2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Maşallah canım benim maşallah daha iyi olun insallah bebegin büyüsün büyüsün kucağına almak nasip olsun insallahallahım sağlığıyla doğmasını nasip etsin :):) allah nazarlardan korusun

Aysecm gozunaydin masallah sana ve minosuna:) bnmde cuma kontrol kese icin kalp icinde diger haftayagun verir dimi?cuma gunu 5+3olcm

Çok şükür canım. Rabbim hep güzel haberler almayi nasip etsin inşallah.

Günaydın kızlar dun benim için duamı okurmusunuz demiştim allah razi olsun okuyandanda okumayandanda hakkınızı helal edin arkadaşlar

cok sukur canım ınsallah hayırla kucagına aldıgın gunlerıde gorursun

Evet evet allah kismet edersee ekimde oglusum geliyorr :) bugun renklimultrasonum vardi siz nasilsiniz okul bitiyor rahat bir soluk alacaksiniz

maşallah paşama maşallah sağlıkla gelsin

bizde iyiyiz şükür birinci sınıfı atlattık arkadaşım evet tatil moduna girdik

Maşallah canım benim maşallah daha iyi olun insallah bebegin büyüsün büyüsün kucağına almak nasip olsun insallahallahım sağlığıyla doğmasını nasip etsin :):) allah nazarlardan korusun
amin canım inşallah çok tşk ederim allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Aysecm gozunaydin masallah sana ve minosuna:) bnmde cuma kontrol kese icin kalp icinde diger haftayagun verir dimi?cuma gunu 5+3olcm
çok sağol canım benim darısı sana ve tüm bekleyenlere inşallah :) canım ben keseyi 5+3 de görmüştüm dünde kalp atışlarını duyduk yani tam 6+3 de duymuş olduk senide bu muayeneden bi hafta sonra çağırır diye düşünüyorum o zaman duyabilirsiniz inşallah sizde 6+3 oluyosunuz zaten

Ayyyy insallah canimmm insallah duyarim :)

CANIM BİZİMDE KIZIMIZ GELİYORR :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…