- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
Canım benim bende bugün senin için 1000 tane okudum 100 de salavat çektim senin niyetine peygamber efendimiz ulastirsin insallah ..insallah da minigin seninledir ayin 13 üne kadar her gün okuyacagim guzel haberlerini bekliyorumCanim ben 99 tane okudum rabbim hayirli saglikli evlatlar versin
canım inşallah rızkıyla gelir bebeğiniz, alllah açar bütün fırsat kapılarını size inşallah, zor bi sınav sonu aydınlık olsun..İnşaAllah bu sene ilahiyat mezunu oldum canım. Malesef zor bir süreçten geçiyoruz. Eşim aylardir çalışmiyor. Kiralar birikti. Daha yeni çalişmaya başladi. Rabbim bu isinde muvaffak eylesin eşimi.hamilelikten önce ben çalışiyordum geçim sorunu yoktu. Ama şimdi çalişamiyorum. Banada bolca dua edin. Rabbim papatyamın rızkını bol eylesin.
nasil gecti canim minnos nasil?
Iyi cok sukur canim cabuk yoruluyorm kasik agrim ve uyku halim var onun haricinde iim canim sen nasilsin kuzucuk nasilmis renkli guzel oluyo net belli oluyo bebisss :)
Canim benim masallah seninde minigin buyuyor cok sukur insallah sende minigini kucagina alacaksin ..ee isim buldunuzmu
maşallah paşama maşallah sağlıkla gelsin
bizde iyiyiz şükür birinci sınıfı atlattık arkadaşım evet tatil moduna girdik
ohh cok iyi keyfini surme vakti simdi :) evet canim ultrasyonda bir sorun gozukmedi sukurler olsun kkan tahlili sonucunuda artik cikinca bakicaz henuz belli degilIyi gecti sweetim simdilik her sey yolunda dedi dr bundan sonrasini dusunmuyoruz dedi:) msizin nasil gidiyor ikili testi yaptirdin mi ?
Günaydn kızlar artık çoook uykusuz kalıyorum
ohh cok iyi keyfini surme vakti simdi :) evet canim ultrasyonda bir sorun gozukmedi sukurler olsun kkan tahlili sonucunuda artik cikinca bakicaz henuz belli degil
Hayırlısı olsun sağlığıyla gelsin minigin insallah is isime kalsın tek:))Insallah ablacim insallah seninde en ugrastiran minigin 3 numara gelecek :) isim bulamadik o eski bu cok yeni su anlamli degil derken kararsiz kaldik simdilik biraktim dusunmeyi:)
Cikacak insallah o saglikli olsun gerisi umrumda degil :) kInsallah oda iyi cikacak sonra rahat rahat tadini cikarr :) en kapsamlisi ikili cunku :)
Eeee buyuyo oglusun yeri dar geliyo :) bulantim Allahtan daha cok degil insallah fazla olmz :) bulnti az olursa erkkmis cok olrsa kizmis topigin birinde gordumCokk normal bende bi gun cok enerjik bi gun cok yorgunum hala :) agrilari hic sorma genisliyoruzzz bakalim daha ne kadar genisleyecekkk bu catilarrbulanti kismini bi atlatsan hayirlisiyla sonraaa ver elini keyifff:)
canım senin bulantın mı var bismillah :) tadını çıkar bu günlerin bol bol ye içEeee buyuyo oglusun yeri dar geliyo :) bulantim Allahtan daha cok degil insallah fazla olmz :) bulnti az olursa erkkmis cok olrsa kizmis topigin birinde gordum
yoprgunluk o haftalarda da mı devam edecekCokk normal bende bi gun cok enerjik bi gun cok yorgunum hala :) agrilari hic sorma genisliyoruzzz bakalim daha ne kadar genisleyecekkk bu catilarrbulanti kismini bi atlatsan hayirlisiyla sonraaa ver elini keyifff:)
Saolasin canim Allah razi olsun Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin Allahim hayirli saglikli evlatlar versinCanım benim bende bugün senin için 1000 tane okudum 100 de salavat çektim senin niyetine peygamber efendimiz ulastirsin insallah ..insallah da minigin seninledir ayin 13 üne kadar her gün okuyacagim guzel haberlerini bekliyorum
Canım benim bulantim şükür hiç olmadı ve bebeğim kız kişiden kişiye değişiyor bence bu :) inşallah hiç bulantı yasamazsin sendeEeee buyuyo oglusun yeri dar geliyo :) bulantim Allahtan daha cok degil insallah fazla olmz :) bulnti az olursa erkkmis cok olrsa kizmis topigin birinde gordum
tesekkur ederizz canim darisi sana inşallah :) cimsiyeti ogreneceginiz gunler gelsin carcabuk :)Hayirli olsun canim kizcen :)
evet cnm bi kız bi erkek büyüyoruzcanım nasılsın maşallah büyümüşsünüz cinsiyet bellimi
Benimde cok az bulantim oldu hic kusmadim bebisim kiz.sanirim biraz bunye meselesi cok takilmamak lazim.bugun komsumla konustum iki oglu var ikisinde de cok kotu olmus.Eeee buyuyo oglusun yeri dar geliyo :) bulantim Allahtan daha cok degil insallah fazla olmz :) bulnti az olursa erkkmis cok olrsa kizmis topigin birinde gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?