- 30 Ekim 2013
- 20.463
- 57.141
- 798
Insallah canim dua edin banaHadi bakalim hayirl haberini bekliyoruz :)
Allahım guzel allahım insallah nasip etmiştir insallah minigin tutunmuştur sımsıkı hayırlısı allahtanBen 13 haziran sabahi test yapacagim ozaman belli olacak insallah
Insallah bebisin tutunur canim dikkat et kndine dualarimdasinInsallah canim dua edin bana
Maşallah canım benim maşallah daha iyi olun insallah bebegin büyüsün büyüsün kucağına almak nasip olsun insallahkızlar bugün kontrolüm vardı bebişide gördük kalp atışlarınıda duyduk çok şükür doktorum bi sıkıntımız yok dedi içim huzurla doldu rabbime şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aysecm gozunaydin masallah sana ve minosuna:) bnmde cuma kontrol kese icin kalp icinde diger haftayagun verir dimi?cuma gunu 5+3olcmkızlar bugün kontrolüm vardı bebişide gördük kalp atışlarınıda duyduk çok şükür doktorum bi sıkıntımız yok dedi içim huzurla doldu rabbime şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok şükür canım. Rabbim hep güzel haberler almayi nasip etsin inşallah.kızlar bugün kontrolüm vardı bebişide gördük kalp atışlarınıda duyduk çok şükür doktorum bi sıkıntımız yok dedi içim huzurla doldu rabbime şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
hanfendi25 naptın canım büyümüşsünüz baya maşallah :)
Günaydın kızlar dun benim için duamı okurmusunuz demiştim allah razi olsun okuyandanda okumayandanda hakkınızı helal edin arkadaşlarKizlar bu hafta yum gunlerim benim icin okuyabilen
RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
Diye okuyabilirmi sayi farketmez belki birinizin duasi denk gelir de minigim geliverir rabbimiz hayirli kilsin hayirliysa gelsin inşallah minigim bugün yogun şeffaf akinti oldu acaba yumurta erkenmi catladi takvime gore persembe gunu ama buhafta degerlendirme gunleri dualarinizi bekliyorum
Rabbimiz tum isteyenlere nasip etsin inşallah
cok sukur canım ınsallah hayırla kucagına aldıgın gunlerıde gorursunkızlar bugün kontrolüm vardı bebişide gördük kalp atışlarınıda duyduk çok şükür doktorum bi sıkıntımız yok dedi içim huzurla doldu rabbime şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet evet allah kismet edersee ekimde oglusum geliyorr :) bugun renklimultrasonum vardi siz nasilsiniz okul bitiyor rahat bir soluk alacaksiniz
Günaydn kızlar artık çoook uykusuz kalıyorum
amin canım inşallah çok tşk ederim allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin...Maşallah canım benim maşallah daha iyi olun insallah bebegin büyüsün büyüsün kucağına almak nasip olsun insallahallahım sağlığıyla doğmasını nasip etsin :):) allah nazarlardan korusun
çok sağol canım benim darısı sana ve tüm bekleyenlere inşallah :) canım ben keseyi 5+3 de görmüştüm dünde kalp atışlarını duyduk yani tam 6+3 de duymuş olduk senide bu muayeneden bi hafta sonra çağırır diye düşünüyorum o zaman duyabilirsiniz inşallah sizde 6+3 oluyosunuz zatenAysecm gozunaydin masallah sana ve minosuna:) bnmde cuma kontrol kese icin kalp icinde diger haftayagun verir dimi?cuma gunu 5+3olcm
amiinnn canım inşallah darısı tüm isteyenlerin başına..Çok şükür canım. Rabbim hep güzel haberler almayi nasip etsin inşallah.
inşallah canım benim çok sağol..cok sukur canım ınsallah hayırla kucagına aldıgın gunlerıde gorursun
Ayyyy insallah canimmm insallah duyarim :)çok sağol canım benim darısı sana ve tüm bekleyenlere inşallah :) canım ben keseyi 5+3 de görmüştüm dünde kalp atışlarını duyduk yani tam 6+3 de duymuş olduk senide bu muayeneden bi hafta sonra çağırır diye düşünüyorum o zaman duyabilirsiniz inşallah sizde 6+3 oluyosunuz zaten
CANIM BİZİMDE KIZIMIZ GELİYORR :)CİNSİYET TABLOMUZ
Uzum34 -----------> Erkek--------DOĞDU------
Asim ---------------> Kız----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız----------DOĞDU------
Petty ---------------> Kız----------DOĞDU------
Elf21 ---------------> Erkek-------DOĞDU------
Opra ---------------> Kız----------DOĞDU------
Rahis --------------> Kız----------DOĞDU------
Countryrose------->Erkek--------DOĞDU-----
9661----------------->Kız-----------DOĞDU-------
Sırrıeyvan---------->Kız----------DOĞDU-------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Larsson------------>Erkek
Loafer-------------->Erkek
Esra51-------------->Kız
Meleğim ----------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek
Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız
Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp--------> Erkek
Darkmore............>
Fatmasa...............>
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>
Betiboop...............>
Mogami................>
Hayirli olsun canim kizcen :)CANIM BİZİMDE KIZIMIZ GELİYORR :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?