Bayılmazsın bayılmazsin:) heyecanla beklersin artıkAynen öyle rahisim çok ama çoook heycanlıyım ben doğumda bayılmasam iyidir
Evet canim dogru soyliyorsun eksik olmus uyardigin için tesekkurler ben tamamini cekmisim ama :)O ayet Fein tevellev fegul has
biyAllahu la ilahe illa hu. Aleyhi tevekkültü ve hüve Rabbul arşil aziym. Tevbe suresinin son ayeti. Eksik yazmişsın ayeti canim. Aslı böyle olacak
bugün bende evde değildim canım ya rabbim nasip ederse haftaya okuyayım tam yum.günlerim oluyo hem.biz dualarımız bolca edelim rabbim kabul edicektr inşallah.allah razı olsun tekrar
FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ LAİLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM....bugün bende evde değildim canım ya rabbim nasip ederse haftaya okuyayım tam yum.günlerim oluyo hem.biz dualarımız bolca edelim rabbim kabul edicektr inşallah.allah razı olsun tekrar
gördüm ablacm yazdm doğrusunu rabbimn izniyle okuycam inşallah...FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ LAİLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM....
Canim eksik kopyalamisim allah razi olsun yarenimyarenim99 uyardi tamami bu canim arasini fark etmeden kesmisim ama ben bu tamamini okumusum cok sukur inşallah sende okursun
Evet canim ancak keseyi gorebilirsin 6+ larin ortasinda kalpcigi gorebiliyozKizlarrrr c.tesi gunu beta 831 di cuma gunu kontrolum var 5+3olcamsadece kesemi gozukur?
Bence üstten görünür canım. Çünkü bizimki 1500 lerdeydi gördük keseyi. Seninki 6000 leri buluyor inşallah.Kizlarrrr c.tesi gunu beta 831 di cuma gunu kontrolum var 5+3olcamsadece kesemi gozukur?
Evet canim ancak keseyi gorebilirsin 6+ larin ortasinda kalpcigi gorebiliyoz
tskler kizlar insallah goruruz :)Bence üstten görünür canım. Çünkü bizimki 1500 lerdeydi gördük keseyi. Seninki 6000 leri buluyor inşallah.
Tesekkur edrim amin canimm insallah...bi ara senlenmisti syfa yine kimsecikler klmadi maalesefbende bu sayfayı özlüyorum ama kimse yazmıyor
blummm gözün aydın bebişin gelmiş arkadaşım sağlıkla kucağında gör kuzunu
kızlar yeni baslık mı açtınız yaa nerde herkes
haklısın cnm öyle olmsbildiğim kadarıyla acılmadı ama hamiş kalan pek ugramıyor artık dolayısıyla sayfa tenhalaştı.. hamişlik bekleyen de azaldı liste kısalmıs baya.. doğum yapanlar da arada bir geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?