2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Cok guzel anlatmıssın canım evet bırbırımızle herseyı paylasıp rahatlayalım konu sadece bebek olmasın gelıstırmıs oluurz kendımızı bırbırmızden bılmedıgımız seylerı ögrenıırız saglıklı olmalıyız kuzum tum kalbımle katılıyorum sna :)

Aynı durum bende de var cnm ya doğal ol doğal diye saçımı bile boyatmama karışır oje zaten yok ruj hele hiç... sadece evde karışmaz bende ne yapıyorum ondan habersiz alıyorum giyincede bir şey diyemiyor öyle yapmak lazım dışardakilere bakarken bi şey yok bize gelince doğallık diye tuttururlar şart bakımlı olmak

NE GÜZEL ANLATMIŞSIN CANIM DERT YOK, İÇİNE ATMAK YOK, DOĞAL OLMAYAN ÜRÜNLER YOK, SAĞLIKLI BESLENMEK ŞART :)

canım benim eşim hiç birşeyime karışmaz ama eşin erkek olarak dikkat çekici gereksiz dar buluyorsa giyme bence ben rahatım ama eşime sorarım bu uygun mu çok mu belli ediyor vs diye :) geçen uzun kazakla tayt giydim sabah güzel dedi akşam bu ne dedi dedim sabah beğenmiştin dedi uykuluydum kandırmışsın beni

Kesınlıkle canım benımkıde ruj surdurmez hıc sevmes benımkıde evde karısmıyor :) aynen canım aksam bende öyle dusundum dedımkeske ben kendım alıp gelseydım :) bakımlı olmalıyız bızı bastıramazlar :)

oda guzelmıs esımın begenmedıgını bende gıymem canım cunku erkke gozuyle onlar daha farklı gorunyor dunsuyorlar

anladım canım inşallah pko mko hepsiii iyiye gider yok sorun yapmıyorum allah kötü hastalık vermesin artık gerisini inan önemsemiyorum evet işşyerinde adet çok çekilmez bir durum

hshaha.. benzerdurum benim de başıma gelmişti.. Sorsan birşey.. sormasan başka bişey

Insallah kalmazsın canm bende eskıden daha cok okurdum ama eskısı kadar okuyamıyorum artık benım okuyacagım kıtapta akıcı olacak sıır okumayı bende severım evet kıtap okumak cok rahatatıyor
İş ,ev , evlilik fırsat kalmıyor ki okumaya.. olsun yarım saatte yetiyor. Akıcı olmayınca sıkılıyorum bende o yüzden polisiye güzel oluyor :)

İnşallah cnm. Kekik hem söker hem rahatlatır. Burnunu yamamen tıka içebilirsen iç istersen

bende bir gazla alıyorum herşeyi sonra hepsi bir kenarda güzlece duruyorlar ellemediklerim bile var daha

Hımmm ben aldım kullanırım canım kullanmalıyız bakımlı olmalıyız canım[/QUOTE]
evet kesinlikle haklısın canım çok saldım kendimi ben iş problemleri üzerine birde hamilelik kendimi unuttum iyi oldu hatırlatmanız mucuk :)

tatlım sen fulll organiksin sende kilo durmaz :) tam benim kafadansın, evde pişen yemek gibisi yok hemde evin ocağının tütmesi bambaşka güzel, ben evime hafta 2-3 gün gidiyorum mutlaka yemek taze pişer hamurişinide eşim çok seviyor yapmadan duramam :)

ayyy sizin yaptıklarınızı kaydettim ama şey benim cildim kuruca ve şey eeee çilli bir insanım o yaptıklarınız banada olurmu ki... :)

CANIM SAYDIKLARI YAĞLAR GÜZEL VE YARARLI AMA YA ECZANE ÜRÜNÜ YA DA SAĞLAM BİR YERDEN AL MESELA ARGAN ÇOK FAYDALI AMA BİR CİLDİYE DOKTORU ARGAN DİYE SATILAN AMA ORGANİK OLMAYAN ÜRÜNLERDEN DOLAYI HASTALARIMDA EGZEMA GÖRDÜM DEMİŞ ... DOĞRU YA DA DEĞİL ONUN KULLANDIĞI SAFTIR GÜZELDİR SENİN ALDIĞIN YARAMAZ O YÜZDEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA DOĞAL YAĞLARIN CİLDE YARADIĞINA İNANIYORUM ZYAĞI BADEM YAĞI GİBİ :)[/QUOTE]
hımmm anladım argan not edildi :)

Eet cnm çok haklısın paketli gıdalar alışkanlık yapıyor en iyisi hiç almamak ve çocuklarımız olunca onlara da aldırtmamak. Ben sadece çikolata alıyorum mesela nadiren de olsa maden suyu

benim eşim hiççççç karışmaz yaş 32 valla kırmızı rujda sanırım yaş aldıkça yakışıyor, şu anda rujum var, hafif kısa eteğim var :) ojemi french imi eksik etmem, bakımlı olmam eşiminde hoşuna gider,zayıfladıktan sonra bol pantolon almadım valla..işiniz zor ne diyim :) ama kıskanılmak ayrı güzel,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…