Iyı cok sukur canım buyuyorum 2.5 aylık olduk cok sukur emmıyor hala oldugu kadar sagıp verıyorum ama olsun ona sukur.
Maşallahhh
Larson hayirli olsun cmm gule gule buyut oglusunu
Kaygilim gunaydin nasılsın canim nasıl gidiyor hamilelik?Afrodit beklenen dogum tarihin nedir :)
o kadar iyi anlıyorum ki seni. ama malesef sen istediğin kadar uğraş olmayınca olmuyoİnş cnm ama insanın elinde olmuyo malesef sen ne kadar ınutmaya çalışsanda ınutturmayanlar çok oluyor Rabbim en güzelini bilir tabi de eşimde biraz istek olsa yani tek başına olmuo malesef
Kaygilim gunaydin nasılsın canim nasıl gidiyor hamilelik?
Benim de iki üç hafta önce öyleydi canim ayaklarını yükseğe kaldırıp yat faydası çok oluyor :) bizim de iyi şükür bel ağrılarım oluyor arada buna da şükür :)Canimmm cok sukur iyiyiz iyi gidiyor dun baktim ayakta cok durunca aksam ayaklar sisiyoartik daha fazla dinlenmem gerekk sixin nasill gidiyor saka fln 7 bitiyor
Benim de iki üç hafta önce öyleydi canim ayaklarını yükseğe kaldırıp yat faydası çok oluyor :) bizim de iyi şükür bel ağrılarım oluyor arada buna da şükür :)
Maşallah allahım sağlıklı uzun ömür nasip etsinIyı cok sukur canım buyuyorum 2.5 aylık olduk cok sukur emmıyor hala oldugu kadar sagıp verıyorum ama olsun ona sukur.
Maşallahhh
Bol bol dinlen canim iki üç hafta sonra asıl agirlasmayi hissedersin :) alışverişi tamamladım şükür ramazandi sıcaklar derken geç olur diye bitirdim :) sabirsizim da :) isim esma koyacağız inşallah canim siz buldunuz mu isimEvet oyle yapiyorum gece diktim ayaklari biraz yukariyabide hala kendimi 3aylik saniyorum artik vucut tasimiyo farkedip dinlenmem gerek:) bel agrisi normal ama cok zor olmali son 2 sayiyorum sonraaa gelsin dogum telasen isim buldunuz mu
Maşallah maşallah kuzucuğuna canım allah uzun ömürler versin sağlıkla büyüt inşallahDoğurdum cnm giremedim siteye epeydir.maşallah oğlum 1 aylık oldu bile :)
Oyyy maşallah maşallahIyı cok sukur canım buyuyorum 2.5 aylık olduk cok sukur emmıyor hala oldugu kadar sagıp verıyorum ama olsun ona sukur.
Maşallahhh
Ayyyyy cok tatli masallah Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah :)Doğurdum cnm giremedim siteye epeydir.maşallah oğlum 1 aylık oldu bile :)
ben adet oldum canım ....artık sayfa değişeceğine göre beni listeden silersin canım allah hepinizi sağ salim evlatlarınıza kavuştursun .....kendinize çok iyi bakınHAMİŞLER
Blummmm --------------> 12.Deneme ------------->
HAZİRAN BAT
Jasmine53 ----------->5 Haziran ---------> 19.Deneme ------>
Eminebi --------------->12 Haziran --------> 10.Deneme ------>
Arsinli ----------------->24 Haziran -------> 14.Deneme
Ayseygt1453 ----------->26 Haziran -------> 12. Deneme
Sabsel ------------------>27 Haziran -------> 11.Deneme
Hyb77 ------------------->30 Haziran -------> 11.Deneme
TEMMUZ BAT
Pesettim342 ----------->1 Temmuz --------> 33. Deneme
Jasmine53 ------------->23 Temmuz -------> 20.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Blummm canm hayırlı olsun sana bakmaya girdim coook sevindimm rabbim kucağına almayı nasip etsin insallahhhAyyyyy cok tatli masallah Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah :)
Kuzum ne yaptın doğdu mu miniğin inşallah hayırlısı ile kurtulmuşsunuzdur ikinizdeAminnn inşaallah canım benim Allah nasip ederse en geç yarın kucağımda olur
İyiyiz balım 10 haftalık olduk minnoşla büyüyoruzmogişimmmm yerim senin 9 haftalık bebişiniiiiiiinasılsın kuzum
balım bak betinin fikrini sevdim yeni başlığa geçmeye az kaldı... bizim hatunlara da biraz zaman vermek lazım eminim onlarda minikleriyle dönecekler... ben onlara mesajla yeni başlığın adını yazarımKIZLAR BENCE YENİ BİR BAŞLIK AÇIP ORADA TOPLANALIM GENEL BİR BAŞLIKTA OLABİLİR.YİNE BULUŞALIM BİR BAŞLIK ALTINDA.HEM BİR ÇOK KİŞİ ARTIK GİRMİYOR NERDELER YAA@nerisbebek @hanife55 @mgul @nilgunuk nerdesiniz yahuuuu
betim başlık adını sevdim müsadenle kullanacağım yeni topiğimiz için...Yemek yapıyorum evet benim gebelik bulantım yok kuzum ondan herhalde ama yine de midem hep kaynama halinde o yüzden çok uğraştıran şeyler yapmıyorum...İnşallah sende şu sıkıntılı süreci atlatırsın bacımCanim beraber anne olduk biz bu forumda diye bi fikir atayim ortaya cagrisim olsun daha güzel i ciksin ortaya :)
Buarada sen yemek yapiyosun ha maşallah canim boyle devam eder inşallah bizgillerden olmazsin lanet bulanti sana musallat olmasin hiç :)
Oy oy oy oy MAAŞALLAH benim minik aşkımaDoğurdum cnm giremedim siteye epeydir.maşallah oğlum 1 aylık oldu bile :)
Kuzuuuuuu nasılsın bakayım kocaman olmuş senin minik prenses maaşallah sizeO zaman sorayım canım bir dahaki gittiğimde sağol.
Kaygılım nasılsın bacım paşa 6 aylık olmuş maaşallahCanimmm cok sukur iyiyiz iyi gidiyor dun baktim ayakta cok durunca aksam ayaklar sisiyoartik daha fazla dinlenmem gerekk sixin nasill gidiyor saka fln 7 bitiyor
Bitane arkadaşım üzülme ne olur Allahım sana da nasip edecek ben adım gibi eminim belki seneye bu zamanlar miniğin kucağında olacak bilemezsin ama biraz dinlenmeye ihtiyacın var buda ortada... Topik değişecek ama biz değişmeyeceğiz balım sen istemezsen eklemem tabi seni listeye umarım kafaca önünü göreceğin bi 2 ay olur senin için... seni seviyorum kuzum öpüyorum çok çokben adet oldum canım ....artık sayfa değişeceğine göre beni listeden silersin canım allah hepinizi sağ salim evlatlarınıza kavuştursun .....kendinize çok iyi bakın
Kusuummm sende hamissin ha di hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallahhhMasallahh aAllah saglikla buyutmeni nasip etsin insallah canim
Ne kadar zamandır girmiyorsam herkes hamile nasıl mutlu oldum ki anlatamam hayırlı olsun mogamim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahBACILAR @betiboop FISTIĞINDAN BENİM SEVDİĞİM Bİ TOPİK ADI GELDİ PAYLAŞMAK İSTEDİM SİZLERDE SEVDİYSENİZ ARTIK BU BAŞLIKLA DEVAM EDELİM DİYORUM BEN
BERABER ANNE OLDUK BİZ ---- SİZCE NASIL??
Ooooo kimleri görüyorum bacım nerdesin sen yahu... Teşekkür ederim kuzum öyle bi anda oluverdi işte bizde büyüyorzNe kadar zamandır girmiyorsam herkes hamile nasıl mutlu oldum ki anlatamam hayırlı olsun mogamim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben çalışıyorum iyice sistim sıcaklara dek geldik. Hazirliklarimiz çok az kaldı çok sukur herşey tamam sayılır. Bebegimde sıkıntı gorduler 32. Haftada moralim çok bozuk canm bağırsakları midesinin üzerinde doğunca cerrahi müdahale gerekebilir dediler duaya ihtiyacımız var. Sizleri çok özlüyorum ama eve zor atıyorum kendimi evin işleri bebisin hazirliklari. Sizlerde ne var ne yokOoooo kimleri görüyorum bacım nerdesin sen yahu... Teşekkür ederim kuzum öyle bi anda oluverdi işte bizde büyüyorzSizde kocaman olmuşsunuz maaşallah miniğine Hazırlıklar bitti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?