2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bizim 3 senemız dolduğu için artık inanmıyorum milletgerçi ilk 2 sene çocuk düşünmedik son bi senedir de olmadı böyle olacağını bilsem hiç korunmazdim

Hmm peki bu değerler ne olduğunu gösterir mi tahmin yurutursek
Likefaksiyon (Semenin Çözünürlüğü)Likefaksiyon (erime) süresinin uzaması gibi bir aksaklık; semen viskozitesinin (kıvamının) arttığını gösterir ki bu da istenmeyen bir durumdur; prostat bezinin fonksiyonlarındaki değişiklikten veya enfeksiyondan dolayı olabilir.

Bizim 3 senemız dolduğu için artık inanmıyorum milletgerçi ilk 2 sene çocuk düşünmedik son bi senedir de olmadı böyle olacağını bilsem hiç korunmazdim
ya sonuçta suc değil ya allah verecekki olsun senin yapabilceğin bişi yok insanları susturmanın en kolay yolu en son söylenecek lafı ilk önce söylemektir yapıştıracaksın lafı daha ağzını açamıycak .....sinirlendim yani

HAMİŞLER

Blummmm---------------> 12.Deneme ------------->

BAT

Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme........>
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme........>
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme
Ayseygt1453.....................>26 Haziran.........>12. Deneme
Sabsel..............................>27 Haziran.........>11.Deneme
Hyb77..............................>30 Haziran..........>11.Deneme
Pesettim342.....................>1 Temmuz..........>33. Deneme

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek--------DOĞDU------
Asim ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız ----------DOĞDU------
Petty ---------------> Kız ----------DOĞDU-------
Elf21 ---------------> Erkek -------DOĞDU-------
Opra ---------------> Kız ----------DOĞDU-------
Rahis --------------> Kız ----------DOĞDU-------
Countryrose------->Erkek--------DOĞDU-------
9661----------------->Kız-----------DOĞDU-------
Sırrıeyvan---------->Kız----------DOĞDU-------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Larsson------------>Erkek
Loafer-------------->Erkek
Esra51-------------->Kız
Meleğim ----------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız

Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Darkmore............>
Fatmasa...............>
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>
Betiboop...............>
Mogami................>

Suç değil ama gelde anlat..millet resmen takipte yani

canım inşallah sorun cıkmaz varsada kolayca tedavi olur inşallah allah dermansız dert vermesin....amin

İnşallah canım birde bu ay sağ yumurtalık kısmından bacağıma doğru vuran bi ağrı var kist var diye korkuyorum doktora gidicem bu ay 5 gün önce adet oldum birde hayatımda ilk defa..ondan önceki 2 ayda 10 gün geç adet oldum bebek düşüneli afetlerde kafayı siyirdi

hormonlar sağolsun...o kisti hiç sorma bende şüpheleniyorum ama adet günümü bekliyorum bende gidicem inşallah temizizdir

Adeti niye bekliyosun ki?
bu sefer devlet hastanesine gideceğim adetin 3. günü onu bekliyorum aslında .....artık özel hastaneye gitmeme kararı aldım işleri güçleri para almak eşimin spermleri problemli adam bana hsg cekiyo klomen veriyo sanki yumurtlasam nolacak her seferinde beni şişiriyo ilaçlar ne gerek var once eşimi tedavi etsin sonra sıra bana gelir heralde ben klomenin kist yaptığını da düşünüyorum boşu boşuna bi sorun yokken başıma yeni sorunlar açtıysa gidip boğacam o doktoru

Aynen öyle canım özeller para tuzağı..

[QUOTilasiyimm, post: 41363130, member: 524785"]Yok kuzum ya dun 10. Gun test yaptim negatif cikti muhtemelen yarinda negatif cikacak Rabbim hakkimizda hayirlisini versin[/QUOTE]
Amin insallah insallah hayirlisiyla gelsin canim benim sakin umidini kaybeme insallah minigin gelecek mucizen gelecek dualarindasin hayirlisiyla gelsin insallah rabbimiz yeterki ol desin ben yarinki sonucunu bekliyorum

Canım bişey daha soracaktım testin en altında yapışık spermatozoid hücreleri görüldü diyo bu ne demek acaba?

Nerelerdesin yawrm sen ?benm minnak iyi bugun kesemizi gordk 10mm mis 15 gun cagirdi tekrr.tedbir amacli kan sulandirici igne verdi kullanmakta karrsizim maalesef

Mogami cicim liste işini devam ettirirsin dimi artık beni senin kadar sevmiyolar valla ne sonuç yazan var ne listeye yazılan
Kuzum bi itirazla pek tabi ki devralırım... Niye seni sevmesinler balım sen topiğin balısın gülüsün kızlar okursa bu dediğini üzülürler artık çok gelen giden olmadığından böyle canım benim...
O zaman ben bu gün itibariyle devralmış oluyorum bacım çok çok çok teşekkür ederim valla topiği listesiz bırakmadın Allah razı olsun senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…