cevremdekı cogu kısının oldu canımGünü geçmekmi ne yaptın rahisim o ihtimali düşünmek bile istemiyorum Rabbim o günlere bırakması gelsin kızım ya elbiseleri beşiği herşeyi hazır gelsin artık temizliğimide yaptım ev pırıl pırılken doğsun yahu
Canım benım ılk agrım yoktu yanı hafıf karın agrısı gıbı adet agrısı gıbı hem kasık hem bel agrıyodu aksamdan ama hıc oralı olmadım. zaten 10 u benım adet gunumdu hep ogune yakın agrılarım olmustur yıne oluyo dedım kı 9 ayda o gunlerde oldu zaten. Gece bı ara tuvalete gıtmıstım ( ogun ben bı arkadasta kalıyodumCanım biraz anlatır mısın ağrıları nerden başladı beldenmi karnın altından mı suyun birdenmi geldi ve miktarı çokmu oluyor biraz bilgilendirme beni ilk çoçuk olduğu için hiçbirşey bilmiyorum netten araştırdıklarm la duruyorum
benımkı bole oldu canım. ama o kaldıgım arkadasında suyu gelmedı nışanı gelmıstı hafıfte agrısı vardı. ole gıttıler hastaneye doguma az kala patlattılar suyunu. yanı herkesın farklı oluyo canım. ama dogum sancısı hep kasıktanmıs gıbı dusunuluyo ama beldenmıs onu anladımCanım biraz anlatır mısın ağrıları nerden başladı beldenmi karnın altından mı suyun birdenmi geldi ve miktarı çokmu oluyor biraz bilgilendirme beni ilk çoçuk olduğu için hiçbirşey bilmiyorum netten araştırdıklarm la duruyorum
Canim sizin ikinci ay asilariniz ve kalca usg niz nasil gecti bizde cuma gunu olacaz asilarimizi ve usg yi bide 2 gundur oglum dahada fazla aglamaya basladi habire emmek istedi sutum mu azaldi dedim baktim agzindan hep akiyor bide mama veroyim dedim acsa alir dedim onuda icmedi hep agladi bugunde masaAllah cok iyiydibenımkı bole oldu canım. ama o kaldıgım arkadasında suyu gelmedı nışanı gelmıstı hafıfte agrısı vardı. ole gıttıler hastaneye doguma az kala patlattılar suyunu. yanı herkesın farklı oluyo canım. ama dogum sancısı hep kasıktanmıs gıbı dusunuluyo ama beldenmıs onu anladımHemsıreye dedım benım belım agrıyo kasıgım degıl oda dedı tamam ıste dogum sancısı belden gelır :)
cok sukur ıyıdı canım sorunsuz gectı. asıdan yarım saat once calpol ıcırdım hemsıre ateslenırse 4 saatte bır ıcır dedı ama ateslenmedı sukur geldık saglık ocagından zıbınla yatırdım ogun hep aksamda ınce gıydırdım altına ustu zıbın kaldı yıne. ole cok aglaması olmadı hatta sersemledımı ne guzel uyudu sukur :) kalca usg de sırtustu yatarken bacagını bukup kalcasına bakıo ultrason cıhazıyla o. bızım ıkı kısımda 64-64 cıktı sukur. sorun yok yanı. aglamaları degısıyo canım bızım bıle yenı yenı duzene gırdı artık gunduz okadar aglamıyo laf beklıyo guluyo falan :) bazende sebepsız agladıgı oluyo tabı. ama asırı agladıgı zamanlar calpol verıyorum ben doktorum dedı sureklı olmamak sartıyla sonucta dertlerını soyleyemıyolar ama atesı olmayabılır bı tarafı agrır bılemeyız 1 cay kasıgı ver dedı bazen asırı aglıyo ozaman verıyorum bende.Canim sizin ikinci ay asilariniz ve kalca usg niz nasil gecti bizde cuma gunu olacaz asilarimizi ve usg yi bide 2 gundur oglum dahada fazla aglamaya basladi habire emmek istedi sutum mu azaldi dedim baktim agzindan hep akiyor bide mama veroyim dedim acsa alir dedim onuda icmedi hep agladi bugunde masaAllah cok iyiydi
Saol cnm sen de en ksa zamanda mesleğine kavusursinAllah bagisladim canım benim büyüdüğünde gorun inşallah inşallah da allahım analı babalı büyütsün:):)
Insallah canim sgsalim kucagimiza alalim insallahcanım çok sevindim kalp atışı başladı hayat başladı bundan sonrası çabuk ve güzel geçer inşallah :)
Allahim tez zamanda sagligina kavustursun insallah bebiste gelsin :)İyi sayılırım canım ameliyat olcağım günü bekliyorum.iyileşincede bebek hastanesine gitcez. Kimbilir ne zaman inşaallah iznden önce giderim de tedavi ona göre olur.Artık kısmet canım.
sagol asim masallah buyumussunuz :)Hatirlamammi cnm seninde hayırlı olsun cnm kızında büyüyor 50 günlük olduk
Yok canim cok sukur bulantilar bitti yerini mide yanmasi aldi ama bunada sukurler olsun ..... Minnosumun cinsiyetine bakmiyolar yaaa 6 temmuzd bir ihtiml ikili testimi yaptirdigimda dr lr bakmadi cinsiyete :'( sen nsilsin ? Evine dondun halin keyfin yerinde mi tatlim ?fıstık nasılsın bakalım belli oldu mu cinsiyet
benımkı bole oldu canım. ama o kaldıgım arkadasında suyu gelmedı nışanı gelmıstı hafıfte agrısı vardı. ole gıttıler hastaneye doguma az kala patlattılar suyunu. yanı herkesın farklı oluyo canım. ama dogum sancısı hep kasıktanmıs gıbı dusunuluyo ama beldenmıs onu anladımHemsıreye dedım benım belım agrıyo kasıgım degıl oda dedı tamam ıste dogum sancısı belden gelır :)
benımkı bole oldu canım. ama o kaldıgım arkadasında suyu gelmedı nışanı gelmıstı hafıfte agrısı vardı. ole gıttıler hastaneye doguma az kala patlattılar suyunu. yanı herkesın farklı oluyo canım. ama dogum sancısı hep kasıktanmıs gıbı dusunuluyo ama beldenmıs onu anladımHemsıreye dedım benım belım agrıyo kasıgım degıl oda dedı tamam ıste dogum sancısı belden gelır :)
Canım benim günlerin doldu maşallah allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahAnladm canım benimde arada ağrm falan oluyor doktor son haftaların olabilir diyo yarn doktora gitcem bakalım ne olcak
Canim sen kilo vermistin basta hep cok mu aldin ondan sonra? Ben de veriyorum sürekli o yuzden sordum.Kolaymı iki hafta mogiş bir gör beni tır gibi oldum bir yere sığamıyorum oturup kalkamıyorum Rabbim tez vakitte bir nefeste kurtarsı n beni ve ardından sizleri
Bende kurtajdan sonra kilo almaya basladim.simdi de yemesem bile kilo veremiyorum moralim cok bozuluyor.adetlerim cok duzenli.pkoya dair hic bi belirti dahi yok.sadece ultrasonda yumurta sayiminda belli oldu.testlerimde bile cikmadi.ilk gebeligimde degerlerim cok yukseldi diye mi boyle oldu anlam veremiyrm bi turlu:/
Senin de geçmiş canm.sevindim valla.. kuzum niye bakmiyolar anlamadim sen sorsana ben sordum direk bi de ozele gidiyosun soylemeleei lazim muhakkak sor bu gidisindeYok canim cok sukur bulantilar bitti yerini mide yanmasi aldi ama bunada sukurler olsun ..... Minnosumun cinsiyetine bakmiyolar yaaa 6 temmuzd bir ihtiml ikili testimi yaptirdigimda dr lr bakmadi cinsiyete :'( sen nsilsin ? Evine dondun halin keyfin yerinde mi tatlim ?
Kaygılım paşamız nasıl sen nasılsın? Paşamıza neler aldın bakayım
gelır ınsallah canım benım hayırlısıyla gelsınde cagır sen onuCanım çok sağol detaylı anlatmışsın bu bilgilerutlaka işime yarayacaktır tabi bizim kızın gelmeye de niyeti yok ada ayrı mesele
Cnm çok saol seninde minigin gelmiş allah tamamına erdirsin cnm sağlıkla kucağına al ins
Evet canım son haftalar oluyo agrı zaten o yuzden normaldır dıyıp durdum ben takı suyum gelene kadarAnladm canım benimde arada ağrm falan oluyor doktor son haftaların olabilir diyo yarn doktora gitcem bakalım ne olcak
benim gunum gecti canim ya takvimim bile yok artik 41 haftaya girdik bugun hurma yiyorum ahududu cagi iciyorum yuruyus yapmaya calihorum ama hic dogum belortisi sanci nisan su yok . bir haafta daha bekleriz dedi dr. hizlandirmanin baska yoluvar mi acabaAnladm canım benimde arada ağrm falan oluyor doktor son haftaların olabilir diyo yarn doktora gitcem bakalım ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?