Bizim 3 senemız dolduğu için artık inanmıyorum milletamin canım biz 14 aydır cocuk deniyoruz ve haliyle olmuyo (hiç bi ilerlemede kaydedemedik 8 ay ilaç kullandı eşim değişen bişi olmadı bıraktık ilacı falan kürler ilaçlar bunaldık ) kimsenin bundan haberi yok herkes cocuk istemediğimizi korunduğumuzu zannediyor sadece 2 arkadaşım biliyo o kadar bide burdaki sınırsız arkadaşlarımsöyleme kimseye düşünmüyoruz de gec
Likefaksiyon (Semenin Çözünürlüğü)Likefaksiyon (erime) süresinin uzaması gibi bir aksaklık; semen viskozitesinin (kıvamının) arttığını gösterir ki bu da istenmeyen bir durumdur; prostat bezinin fonksiyonlarındaki değişiklikten veya enfeksiyondan dolayı olabilir.Hmm peki bu değerler ne olduğunu gösterir mi tahmin yurutursek
Yok kuzum ya dun 10. Gun test yaptim negatif cikti muhtemelen yarinda negatif cikacakbasbelasiyim canim haber beiyouminsallah güzel haberini aliriz :) hayirlisi alahtan
ya sonuçta suc değil ya allah verecekki olsun senin yapabilceğin bişi yok insanları susturmanın en kolay yolu en son söylenecek lafı ilk önce söylemektir yapıştıracaksın lafı daha ağzını açamıycak .....sinirlendim yaniBizim 3 senemız dolduğu için artık inanmıyorum milletgerçi ilk 2 sene çocuk düşünmedik son bi senedir de olmadı böyle olacağını bilsem hiç korunmazdim
anladığım kadarıyla sayı morfoloji iyi ama bu 240 dk fazla olan erime nedeniyle hareket bakılamadı diyor ya o konuda bişi diyemiycem ne anlama geliyo bilmiyorum
canım inşallah sorun cıkmaz varsada kolayca tedavi olur inşallah allah dermansız dert vermesin....aminAllah senden razı olsun canım...doktora sorsam bu kadar ayrıntılı anlatmazdi
ya sonuçta suc değil ya allah verecekki olsun senin yapabilceğin bişi yok insanları susturmanın en kolay yolu en son söylenecek lafı ilk önce söylemektir yapıştıracaksın lafı daha ağzını açamıycak .....sinirlendim yani
canım inşallah sorun cıkmaz varsada kolayca tedavi olur inşallah allah dermansız dert vermesin....amin
hormonlar sağolsun...o kisti hiç sorma bende şüpheleniyorum ama adet günümü bekliyorum bende gidicem inşallah temizizdirİnşallah canım birde bu ay sağ yumurtalık kısmından bacağıma doğru vuran bi ağrı var kist var diye korkuyorum doktora gidicem bu ay 5 gün önce adet oldum birde hayatımda ilk defa..ondan önceki 2 ayda 10 gün geç adet oldum bebek düşüneli afetlerde kafayı siyirdi
hormonlar sağolsun...o kisti hiç sorma bende şüpheleniyorum ama adet günümü bekliyorum bende gidicem inşallah temizizdir
bu sefer devlet hastanesine gideceğim adetin 3. günü onu bekliyorum aslında .....artık özel hastaneye gitmeme kararı aldım işleri güçleri para almak eşimin spermleri problemli adam bana hsg cekiyo klomen veriyo sanki yumurtlasam nolacak her seferinde beni şişiriyo ilaçlar ne gerek var once eşimi tedavi etsin sonra sıra bana gelir heralde ben klomenin kist yaptığını da düşünüyorum boşu boşuna bi sorun yokken başıma yeni sorunlar açtıysa gidip boğacam o doktoruAdeti niye bekliyosun ki?
bu sefer devlet hastanesine gideceğim adetin 3. günü onu bekliyorum aslında .....artık özel hastaneye gitmeme kararı aldım işleri güçleri para almak eşimin spermleri problemli adam bana hsg cekiyo klomen veriyo sanki yumurtlasam nolacak her seferinde beni şişiriyo ilaçlar ne gerek var once eşimi tedavi etsin sonra sıra bana gelir heralde ben klomenin kist yaptığını da düşünüyorum boşu boşuna bi sorun yokken başıma yeni sorunlar açtıysa gidip boğacam o doktoru
bu sefer devlet hastanesine gideceğim adetin 3. günü onu bekliyorum aslında .....artık özel hastaneye gitmeme kararı aldım işleri güçleri para almak eşimin spermleri problemli adam bana hsg cekiyo klomen veriyo sanki yumurtlasam nolacak her seferinde beni şişiriyo ilaçlar ne gerek var once eşimi tedavi etsin sonra sıra bana gelir heralde ben klomenin kist yaptığını da düşünüyorum boşu boşuna bi sorun yokken başıma yeni sorunlar açtıysa gidip boğacam o doktoru
cnm bi bilgim yok bilmiyorumCanım bişey daha soracaktım testin en altında yapışık spermatozoid hücreleri görüldü diyo bu ne demek acaba?
Nerelerdesin yawrm sen ?benm minnak iyi bugun kesemizi gordk 10mm mis 15 gun cagirdi tekrr.tedbir amacli kan sulandirici igne verdi kullanmakta karrsizim maalesefCanım hayırlı olsun miniğin sağlıkla büyüsün...Hatırladım mı emin değilim yaklaşık 5 aydır çok aktif değilim o yüzden azcık unutkanım :)
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin bacım hepsi birbirinden güzel
ooooooooooooooo neslim gelmiş çok özlettin kendini kuzum nasılsın canım benim... ayrıca teşekkür ederim bitanem
Esmam kuzum gözün aydın olsun Rabbim evladınla daha nice günler nasip etsin bu arada prensesin resimlerini gördün ipek gibi bi kız doğurmuşsun maaşallah ona ve sana Allahım esirgesin sizi
Kavuştum bacım nihayet... senin minik nasıl bakalım
Kuzum bi itirazla pek tabi ki devralırım... Niye seni sevmesinler balım sen topiğin balısın gülüsün kızlar okursa bu dediğini üzülürlerMogami cicim liste işini devam ettirirsin dimi artık beni senin kadar sevmiyolar valla ne sonuç yazan var ne listeye yazılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?