2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım sayı arttı bide yavaş ileri yerinde ileri falan arttıya ilerleme oldu gözüyle bakıyo doktor olacak olacak başka dediği bişi yok hızlı ileri %10 dan hiç sasmadı aynı duruyo işe yarayacak olan %10 luk kısım ama maalesef ....o yüzden daha gitmiyorum doktora felan şu fındık bi gecsin aşılama yaptıracaz inşallah gerek kalmaz tabi

Nerelisin canim?

@betiboop canım merakla bekliyorum
canım vezlkuli aeminalis ve prostat dedi. salgısı oplayınca lofefaksiyom uzarmış , vazikuloseminalis yazmış bi de sanki anlıyorum :) 3 hafta tavanic 500 antibiyotik yanında endol kullanmasını önerirmiş doktoru, bi ay sonra da kontrol. pek anlaşılır yazmamış ama bunlar söyledikleri canım nşallah doktorunuz en iyi tedaviyi uygular

Masallah sana ve bebisne zaman geciyo canm ama biraz zor geciyo sanki :) baska tanidik dr lar var sehirdisinda onlarla gorustm yrn kan pihtilasma derecene baktr ona gore kullan dedi kafana gore kullanma dediler yrn onu yaptiricm

Blumm coraspini bende ilk 1.5 ay sanirim kullandim ve kanda pihtilasmama bakilmadii daha sonra dr degistiripkendi dr a dondugumde coraspin kullandigimi soyledim onemeemedi kaldiki ilaca cok karsidir o yuzden dr oneriyorsa kullan cok didiklemene gerek yok catlatma sisirme igneleri ilaclari daha zararlidir yaptigimiz:)

Canım birde sorsan tedavisi kolay bişeymiymis bu? Biraz bizim anlayacağınız dilden yorumlasa

Canım o en altta yazan Sperm yapisıkligini sorsan ayip olmazsa? Diğerini anladım iltihap var sanirim

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek--------DOĞDU------
Asim ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız ----------DOĞDU------
Petty ---------------> Kız ----------DOĞDU-------
Elf21 ---------------> Erkek -------DOĞDU-------
Opra ---------------> Kız ----------DOĞDU-------
Rahis --------------> Kız ----------DOĞDU-------
Countryrose------->Erkek--------DOĞDU-------
9661----------------->Kız-----------DOĞDU-------
Sırrıeyvan---------->Kız----------DOĞDU-------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Larsson------------>Erkek
Loafer-------------->Erkek
Esra51-------------->Kız
Meleğim ----------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız

Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Darkmore ---------->
Fatmasa ------------>
rabia91 -------------->
Sweet42 ------------->
Maleficent_bs ------>
Betiboop ------------>
Mogami ------------->

Canimmmm ne guzel ankatmissin bu arada zulal ne guzel bir bebis masallah nazar degmesin

Mogamimmmmm nasilsin hamilelik nasil geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…