benim cokk tesekkur ederimCanim ben 99 tane okudum rabbim hayirli saglikli evlatlar versin
Canim benim masallah seninde minigin buyuyor cok sukur insallah sende minigini kucagina alacaksin ..ee isim buldunuzmuPamukkar pamugu prenses zulal geldi cok sukurr rabbim anali babali saglikla mutluluka buyutsun insallah annesinin sutu bol olsun cuk cuk emsinnn zulal:):) cok sukur gozun aydin esmam
Ben 13 haziran sabahi test yapacagim ozaman belli olacak insallahAmin insallah allah razi olsun canim benim cokk tesekkur ederim
..ee senden ne haber canim nezaman haber alacagiz insallahta guzel haberini aliriz :)
Hadi bakalim hayirl haberini bekliyoruz :)Ben 13 haziran sabahi test yapacagim ozaman belli olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?