KIZLARRRR ,
ETRAFIMDA YAŞLI GENÇ HERKESTE KÖTÜ HASTALIKTAN VAR BAKIN ÇOK GENCİZ KARAR ALALIM VÜCUT GELİŞİMİNİ TAMAMLADI BİZLERDE ARTIK AMA BIRAKMAMAK GEREK!!! STRESSSS BAŞ DÜŞMAN ZAYIF ANINIZDA HEMEN HASTA EDER İNSANI BİRBİRİMİZE DERTLERİMİZİ ANLATALIM RAHATLAYALIM HEM ETRAFLA PAYLAŞIRSAK GERİ DÖNÜŞÜ OLUR LAF OLUR SÖZ OLUR HER ŞEYİ PAYLAŞMAMIŞ OLURUZ BURDA BİRBİRİMİZLE PAYLAŞIP RAHATLAYALIM EN GÜZELİ, İKİNCİSİ YİYECEKLER KİLO OLSUN OLMASIN ELİMİZDE DEĞİL ARADA TÜKETİYORUZ AMA DIŞARLARDA FAST FOOD VSS TÜKETMEYELİM BEN EVİME HAZIR ÇORBA SOKMAM BULGUR PİLAVINDAN BAŞKA PİLAV YAPMAMAYA ÇALIŞIRIM YOĞURDUMU ANNEM KV YAPAR VERİR PAKETLİ ÜRÜNLERDEN KAÇARIM TEREYAĞ HARİÇ EVDE MARGARİN BULUNMAZ ZEYTİNYAĞLI SEBZE YEMEKLERİ BALIK HAŞLAMA ET FIRINDA KÖFTE PATATES YAPAR KIZARTMA YAPMAM MÜMKÜN OLDUĞUNCA DİYELİM SUCUK SOSİS ÇEKTİ CANIM GİDER İKİ LOKMA PASTIRMA ALIRIM İŞLENMİŞ ETLERİ EVE SOKMUYORUM TEK SORUN BEYAZ EKMEK ODA AZ TÜKETİLİYOR AYRANDAN SUDAN BAŞKA VE KAYNAKTTIĞIM VİŞNE SUYU KUŞBURNUNDAN BAŞKA Bİ ŞEY İÇİLMEZZ :)) O YÜZDEN KİLO ALSAKTA ÖMRÜMÜZÜ YİYEN DONDURULMUŞ ASİTLİ PAKETLİ ÜRÜNLERİ EN AZA İNDİRELİM YARIN ÖBÜRGÜN ÇOCUKLARIMIZA NASIL HER ŞEYİN DOĞALINI SAĞLIKLISINI VERECEKSEK KENDİMİZİDE ÖYLE BESLEYELİMM STRES YOK YEMEK KALİTELİ GERİSİNİİİ BOŞVERİNN GİTSİNNN :))
Aynı durum bende de var cnm ya doğal ol doğal diye saçımı bile boyatmama karışır oje zaten yok ruj hele hiç... sadece evde karışmazKızlar dun esıme dedımkı gıdıp pantolon alalım gıttık ıkı tane pantolon gıydım lıkrlaı ınce kotlardan lıkralı oluncada bır beden kucuk alıyrsun esnıyor dıye neyse ıkısınıde gıydım esım bu ne bu kadar dar tayt gıbı sen calısan bayansın boyle dar gıyıo gıtmen olmaz baska nerde gıyeceksem arknaı don falan dedı ınceledı yok dedı bend bo gıymeyı sevmem bol al dıyor bana sımdı nasıl bırsey alsam dunuyorum benım esım makyajıma kadar karısır oje kesınlıkle surdurmez
SARI SAÇ YAKIŞANA YAKIŞIYOR AMA :) İYİ YAPMIŞSIN CANIM BOYA SAÇI ÇOK YIPRATIYOR DİNLENDİR BİRAZ :)
NE GÜZEL ANLATMIŞSIN CANIM DERT YOK, İÇİNE ATMAK YOK, DOĞAL OLMAYAN ÜRÜNLER YOK, SAĞLIKLI BESLENMEK ŞART :)KIZLARRRR ,
ETRAFIMDA YAŞLI GENÇ HERKESTE KÖTÜ HASTALIKTAN VAR BAKIN ÇOK GENCİZ KARAR ALALIM VÜCUT GELİŞİMİNİ TAMAMLADI BİZLERDE ARTIK AMA BIRAKMAMAK GEREK!!! STRESSSS BAŞ DÜŞMAN ZAYIF ANINIZDA HEMEN HASTA EDER İNSANI BİRBİRİMİZE DERTLERİMİZİ ANLATALIM RAHATLAYALIM HEM ETRAFLA PAYLAŞIRSAK GERİ DÖNÜŞÜ OLUR LAF OLUR SÖZ OLUR HER ŞEYİ PAYLAŞMAMIŞ OLURUZ BURDA BİRBİRİMİZLE PAYLAŞIP RAHATLAYALIM EN GÜZELİ, İKİNCİSİ YİYECEKLER KİLO OLSUN OLMASIN ELİMİZDE DEĞİL ARADA TÜKETİYORUZ AMA DIŞARLARDA FAST FOOD VSS TÜKETMEYELİM BEN EVİME HAZIR ÇORBA SOKMAM BULGUR PİLAVINDAN BAŞKA PİLAV YAPMAMAYA ÇALIŞIRIM YOĞURDUMU ANNEM KV YAPAR VERİR PAKETLİ ÜRÜNLERDEN KAÇARIM TEREYAĞ HARİÇ EVDE MARGARİN BULUNMAZ ZEYTİNYAĞLI SEBZE YEMEKLERİ BALIK HAŞLAMA ET FIRINDA KÖFTE PATATES YAPAR KIZARTMA YAPMAM MÜMKÜN OLDUĞUNCA DİYELİM SUCUK SOSİS ÇEKTİ CANIM GİDER İKİ LOKMA PASTIRMA ALIRIM İŞLENMİŞ ETLERİ EVE SOKMUYORUM TEK SORUN BEYAZ EKMEK ODA AZ TÜKETİLİYOR AYRANDAN SUDAN BAŞKA VE KAYNAKTTIĞIM VİŞNE SUYU KUŞBURNUNDAN BAŞKA Bİ ŞEY İÇİLMEZZ :)) O YÜZDEN KİLO ALSAKTA ÖMRÜMÜZÜ YİYEN DONDURULMUŞ ASİTLİ PAKETLİ ÜRÜNLERİ EN AZA İNDİRELİM YARIN ÖBÜRGÜN ÇOCUKLARIMIZA NASIL HER ŞEYİN DOĞALINI SAĞLIKLISINI VERECEKSEK KENDİMİZİDE ÖYLE BESLEYELİMM STRES YOK YEMEK KALİTELİ GERİSİNİİİ BOŞVERİNN GİTSİNNN :))
Kızlar dun esıme dedımkı gıdıp pantolon alalım gıttık ıkı tane pantolon gıydım lıkrlaı ınce kotlardan lıkralı oluncada bır beden kucuk alıyrsun esnıyor dıye neyse ıkısınıde gıydım esım bu ne bu kadar dar tayt gıbı sen calısan bayansın boyle dar gıyıo gıtmen olmaz baska nerde gıyeceksem arknaı don falan dedı ınceledı yok dedı bend bo gıymeyı sevmem bol al dıyor bana sımdı nasıl bırsey alsam dunuyorum benım esım makyajıma kadar karısır oje kesınlıkle surdurmez
Aynı durum bende de var cnm ya doğal ol doğal diye saçımı bile boyatmama karışır oje zaten yok ruj hele hiç... sadece evde karışmazbende ne yapıyorum ondan habersiz alıyorum giyincede bir şey diyemiyor öyle yapmak lazım dışardakilere bakarken bi şey yok bize gelince doğallık diye tuttururlar şart bakımlı olmak
canım benim eşim hiç birşeyime karışmaz ama eşin erkek olarak dikkat çekici gereksiz dar buluyorsa giyme bence ben rahatım ama eşime sorarım bu uygun mu çok mu belli ediyor vs diye :) geçen uzun kazakla tayt giydim sabah güzel dedi akşam bu ne dedi dedim sabah beğenmiştin dedi uykuluydum kandırmışsın beni
24 ünde olmam gerekiyordu ama pko dan ötürü gecikme yaşıyorum canım.. ilaç kullandım, dökülmeyi bekliyorum
kist olmayabilir ama eğer varsa da sıkıntı etme.. adet ile atılabiliyor.. ilaç var onunla küçülebiliyyor... Hiç biri olmaz ise; benim arkadaşım kistli olduğu halde hamiş kaldı.. Rabbim verecekse her türlü verir..
En yankın zamanda sende olursun.. İnsan adet olayında çok huzursuz oluyor yaaİş yerindeyim ve hiç rahat değilim.. Eve gitmek istiom
hshaha..canım benim eşim hiç birşeyime karışmaz ama eşin erkek olarak dikkat çekici gereksiz dar buluyorsa giyme bence ben rahatım ama eşime sorarım bu uygun mu çok mu belli ediyor vs diye :) geçen uzun kazakla tayt giydim sabah güzel dedi akşam bu ne dedi dedim sabah beğenmiştin dedi uykuluydum kandırmışsın beni
İş ,ev , evlilik fırsat kalmıyor ki okumaya.. olsun yarım saatte yetiyor. Akıcı olmayınca sıkılıyorum bende o yüzden polisiye güzel oluyor :)Insallah kalmazsın canm bende eskıden daha cok okurdum ama eskısı kadar okuyamıyorum artık benım okuyacagım kıtapta akıcı olacak sıır okumayı bende severım evet kıtap okumak cok rahatatıyor
Tunaydın cnım hayırlııs olsun umular dıgeraya ben bu ay hıc bebk konusmayacgaım canım bende bırsye hesaplamacagım bata yakın belırtı falanda armaaycgaım :)
Daha önce kullandığımda bende 1 haftası dolduğu gün regl olmuştum.. şimdi de boyle olunca aklım karıştı..ama halsizlik bitkinlik var üstümde fazlasıyla.. sağ bacağıma bile vurmaya başladı hafiften bir ağrı.. Allah ım sen şifa ver..
Rabbim inşaAllah bize de o günleri gösterir canım...
hshaha..benzerdurum benim de başıma gelmişti.. Sorsan birşey.. sormasan başka bişey
bende bir gazla alıyorum herşeyi sonra hepsi bir kenarda güzlece duruyorlar ellemediklerim bile var daha
profil resmine gülüp duruyorum
tatlım sen fulll organiksin sende kilo durmaz :) tam benim kafadansın, evde pişen yemek gibisi yok hemde evin ocağının tütmesi bambaşka güzel, ben evime hafta 2-3 gün gidiyorum mutlaka yemek taze pişer hamurişinide eşim çok seviyor yapmadan duramam :)KIZLARRRR ,
ayyy sizin yaptıklarınızı kaydettim ama şey benim cildim kuruca ve şey eeee çilli bir insanım o yaptıklarınız banada olurmu ki... :)
Eet cnm çok haklısın paketli gıdalar alışkanlık yapıyor en iyisi hiç almamak ve çocuklarımız olunca onlara da aldırtmamak. Ben sadece çikolata alıyorum mesela nadiren de olsa maden suyuKIZLARRRR ,
benim eşim hiççççç karışmaz yaş 32 valla kırmızı rujda sanırım yaş aldıkça yakışıyor, şu anda rujum var, hafif kısa eteğim var :) ojemi french imi eksik etmem, bakımlı olmam eşiminde hoşuna gider,zayıfladıktan sonra bol pantolon almadım valla..işiniz zor ne diyim :) ama kıskanılmak ayrı güzel,Aynı durum bende de var cnm ya doğal ol doğal diye saçımı bile boyatmama karışır oje zaten yok ruj hele hiç... sadece evde karışmazbende ne yapıyorum ondan habersiz alıyorum giyincede bir şey diyemiyor öyle yapmak lazım dışardakilere bakarken bi şey yok bize gelince doğallık diye tuttururlar şart bakımlı olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?