2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

pamuk şekerime bakın fit tabi kilo muhabbetine hiç girmiyor kilo ne ki diyor

aynen canım ya evlendim 50 kilodan 57 kiloyla hamile kaldım hep kocalara uymaktan bide geç yatıyorlar uyanuk oluncada karnı acıkıyor insanın ben 10da yatan bir insandım

Ayen canım ben 49 kıloydum evlenmeden once sımdı 50 kusur olmtusumdur tartılmaya korkuyorum benım esım evlenmedne once erken yatardı ben gec yatardım sımdı esım gec yatıyor ben erken yatıyorum evlendıkten sonra sanırım hersey terısne donuyor

kaygılım sen bi ara iyi yemiştin sonra da bi ara frenlemiştin kendini öyle hatırlıyorum :)

AYNEN CANIM İŞTAH VE İRADE ÇOK ÖNEMLI TÜP BEBEK OLMAZSA DİYE KORKUYORUM YA ÇOK DİKKAT ETMEM LAZIM KENDIME 1 AY SONRA BEBEĞİM İÇİN İLAÇ KULLANMAYA BAŞLAYACAĞİM O ZAMANA KADAR NE VERSEM KAR :) HADİ İNŞŞALLAH VERİRİZ HAMİLE OLUNCA ŞİŞECEĞİZ ZATEN :) İNŞALLAH HAMİLELİKLE ŞİŞERİZ :)

Hanımlar sonunda kafayı dağıtacak şeyler buldunuz benim gibi diyete başlayalı 18 gün oldu, dünde yüzüme ve saçıma bakım yaptım bugünde yürüyüş yapmayı düşünüyorum :)

bende bugün bakım yapıcam ilk iş bıyıklarımı aldırmayı düşünüyorum hiç sevmem nasıl bu kadar bıraktım bilmem kuaför bile şaşıracak bakım şart :):) zaten bebiş gelince yusyuvarlak olucaz olmayız fit oluruz inşallah :)

kaygılım sen bi ara iyi yemiştin sonra da bi ara frenlemiştin kendini öyle hatırlıyorum :)

evet geçen hafta aşırı yedim dedim ya bu beynimin hükmü çok feciydi geçsin diyete başlıcam diye bu hafta geçti yemek istemiyorum az yemek gayet tok tutuyor beni artık dikkat edebiliyorum :):) normalde az yiyorum beni aperatifler aldırıyor yemeğe yüklenen biri değilim yoksa :)

BENDE BİRAZDAN DUŞA GİRİP PEELİNG YAPACAĞIM ADETİM DE BİTTİ EGZERSİZDE YAPTIM BİRAZ.. ŞAÇIMI DÜZLEŞTİREYİM KENDİME BAKAYIM BUGUN :)

bugün yanıma ped aldım sanki aniden sağanak başlayacak gibi bi his var içimde o değilde bu ay sol kasık ağrım vardı adette gecikti inşallah kist yoktur içten içe düşündürüyor beni
ben 2 haftadır yanımda taşıyorum kuzum yaaa... İhtimaller ihtimallerrr....
Bu arada; kistler adet akıntısı ile birlikte gidebiliyormuş canım..

hadi bu ay bunu konuşalım takipleşelim senle

Tamma kuzum verelım bu aykı konumuz saglıklı yasam bakım olsun tatlım eee sen saclarına hangı yagları karıstıırp kullanıyorsun [/QUOTE]
bacaklarımdan başlayayım :kekik yağı, badem yağı, biberiye yağı sürüyorum haftada bir ve steçleyip spor yapıyorum :)
saç:saf zeytinyağı, badem yağı, yılan yağı, ısırganı yağda beklettim içine sarımsak da rendeledim o yağı aldım karıştırdım sürdüm 40 dk sonra yıkadım.. kötü kokuyor tabi ama bol köpüklüyorum..
cildime arada karbonat, limon maskesi yapıyorum tai senin cildin hassamış bence deneme kızartıyor cildi

ben evlenince işten güçten zayıfladım evlendikten sonra herkes ne güzel zayıfladın sen deyip durdu moral tavan yeni gelin edasıyla dolaştım durdum ama şu ara evlendiğinden beri böyle değildin ne oluyor sesleri duyuyorum

Benimki de çok hassas ne sürsem hep sivilce leke yapardı kayısı yağı iyi geldi bana ve yumuşacık yapıyor :)
Bugün erken çıkacağım o yüzden yürüyüş yapacağım normalde bende 6.30 yada 7 gibi çıkıyorum. üstelik ben aöf öğrencisiyim son senem ders te çalışıyorum akşamları. Kitap okumaya bayılırım bu ara yoğunluktan okuyamadım kırmızı pazartesi aldım en son (marquez )
Sağlıklı ve stressiz yaşamaya ewettt :) :)

Tamma kuzum verelım bu aykı konumuz saglıklı yasam bakım olsun tatlım eee sen saclarına hangı yagları karıstıırp kullanıyorsun
bacaklarımdan başlayayım :kekik yağı, badem yağı, biberiye yağı sürüyorum haftada bir ve steçleyip spor yapıyorum :)
saç:saf zeytinyağı, badem yağı, yılan yağı, ısırganı yağda beklettim içine sarımsak da rendeledim o yağı aldım karıştırdım sürdüm 40 dk sonra yıkadım.. kötü kokuyor tabi ama bol köpüklüyorum..
cildime arada karbonat, limon maskesi yapıyorum tai senin cildin hassamış bence deneme kızartıyor cildi [/QUOTE]

Hım anladım canım bende sacıma susam yagı fındık yagı cam terebentın yagı saf zeytın yagı karıstırıp kullanmıstım saclarımın dalgası bıle guzellesmıstı sımdı yenıden yapmam lazım canım bende aksam gıderke alırım yagları evet canım cıldıme hıcbırsye kullanmak artık unıvde arkadaslar kıl maskesı yapıyordu herkesın cıldıne ıyı gelıyordu dedım bende yaptum cıldım ısılık gıbı oldu sabunla bıle yıkayamam avene nın temızleme jelı var sadece oıyıgelıyor onukullanıyrumcanım vucudum ıcıde bebe yagı alacagım

Kızlar.. novateatox die bir ürün var.. aylık olrak çay paketleri var içinde hergüne 2 gündüz 1 akşam çayı.. kullananlar çok memnun.. aranızda kullanan var mı? bende mi kullansam diyorum..

aynen öyle evde keyfime bakıcam tüm kadın programlarını izliycem :) bitmesi gereken açık öğretimim var onu bitirecem sende bize yetiş aynı dönemin annesi olalım :)

kısmette varsa yetişirim yetişmezsemde sizinleyim :):):) izle tadını çıkar ein doya doya insan sürekli çalışmaktan sürekli evde durmaktan bıkıyor sende bebiş gelince uykusuzluk yorgunluk olacak gelene kadar tv uyku her şeyin doya doya tadını çıkar :)

anaammm... yanlız değilmişim... oley bee...

n

sen ne guzel zayıflamıssın canım evet ya kılo almak kotu bırde herkes soyluyor ınsnaın moralı bozuluyor benı her goren genıslıyorsun dıyor ıplerı elıme almam lazım artık

Kızlar.. novateatox die bir ürün var.. aylık olrak çay paketleri var içinde hergüne 2 gündüz 1 akşam çayı.. kullananlar çok memnun.. aranızda kullanan var mı? bende mi kullansam diyorum..

hayır canım en fazla kiraz sapı kayısılıı form çay tüket diğer bitkiseller herkese yaramayabilir ben zamanında çay içmiştim bırakınca tualette zorlandım bağırsaklar tembelleşti :) olduğu kadar gerisini boşver :)

pamuk şekerime bakın fit tabi kilo muhabbetine hiç girmiyor kilo ne ki diyor
yaaaa aşkolsun sizlere ne diyimki ben şimdi :) valla siz güçlü ve çılgın kadınlar olarak takılmayın üj bej kiloya kendinizi nasıl güzel hissediyorsanız öylece kalın, ben bu aralar istem dışı verdim birazda.yok saçikolata tatlı manyağı bir insanım ben, depresifken buzdolabı önüne çadır kurarım evlendikten sonrada kilo almadım,saat 10 sularında yatarım,eşiminde benim işimde yorucu...asitli içecekleri çaya kahveyi şekeri 3-4 sene önce hayatımdan çıkardım, türk kahvesini ve yanında tatlı birşeyi çoook severim ama kahve sade olacak....işte bak çene düştü.aslında kilo benim işim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…