2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

çok sevindim valla canım beklemene değer inşallah gelsin bebiş bakalım

çok sevindim valla canım beklemene değer inşallah gelsin bebiş bakalım
İnşallah canım benim allahım allah razı olsun hayırlısı allahtan rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah inşallah da

Rabbimiz miniklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah olmazsa bile umudum var umudumun bittiği yerdeydim inşallah mucizemi nasip olur:: ):)

insallah canim amin cok asiri hareket edemiyorum zaten halim olmuyor ki Allaha emanetiz artik dedigin gibi

Canim su an yag kullanman yeterli sanirim bubchen bebe yagi kullandim ben tavsiye ediyorum daha dogal ve icime sindi artik mustelanin catlak kremini de kulaniyorum simdilik catlak vs yok yapiylada alakaliymis ama yagi tavsiye ederim m bilgine ayrica tatile hayirlisiyla gitt gell esinle ama lutfen mideni bozabilecek seylerden uzak dur kayan terlikler giyme normal olsanda agir hareket et ve bolca dinlen :)

Cok almadim ama oncesi var artik once sonra bakmiyorum tamam :) hmm havuza dikat et aslinda mumkunse denize gir sadece kaygili sikinti yasamadi ama yasamadik diye rahat olmayalim bebis olunca mudahalede zor oluyo bettiii insallah istahinda acilir guzelce zeytinyaglilardan her seyden faydalanirsin

abam gozunaydin esin ikna olmus :)
Sağol canım benim allah razı olsun ..vallahi iki aydır bekliyorum dunku guneymis kısmet canım benim esim allahima sukurler olsun ikna oldu dualarını bekliyorum hamis duası almak nasip olsun benim içinde dua edersin inşallah :):):)
Her zaman dualarimdasiniz rabbimiz miniklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

Sağol canım benim de var mı yok mu bilmiyoruz doktorum bize de önlem amaçlı kullanalım dedi son aya kadar kullanıp doğumdan birkaç gün önce bırakacağız dedi. Iglesias bıraktıktan sonra nasıl olur bilmiyorum inşallah bize de nasip olsun bebeklerimizi kucaklarimiza almak.

İyi gidiyor bebeğinin gaz ve kaka problemi var onun için çok huzursuz kolik bir bebeğim var sürekli kucak istiyor geçmesini bekliyorum
hayirli olsun bebisin canim benim oglanda kolik birkac gundur kriz suresi iyice uzadi onceden kuvakta sallayinca dururdu simdi 24 saat durmadan agliyor psikolojim bozuldu yarinda asimiz var iyice huysuzlanmaz insaAllah

canım valla ben göbişime sebamd in kremini kullanıyorum eczaneden aldım benimde çok kaşınıyor sürmesem kaşıntıdan parçalanır yani o derece yağ nasıl olur ki ?? sen araştırırsan bana da söyle canım

Maysumm bizde oyle dusunduk havuz hijyenik degil hava kum deniz onemli olan ama yazlikta hava gunes kismi hallolur uzakta bi sey olsa dr um yok zorluk olmasin diye cesaret edemedim acikcasi :)
kuzummmm valla şöyle havuza girip havuz etkinliklerine katılamayıp hoplayıp zıplayamadıktan sonra neyleyim tatilii seneye kızçemizle gideriz inşallah :) ama bol güneş almamız lazım doğal d vitamini.senin haftan ilerlemiş canım bencede boşver hiç risk e girme.ben enfeksiyondan çok korktuğum için yazlıkta bile havuza girmiyorum

Topiği herkes için daha uygun bi isimle açacağım canım link atarım elbet... Kuzum aslında diyorum klomen mi kullansan bak kaygılı ile blummm da bu yolla hamiş kaldı
Yumurtlamamda sıkıntı yok adet düzenli ama yine de kullansam mi ki mogamim bilemedimm benim sıkıntı enfeksiyon maydanoz a oturdum bu ay yine

beraber anne olma yolunda güzelmiş kuzum

Benimde pko fln derdim yoktu yeme duzeninden sonra dusukten oldu hicc sikinti yapma hamisim 25 hafta oldu 5 kilo aldim yani duzene giriyoor hormonlar bebis calismasina devam et ama olmuyorsa hizlandirici bi seyler olabilir dr oneriyorsa
Eşiminde bu konuda psikolojisi pek düzgün degil ama napicam bilmiyorm.bugun psikologa gittim artik.eşiminde benimde halimiz iyi degil.ben bebek istiyorum eşim emin degilim demeye başladiişin içinden çikamiyorum.allah yardimcimiz olsn

Ohhh git yazlıkta miniğinde D vitaminine boğ kendini Bakalım biz görebilecek miyiz

Kolaymı iki hafta mogiş bir gör beni tır gibi oldum bir yere sığamıyorum oturup kalkamıyorum Rabbim tez vakitte bir nefeste kurtarsı n beni ve ardından sizleri
Canımın içi kolay olur mu hiç ben 11 de bu kadar yıldım ki sen ne haldesindir kıyamam Allah kurtarsın... Bu arada merak ettim halini foto koysana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…