canım ben hiç kabullenmedim dün sanki yanlış örmüşüm erkek dieyecek gibi ama herkes bu haftada erkek olsa kesin belli ederdi diyince benimsedim :) bugün gittiğim dr da kız dedi ama bekliycem bi sonraki kontorlü.Canim cok sevindim iyi cikmasina.bende uyuyamamistim insan hep endise icinde oluyor ayrintilidan once de hic uyuyamamistim cok sukur hersey yolunda.simdiden kiz a alistirma kendini bu zamanlarda degisme ihtimali oluyor.
Aman betim küçük adımlar bol yatışlar... Şu seminer döneminde bitsin de sen de dinlen bolca... Geç gitmemişsin kuzum zaten 11-14 arası yapılıyormuş test bende 12+3 te gidicem...Şu test dönemleri de bitsin de biraz tadını çıkaralım gerçi bu midelerle zor birazcanım kan sonucu cuma çıkacak ama dr ultrasonla epey baktı ve bi sorun olmadığını söyledi biz gec gittik 13+5 ti dün ona ragmen guzel çıktı değerler çok şükür.
bugün sabah ağrılı uyandım wc de leke gördüm hafif hemen özelden randevu alıp gittim çok şükür bebiş iyi ama dinlenmen gerekiyo dedi dr kasılma değil ama yorgunluğu gösteren bişeler gösterdi ultrasonda, üç gün rapor verdi ama bizim seminer dönemi devam ettiği için gitmek zorunda kaldım..
evindesin bol bol yat uzan benim gibi koşturma canım insan çok korkuyo can tasımak çok büyük sorumluluknuş..
Bende o ismi sevdim... Düşünmen yeter kuzum... Topik değişince de bizimle kal valla hepimizde farklı tecrübeler var elimizden geldiğince yardımcı oluruzBeraber anne olma yolunda iyi geldi bana.ekstra bisiy dusundm ama güzel bi fikir cikmadi malesef
Allahin izniyle gebelik hikayelerimizi de paylasiriz ins.2-3 ay sonra nasip olursa:) burda konusarak,dertleserek,bizim gibi farkli gebelikler yasamis arkadaslara destek olmaya calisarak zaman gecirdim.gebe kalanlara ben hamileymisim gibi sevindim.bol bol deneyimlerimizi paylasalim o zaman:)Bende o ismi sevdim... Düşünmen yeter kuzum... Topik değişince de bizimle kal valla hepimizde farklı tecrübeler var elimizden geldiğince yardımcı oluruz
Ah ah evde yatsam midem rahat vermez evde ciksam sonuc bu valla ne yapacagimi sasirdim kuzum yaa..2 ay tatil beni bekler neyse ki yazliga kapağı attim mi Büyükşehir telasindan da uzaklasmis olcam..Aman betim küçük adımlar bol yatışlar... Şu seminer döneminde bitsin de sen de dinlen bolca... Geç gitmemişsin kuzum zaten 11-14 arası yapılıyormuş test bende 12+3 te gidicem...Şu test dönemleri de bitsin de biraz tadını çıkaralım gerçi bu midelerle zor biraz
Bende oyle derdim erkek olsa belli olur diye ama bu zamanlarda kordonla karisma ihtimali yuksekmis doktor yuzde yuz demeden kaptirma.biz iyiyiz bebis bu gunlerde cok hareketli tekmeleyip duruyor.bebek odasini aldik boya ivir zivir derken bunlarla vakit geciyor.canım ben hiç kabullenmedim dün sanki yanlış örmüşüm erkek dieyecek gibi ama herkes bu haftada erkek olsa kesin belli ederdi diyince benimsedim :) bugün gittiğim dr da kız dedi ama bekliycem bi sonraki kontorlü.
sen nasılsın pek yazmıyosun artık
İyi sayılırım canım ameliyat olcağım günü bekliyorum.iyileşincede bebek hastanesine gitcez. Kimbilir ne zaman inşaallah iznden önce giderim de tedavi ona göre olur.Artık kısmet canım.Allahim nasip edecek bu kadr istiyosak Allahin bi bildigi var demektr kalbimzde anne olma askiyla yanip tutusuyorz insallah nasip olacak senin sagligin nasil?
amin canim insallah :)
Hiç sorma canım kaygılı ile karıştırmışım sonradan kaygılıdan farkettim yaşlılık işte.Kuzum yanlış hatırlamışsın bende pcos yoktu ki
Biz Annelik yolundayız nasıl cnmÇENEM DÜŞMÜŞ
Kızlar sizlerinde fikirleri ile topik adını herkese uygun hale getirmek için yüklemde değişikliğe gittim
hangisi daha iyi
1.Beraber anne olma yolunda
2.Gelin beraber anne olalım
yeni fikirlere açığım arkadaşlar
Cnm tebrik eserim seni Rabbin tamamına erdirsin evt iğne kullandım ama ben 16 haftaya kadar kullandım bende pirtilasma yoktu önlem amaçlı kullanıyordum kan sulandırıcı aspirin kullandım 32 haftada biraktirdi sezeryan oldum cnmMeraba asim bende seni bekliyordum sana birsey sormak istiyorum sende iğne kullaniyordun galiba doğumun nasıl oldu. Eğer sezaryen olduysa doktor iğnesi ne zaman kesti iğneyi kesince bebeğin hareketlerini yine hissediyorsun bir sıkıntı olmuyor demi.cok soru sordum ama kusura bakma
Cnm çok saol 50 günlük olduk bizCanım benim allahım analı babalı büyütsün inşallah nasıl minigin buyuyormu nekadarlik oldunuz :)
Cnm çok saol seninde minigin gelmiş allah tamamına erdirsin cnm sağlıkla kucağına al insTabikide hatirliyoruzz asim nasilsinizzzz :) cok sukur bebis geldi allah anali babali buyutsun insallah
Hatirlamammi cnm seninde hayırlı olsun cnm kızında büyüyor 50 günlük oldukasi_m asim beni hatirliyomusun? Nerelerdesin sen kizin buyumustur :)
Kuzum yeri kalmamıştır onun hareket edecek hadi allah kurtarsın canım sizler doğurun sırada bize gelsin.
Amınn canım hayırla kucagına al ınsallahh. ole canım bı anlık bıse zaten benım bırden suyum gelmıstıHer an olabılır yanı tabı bı ıhtımal gunude gecebılır
Bu kızlar niye bu kadar nazlı oluyor yahuKuzum sabret en fazla 2 hafta daha beklersin taş çatlasın o da
Allah bagisladim canım benim büyüdüğünde gorun inşallah inşallah da allahım analı babalı büyütsün:):)Cnm çok saol 50 günlük olduk biz
Amınn canım hayırla kucagına al ınsallahh. ole canım bı anlık bıse zaten benım bırden suyum gelmıstıHer an olabılır yanı tabı bı ıhtımal gunude gecebılır
Kiz dogurmadin mi sen dahaCanım biraz anlatır mısın ağrıları nerden başladı beldenmi karnın altından mı suyun birdenmi geldi ve miktarı çokmu oluyor biraz bilgilendirme beni ilk çoçuk olduğu için hiçbirşey bilmiyorum netten araştırdıklarm la duruyorum
Kiz dogurmadin mi sen daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?