AYNEN CANIM İŞTAH VE İRADE ÇOK ÖNEMLI TÜP BEBEK OLMAZSA DİYE KORKUYORUM YA ÇOK DİKKAT ETMEM LAZIM KENDIME 1 AY SONRA BEBEĞİM İÇİN İLAÇ KULLANMAYA BAŞLAYACAĞİM O ZAMANA KADAR NE VERSEM KAR :) HADİ İNŞŞALLAH VERİRİZ HAMİLE OLUNCA ŞİŞECEĞİZ ZATEN :) İNŞALLAH HAMİLELİKLE ŞİŞERİZ :)
Ayyyy allah iyiliğini versinbende bugün bakım yapıcam ilk iş bıyıklarımı aldırmayı düşünüyorum hiç sevmem nasıl bu kadar bıraktım bilmemkuaför bile şaşıracak bakım şart :):) zaten bebiş gelince yusyuvarlak olucaz olmayız fit oluruz inşallah :)
bacaklarımdan başlayayım :kekik yağı, badem yağı, biberiye yağı sürüyorum haftada bir ve steçleyip spor yapıyorum :)Tamma kuzum verelım bu aykı konumuz saglıklı yasam bakım olsun tatlım eee sen saclarına hangı yagları karıstıırp kullanıyorsun
ben 2 haftadır yanımda taşıyorum kuzum yaaa... İhtimaller ihtimallerrr....
Bu arada; kistler adet akıntısı ile birlikte gidebiliyormuş canım..
Benimki de çok hassas ne sürsem hep sivilce leke yapardı kayısı yağı iyi geldi bana ve yumuşacık yapıyor :)
Bugün erken çıkacağım o yüzden yürüyüş yapacağım normalde bende 6.30 yada 7 gibi çıkıyorum. üstelik ben aöf öğrencisiyim son senem ders te çalışıyorum akşamları. Kitap okumaya bayılırım bu ara yoğunluktan okuyamadım kırmızı pazartesi aldım en son (marquez )
Sağlıklı ve stressiz yaşamaya ewettt :) :)
tatlım iniş çıkış olur normal adette bariz 3-4 derece düşüyor 1 gün kala mesela :)
kesinlikle düzen bozukluğu zaten kilo aldırıyor bide hamilelikte alacam ohhh sonra verecez diye uğraşalımAyen canım ben 49 kıloydum evlenmeden once sımdı 50 kusur olmtusumdur tartılmaya korkuyorumbenım esım evlenmedne once erken yatardı ben gec yatardım sımdı esım gec yatıyor ben erken yatıyorum evlendıkten sonra sanırım hersey terısne donuyor
sen birkaç kilo ver,sanırım ilaçlarda ve özellikle iğneler hormon iğnesi ya kilo aldırır, hani fit olmak için değilde, sağlığın için, Allah ın izniyle gelir bebiş(ler), şimdiden sakın bunun için tedirginlik ve kuruntu yapma, Allah ın dediği olur, onun istediği vakitte, kullan güzelce ilaçlarını senin çok fazla kaliteli yum un olacak ben inanıyorum hem :)AYNEN CANIM İŞTAH VE İRADE ÇOK ÖNEMLI TÜP BEBEK OLMAZSA DİYE KORKUYORUM YA ÇOK DİKKAT ETMEM LAZIM KENDIME 1 AY SONRA BEBEĞİM İÇİN İLAÇ KULLANMAYA BAŞLAYACAĞİM O ZAMANA KADAR NE VERSEM KAR :) HADİ İNŞŞALLAH VERİRİZ HAMİLE OLUNCA ŞİŞECEĞİZ ZATEN :) İNŞALLAH HAMİLELİKLE ŞİŞERİZ :)
Kızlar.. novateatox die bir ürün var.. aylık olrak çay paketleri var içinde hergüne 2 gündüz 1 akşam çayı.. kullananlar çok memnun.. aranızda kullanan var mı? bende mi kullansam diyorum..
CANIM İNANIR MISIN BENİM HİÇ YEMEKLE ABUR CUBURLA İŞİM YOK BEN CANIM BİRSEY CEKERSE KENDİ YAPTIGIM YOGURDUMDAN BİR KASE YERİM TATLI HİÇ YEMEM KAHVE SEVMEM ÇİKOLATA SEVMEM :) ÇOK ŞANSLIYIM BU YÖNDEN :)amin inşallah tedaviyle ilgili streslerin senin yemene sebep olur farketmezsin yemene engel olacak şeyleri yap mesela ben çıkıp gezdiğim zaman yemek aramam tüm gün gezsem biri kanıma girene kadar oturup yemek istemem çık gez kıyafetler dene hem kafan dağılır hem bedenini gördükçe yemeye çekinirsin :)
bacaklarımdan başlayayım :kekik yağı, badem yağı, biberiye yağı sürüyorum haftada bir ve steçleyip spor yapıyorum :)Tamma kuzum verelım bu aykı konumuz saglıklı yasam bakım olsun tatlım eee sen saclarına hangı yagları karıstıırp kullanıyorsun
anaammm... yanlız değilmişim... oley bee...
eşime diyorum aynısını konuşalım baş başa doya doya çok arıycaz bu günleri diyorum :)kısmette varsa yetişirim yetişmezsemde sizinleyim :):):) izle tadını çıkar ein doya doya insan sürekli çalışmaktan sürekli evde durmaktan bıkıyor sende bebiş gelince uykusuzluk yorgunluk olacak gelene kadar tv uyku her şeyin doya doya tadını çıkar :)
Aynen yaa kalça yok göbek var
bacaklarımdan başlayayım :kekik yağı, badem yağı, biberiye yağı sürüyorum haftada bir ve steçleyip spor yapıyorum :)
saç:saf zeytinyağı, badem yağı, yılan yağı, ısırganı yağda beklettim içine sarımsak da rendeledim o yağı aldım karıştırdım sürdüm 40 dk sonra yıkadım.. kötü kokuyor tabi ama bol köpüklüyorum..
cildime arada karbonat, limon maskesi yapıyorum tai senin cildin hassamış bence deneme kızartıyor cildi
yaaaa aşkolsun sizlere ne diyimki ben şimdi :) valla siz güçlü ve çılgın kadınlar olarak takılmayın üj bej kiloya kendinizi nasıl güzel hissediyorsanız öylece kalın, ben bu aralar istem dışı verdim birazda.yok saçikolata tatlı manyağı bir insanım ben, depresifken buzdolabı önüne çadır kurarımevlendikten sonrada kilo almadım,saat 10 sularında yatarım,eşiminde benim işimde yorucu...asitli içecekleri çaya kahveyi şekeri 3-4 sene önce hayatımdan çıkardım, türk kahvesini ve yanında tatlı birşeyi çoook severim ama kahve sade olacak....işte bak çene düştü.aslında kilo benim işim
kesinlikle düzen bozukluğu zaten kilo aldırıyor bide hamilelikte alacam ohhh sonra verecez diye uğraşalım
SAĞOL CANIM EVET FİT OLMAK İÇİN DEĞİL DE SAĞLIĞIM İÇİN VERMEM LAZIM YOKSA İALÇALARLA ÇOK FAZLA ALIRIM RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMAZ İNŞALLAH SONRA SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞLERİMİZ :)sen birkaç kilo ver,sanırım ilaçlarda ve özellikle iğneler hormon iğnesi ya kilo aldırır, hani fit olmak için değilde, sağlığın için, Allah ın izniyle gelir bebiş(ler), şimdiden sakın bunun için tedirginlik ve kuruntu yapma, Allah ın dediği olur, onun istediği vakitte, kullan güzelce ilaçlarını senin çok fazla kaliteli yum un olacak ben inanıyorum hem :)
Himmm.. ozaman kıraz sapı, kayısı kurusu, mısır püskülü... bana yine bunlar göründühayır canım en fazla kiraz sapı kayısılıı form çay tüket diğer bitkiseller herkese yaramayabilir ben zamanında çay içmiştim bırakınca tualette zorlandım bağırsaklar tembelleşti :) olduğu kadar gerisini boşver :)
CANIM İNANIR MISIN BENİM HİÇ YEMEKLE ABUR CUBURLA İŞİM YOK BEN CANIM BİRSEY CEKERSE KENDİ YAPTIGIM YOGURDUMDAN BİR KASE YERİM TATLI HİÇ YEMEM KAHVE SEVMEM ÇİKOLATA SEVMEM :) ÇOK ŞANSLIYIM BU YÖNDEN :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?