2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

amin inşallah tedaviyle ilgili streslerin senin yemene sebep olur farketmezsin yemene engel olacak şeyleri yap mesela ben çıkıp gezdiğim zaman yemek aramam tüm gün gezsem biri kanıma girene kadar oturup yemek istemem çık gez kıyafetler dene hem kafan dağılır hem bedenini gördükçe yemeye çekinirsin :)

Ayyyy allah iyiliğini versin
Ewt benimde gitmem lazım kaşlarım berbat.. şu göbekten bir kurtulaydım iyiydi.
En iyisi akşam hafif egzersizler yapmak başka türlü erimeyecek devamlı yapabilsem sorun olmayacak ta üşeniyorum

Tamma kuzum verelım bu aykı konumuz saglıklı yasam bakım olsun tatlım eee sen saclarına hangı yagları karıstıırp kullanıyorsun
bacaklarımdan başlayayım :kekik yağı, badem yağı, biberiye yağı sürüyorum haftada bir ve steçleyip spor yapıyorum :)
saç:saf zeytinyağı, badem yağı, yılan yağı, ısırganı yağda beklettim içine sarımsak da rendeledim o yağı aldım karıştırdım sürdüm 40 dk sonra yıkadım.. kötü kokuyor tabi ama bol köpüklüyorum..
cildime arada karbonat, limon maskesi yapıyorum tai senin cildin hassamış bence deneme kızartıyor cildi [/QUOTE]
annaaaamm onlar ne yawww kendimi çok pasaklı hıssetttim birden

ben 2 haftadır yanımda taşıyorum kuzum yaaa... İhtimaller ihtimallerrr....
Bu arada; kistler adet akıntısı ile birlikte gidebiliyormuş canım..

bat ne zaman? kist mi bilemiyorum inşallah değildir adeti bi görürsem arkasından takip edeceğim ağrı var mı yok mu diye

hım canım denemeye cesaret bıle edemıyorum ıyıce yuru kuzum bugun rahatlarsın ders calışmakta yorar canım Allah kolaylık versın bende cok sevıyorum en son sarah jıonun son kamelyyaı okudum yıne sarah jıonun kıtaplarından bırıne devam edecegım

saglıklı ve stresız bır yasam bızı beklıyor artık :) canlanalım

kesinlikle düzen bozukluğu zaten kilo aldırıyor bide hamilelikte alacam ohhh sonra verecez diye uğraşalım

sen birkaç kilo ver,sanırım ilaçlarda ve özellikle iğneler hormon iğnesi ya kilo aldırır, hani fit olmak için değilde, sağlığın için, Allah ın izniyle gelir bebiş(ler), şimdiden sakın bunun için tedirginlik ve kuruntu yapma, Allah ın dediği olur, onun istediği vakitte, kullan güzelce ilaçlarını senin çok fazla kaliteli yum un olacak ben inanıyorum hem :)

Kızlar.. novateatox die bir ürün var.. aylık olrak çay paketleri var içinde hergüne 2 gündüz 1 akşam çayı.. kullananlar çok memnun.. aranızda kullanan var mı? bende mi kullansam diyorum..

Ben kullanmadım canımduymadımda ben ya form cayı ıcıyorum ama genelde yesıl cay ıcerım

CANIM İNANIR MISIN BENİM HİÇ YEMEKLE ABUR CUBURLA İŞİM YOK BEN CANIM BİRSEY CEKERSE KENDİ YAPTIGIM YOGURDUMDAN BİR KASE YERİM TATLI HİÇ YEMEM KAHVE SEVMEM ÇİKOLATA SEVMEM :) ÇOK ŞANSLIYIM BU YÖNDEN :)

Tamma kuzum verelım bu aykı konumuz saglıklı yasam bakım olsun tatlım eee sen saclarına hangı yagları karıstıırp kullanıyorsun
bacaklarımdan başlayayım :kekik yağı, badem yağı, biberiye yağı sürüyorum haftada bir ve steçleyip spor yapıyorum :)
saç:saf zeytinyağı, badem yağı, yılan yağı, ısırganı yağda beklettim içine sarımsak da rendeledim o yağı aldım karıştırdım sürdüm 40 dk sonra yıkadım.. kötü kokuyor tabi ama bol köpüklüyorum..
cildime arada karbonat, limon maskesi yapıyorum tai senin cildin hassamış bence deneme kızartıyor cildi [/QUOTE]

yağdanlık gibii ben kaynar suyla yıkanırım o yağlar çıksın diye cildim iyice kötü olur ben sabunlanırım 3 banyoda bir kesemi yaparım kremi sürünürüm tamammm :):) rahmetli ananemin cildi çok iyiydi su sabun bir de kolonyayla temizlerdi pembe yanaklarımıza yetiyor bende su sabun kolonya değilde tonik o kadar ama yağların faydalı devam et bence ara ara dinlendirerek :)

eşime diyorum aynısını konuşalım baş başa doya doya çok arıycaz bu günleri diyorum :)

Hım anladım canım bende sacıma susam yagı fındık yagı cam terebentın yagı saf zeytın yagı karıstırıp kullanmıstım saclarımın dalgası bıle guzellesmıstı sımdı yenıden yapmam lazım canım bende aksam gıderke alırım yagları evet canım cıldıme hıcbırsye kullanmak artık unıvde arkadaslar kıl maskesı yapıyordu herkesın cıldıne ıyı gelıyordu dedım bende yaptum cıldım ısılık gıbı oldu sabunla bıle yıkayamam avene nın temızleme jelı var sadece oıyıgelıyor onukullanıyrumcanım vucudum ıcıde bebe yagı alacagım[/QUOTE]
yaaaa kızlar siz ne güzel bakımlar yapıyorsunuz kendinize...çok kısskandım bak, bende yapsam yaaa boğa burcu böyle işte üşengeççççç,aslında bir başlasam önümü de alamam ama :9

ohhh en güzeliii yok yok insanın kendini tanıması bilmesi güzel süper böyle devam ett :)

SAĞOL CANIM EVET FİT OLMAK İÇİN DEĞİL DE SAĞLIĞIM İÇİN VERMEM LAZIM YOKSA İALÇALARLA ÇOK FAZLA ALIRIM RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMAZ İNŞALLAH SONRA SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞLERİMİZ :)

Himmm.. ozaman kıraz sapı, kayısı kurusu, mısır püskülü... bana yine bunlar göründü Doğru söylüyorsun aslında, hem bilindik ürünler bunlar.. hemde miktarını sen belirliyorsun.. Diğerinde sana dokunur mu dokunmaz mı kesinlik yok maalesef... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…