canım tüp bebeğe başladık biz Allahın izniyle, normal yoldan olması zor, aşılamada benim durumum için zaman kaybı ve aşılamaya harcayacağım ücreti tüp bebekte kullanmak istiyorum. ilaç kullanıyorum şimdi, 1,5-2 ay sonra bakılacak duruma,yum kaliteli ise kaç tane ise ve kist oluştırmaz ise opu yapılacak yani yum toplanacak, ondan sonrası ise nasip,şimdi ilça aşaması hemde raporum çıkacak..bende bazen okumakta zorlanıyorum :)
aynen canım ya evlendim 50 kilodan 57 kiloyla hamile kaldımhep kocalara uymaktan bide geç yatıyorlar uyanuk oluncada karnı acıkıyor insanın ben 10da yatan bir insandım
kaygılım sen bi ara iyi yemiştin sonra da bi ara frenlemiştin kendini öyle hatırlıyorum :)diyet demeyelim ama geçen haftalardaki kadar kesinlikle yemiyorum dikkat ediyorum sabah bir parça ekmek peynir domates yiyorum iki gündür öğlen bir dilim ekmekle yemek akşamda çorba yemek ama ekmeksiz :) öyle gidicem bir hafta mümkün olduğunca :)
AYNEN CANIM İŞTAH VE İRADE ÇOK ÖNEMLI TÜP BEBEK OLMAZSA DİYE KORKUYORUM YA ÇOK DİKKAT ETMEM LAZIM KENDIME 1 AY SONRA BEBEĞİM İÇİN İLAÇ KULLANMAYA BAŞLAYACAĞİM O ZAMANA KADAR NE VERSEM KAR :) HADİ İNŞŞALLAH VERİRİZ HAMİLE OLUNCA ŞİŞECEĞİZ ZATEN :) İNŞALLAH HAMİLELİKLE ŞİŞERİZ :)bende duruyorum tüm gün iyi süper ama bir anda bir şeyi sevip çok yiyorum tüm gün çöpe gidiyor neyse kafalarımızdan diyet modunu atalım bebiş varmış gibi sağlıklı beslenelim gerek yok deyip her şeyden az yiyelim tamamen kesersek yasaklar her zaman tatlı içimizde kalır :) bir de psikoloji çok önemli ben geçen hafta aşırı yedim ama aşırı bu hafta hiç yemesem sorun değil iştah çok önemli
Hanımlar sonunda kafayı dağıtacak şeyler buldunuz benim gibidiyete başlayalı 18 gün oldu, dünde yüzüme ve saçıma bakım yaptım bugünde yürüyüş yapmayı düşünüyorum :)
kaygılım sen bi ara iyi yemiştin sonra da bi ara frenlemiştin kendini öyle hatırlıyorum :)
BENDE BİRAZDAN DUŞA GİRİP PEELİNG YAPACAĞIM ADETİM DE BİTTİ EGZERSİZDE YAPTIM BİRAZ.. ŞAÇIMI DÜZLEŞTİREYİM KENDİME BAKAYIM BUGUN :)bende bugün bakım yapıcam ilk iş bıyıklarımı aldırmayı düşünüyorum hiç sevmem nasıl bu kadar bıraktım bilmemkuaför bile şaşıracak bakım şart :):) zaten bebiş gelince yusyuvarlak olucaz olmayız fit oluruz inşallah :)
ben 2 haftadır yanımda taşıyorum kuzum yaaa... İhtimaller ihtimallerrr....bugün yanıma ped aldım sanki aniden sağanak başlayacak gibi bi his var içimdeo değilde bu ay sol kasık ağrım vardı adette gecikti inşallah kist yoktur içten içe düşündürüyor beni
hadi bu ay bunu konuşalım takipleşelim senle
Vavvvv evlılık sana yaramısmı desem hep derlerdı evlenınce kılo alınır alırsın dıye bende derdım yok ben almam dıye amannnnnn alınırmıs yasadım ve gordum :) ama esıme eslık dıyp dıyıp yedım onlarda bana kılo olarak dondu ama artık dur dedım :)
Benimki de çok hassas ne sürsem hep sivilce leke yapardı kayısı yağı iyi geldi bana ve yumuşacık yapıyor :)Evet canım spor bakım kıtap okumak yasasın saglıklı yasamak :) benım cıldm cok hassas canım hıcbırsey yapamıyorum ama bakım yagı alıp saclarıma bakım yapacagım bugun aksam gıderken alırıım yagları :) ben 7de evde oluyorum yuruyuse cıkma zamanım yok ama evde yapacgaım canım
bacaklarımdan başlayayım :kekik yağı, badem yağı, biberiye yağı sürüyorum haftada bir ve steçleyip spor yapıyorum :)Tamma kuzum verelım bu aykı konumuz saglıklı yasam bakım olsun tatlım eee sen saclarına hangı yagları karıstıırp kullanıyorsun
Kızlar.. novateatox die bir ürün var.. aylık olrak çay paketleri var içinde hergüne 2 gündüz 1 akşam çayı.. kullananlar çok memnun.. aranızda kullanan var mı? bende mi kullansam diyorum..Hım anladım canım ınsallah hepımzı fazlalıklarımızdan kurtulursuz hııı tabı 5 cayları kılo aldırrır :) ona dıkkat etmen lazım canım bende ıs yerınde ye otur evde saat 7de yıyoum ye otur derken 3 kılo falan fazlalık olsutu
aynen öyle evde keyfime bakıcam tüm kadın programlarını izliycem :) bitmesi gereken açık öğretimim var onu bitirecem sende bize yetiş aynı dönemin annesi olalım :)
anaammm... yanlız değilmişim... oley bee...Vavvvv evlılık sana yaramısmı desem hep derlerdı evlenınce kılo alınır alırsın dıye bende derdım yok ben almam dıye amannnnnn alınırmıs yasadım ve gordum :) ama esıme eslık dıyp dıyıp yedım onlarda bana kılo olarak dondu ama artık dur dedım :)
Aynen yaa kalça yok göbek varBen calıısyorum canım evet antep yemeklerı guzel olur bende adanalıyım esımde kılo aldı canım
ama o takmıyor ve esımde pek gostermıyor esımde bende dırek gobek oluyor :)
ben evlenince işten güçten zayıfladım evlendikten sonra herkes ne güzel zayıfladın sen deyip durdu moral tavan yeni gelin edasıyla dolaştım durdumama şu ara evlendiğinden beri böyle değildin ne oluyor sesleri duyuyorum
Kızlar.. novateatox die bir ürün var.. aylık olrak çay paketleri var içinde hergüne 2 gündüz 1 akşam çayı.. kullananlar çok memnun.. aranızda kullanan var mı? bende mi kullansam diyorum..
yaaaa aşkolsun sizlere ne diyimki ben şimdi :) valla siz güçlü ve çılgın kadınlar olarak takılmayın üj bej kiloya kendinizi nasıl güzel hissediyorsanız öylece kalın, ben bu aralar istem dışı verdim birazda.yok saçikolata tatlı manyağı bir insanım ben, depresifken buzdolabı önüne çadır kurarımpamuk şekerime bakın fit tabi kilo muhabbetine hiç girmiyor kilo ne ki diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?