- 30 Ekim 2013
- 20.549
- 57.183
- 798
yaaaa kızlar siz ne güzel bakımlar yapıyorsunuz kendinize...çok kısskandım bak, bende yapsam yaaa boğa burcu böyle işte üşengeççççç,aslında bir başlasam önümü de alamam ama :9[/QUOTE]Hım anladım canım bende sacıma susam yagı fındık yagı cam terebentın yagı saf zeytın yagı karıstırıp kullanmıstım saclarımın dalgası bıle guzellesmıstı sımdı yenıden yapmam lazım canım bende aksam gıderke alırım yagları evet canım cıldıme hıcbırsye kullanmak artık unıvde arkadaslar kıl maskesı yapıyordu herkesın cıldıne ıyı gelıyordu dedım bende yaptum cıldım ısılık gıbı oldu sabunla bıle yıkayamam avene nın temızleme jelı var sadece oıyıgelıyor onukullanıyrumcanım vucudum ıcıde bebe yagı alacagım
amin inşallah hayatım :)SAĞOL CANIM EVET FİT OLMAK İÇİN DEĞİL DE SAĞLIĞIM İÇİN VERMEM LAZIM YOKSA İALÇALARLA ÇOK FAZLA ALIRIM RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMAZ İNŞALLAH SONRA SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞLERİMİZ :)
bakımlarınızı bayldım ben hıc sevmem boyle yag mevzularını :) bendemı yapsam
yaaaa kızlar siz ne güzel bakımlar yapıyorsunuz kendinize...çok kısskandım bak, bende yapsam yaaa boğa burcu böyle işte üşengeççççç,aslında bir başlasam önümü de alamam ama :9
Tabi herkeste farklı etki yapıyor bana o iyi geldi :) sağol cnm az kaldı sınava aralıkta inşallah bu sene de kalmamhım canım denemeye cesaret bıle edemıyorum ıyıce yuru kuzum bugun rahatlarsın ders calışmakta yorar canım Allah kolaylık versın bende cok sevıyorum en son sarah jıonun son kamelyyaı okudum yıne sarah jıonun kıtaplarından bırıne devam edecegım
saglıklı ve stresız bır yasam bızı beklıyor artık :) canlanalım
ayyy sizin yaptıklarınızı kaydettim ama şey benim cildim kuruca ve şey eeee çilli bir insanım o yaptıklarınız banada olurmu ki... :)[/QUOTE]Basla kuzu basla ama bende ne zamandır yapmıyordum yenıden baslayacgaım bende balık burcuyum canım bakımı sevıyorum ama bazen bendede usengeclık oluyro
24 ünde olmam gerekiyordu ama pko dan ötürü gecikme yaşıyorum canım.. ilaç kullandım, dökülmeyi bekliyorumbat ne zaman? kist mi bilemiyorum inşallah değildir adeti bi görürsem arkasından takip edeceğim ağrı var mı yok mu diye
yaaaa kızlar siz ne güzel bakımlar yapıyorsunuz kendinize...çok kısskandım bak, bende yapsam yaaa boğa burcu böyle işte üşengeççççç,aslında bir başlasam önümü de alamam ama :9
Tabi herkeste farklı etki yapıyor bana o iyi geldi :) sağol cnm az kaldı sınava aralıkta inşallah bu sene de kalmam
Kitap insanın hayal gücünü geliştiriyor o yüzden ilkokul da iyi ki hocalarımdan etkilenip alışkanlık kazanmışım genelde polisiye yada kişisel gelişim seviyorum arada da şiir okumayı.. okuma alışkanlığı herkeste olmalı bence :) strese bire bir
CANIM BENİM EŞİM KAPALI OLDUĞUM HALDE HERŞEYE KARIŞIR PANTLON TUNİK GİYMEME DAHİ. YİNE GİYDİN ŞU PANTOLONU DER :) MAKYAJ HİÇ SEVMIYOR ZATEN BU ERKEKLERİN HEPSİ AYNI HERHALDE :)Kızlar dun esıme dedımkı gıdıp pantolon alalım gıttık ıkı tane pantolon gıydım lıkrlaı ınce kotlardan lıkralı oluncada bır beden kucuk alıyrsun esnıyor dıye neyse ıkısınıde gıydım esım bu ne bu kadar dar tayt gıbı sen calısan bayansın boyle dar gıyıo gıtmen olmaz baska nerde gıyeceksem arknaı don falan dedı ınceledı yok dedı bend bo gıymeyı sevmem bol al dıyor bana sımdı nasıl bırsey alsam dunuyorum benım esım makyajıma kadar karısır oje kesınlıkle surdurmez
bende bir gazla alıyorum herşeyi sonra hepsi bir kenarda güzlece duruyorlar ellemediklerim bile var daha[/QUOTE]Basla kuzu basla ama bende ne zamandır yapmıyordum yenıden baslayacgaım bende balık burcuyum canım bakımı sevıyorum ama bazen bendede usengeclık oluyro
insanın bildiği şeyi yapması daha iyi sanırım..Ben kullanmadım canımduymadımda ben ya form cayı ıcıyorum ama genelde yesıl cay ıcerım
Kızlar tünaydınnnn, tospaaanız kırmızı kartı yedi. Mogişim bi sonraki bat 8 aralık. Artık hesaplamadan ilişki ayına adım atmış bulunuyorum. Hakkımızda hayırlısı :)
CANIM BENİM EŞİM KAPALI OLDUĞUM HALDE HERŞEYE KARIŞIR PANTLON TUNİK GİYMEME DAHİ. YİNE GİYDİN ŞU PANTOLONU DER :) MAKYAJ HİÇ SEVMIYOR ZATEN BU ERKEKLERİN HEPSİ AYNI HERHALDE :)
SARI SAÇ YAKIŞANA YAKIŞIYOR AMA :) İYİ YAPMIŞSIN CANIM BOYA SAÇI ÇOK YIPRATIYOR DİNLENDİR BİRAZ :)Valla anlamadımkı canım sadece sac rengıme karısmıyor sarı sevıyor kendısıde ama ben koyuya dondum bır sure boyatmak ıstemıyorum sacımı bakıma alıp guclendırecehım yıl donumumuzde sarıya donup suprız yapacgaım :)
ayyy sizin yaptıklarınızı kaydettim ama şey benim cildim kuruca ve şey eeee çilli bir insanım o yaptıklarınız banada olurmu ki... :)[/QUOTE]Basla kuzu basla ama bende ne zamandır yapmıyordum yenıden baslayacgaım bende balık burcuyum canım bakımı sevıyorum ama bazen bendede usengeclık oluyro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?