canım selamlar... sorununu okuyunca yazayım dedim... Bende pcos yoktu ama bi ara doktoruma sorduğumda bu olayın 3 belirtisi olduğunu söylemişti... 1. adet düzensizliği 2. kilo problemi 3. Yumurtlamanın olmaması... ayrıca mol olayına gelirsek Hanfendi nickli arkadaşımız mol gebelik yaşamıştı bir yıla yakın bekledikten sonra tekrar hamile kaldı ve gayet sağlıklı bi miniği olacak yakın zamanda İnşallah... Sakın stres yapma artık çözümler kolay...Bende kurtajdan sonra kilo almaya basladim.simdi de yemesem bile kilo veremiyorum moralim cok bozuluyor.adetlerim cok duzenli.pkoya dair hic bi belirti dahi yok.sadece ultrasonda yumurta sayiminda belli oldu.testlerimde bile cikmadi.ilk gebeligimde degerlerim cok yukseldi diye mi boyle oldu anlam veremiyrm bi turlu:/
Bu kızlar niye bu kadar nazlı oluyor yahuKızlar ben halen doğuramadm ya
Ooo Lovelym kızın odası prenses odası olacak desene merak ettim şimdiden. Bu arada nasılsın kuzum?Kuzum bende 6 ay ağzıma tatlı bişiy koymadım şimdi karpuz falan başladım ufak ufak yemeye çalışıyorum. Hazırlıklarım bitti odasının detaylarıyla uğraşıyorum bu ara. Perdemiz dikiliyor, avizemiz yapılıyor. Duvar kağıdı kaplandı geçen cts. Bitsin fotoğraflarını paylaşırım. Bebek listesi öyle uzun ki ben genelde internetten sipariş verdim. Joker, e-bebek falan.
Senin 1 cm lik miniğine kıyamam maaşallah ona Rabbim hep böyle güzel haberlerini almayı nasip etsin İNŞALLAHTeyzeleri biz dr dan geldiiiiiiiik :) Allahima binlerce sukur olsun kalp atislarimizi dinledik 1cm minigim :)
Ooo Lovelym kızın odası prenses odası olacak desene merak ettim şimdiden. Bu arada nasılsın kuzum?
Beraber anne oluyoruz nasıl?ÇENEM DÜŞMÜŞ
Kızlar sizlerinde fikirleri ile topik adını herkese uygun hale getirmek için yüklemde değişikliğe gittim
hangisi daha iyi
1.Beraber anne olma yolunda
2.Gelin beraber anne olalım
yeni fikirlere açığım arkadaşlar
fıstık nasılsın bakalım belli oldu mu cinsiyetEn azindan hani o gozukse bir sorun varsa sen duzelene kadar o tedavi olurdu neyse kuzum hayirlisi herseyin nasipten ote bisey yok tatlim tez zamanda iyles insallahhh
Oy kocaman göbüş kocaman bebişİyiyiz canım ama ağırlaşma başladı göbeğimiz kocaman oldu. Yatarken sıkıntılar başladı. Sen nasılsın? Cinsiyet belli olacak yakında bakalım sizede prens mi prenses mi geliyor...
Bu da güzel bi isim onu da ekliyimBeraber anne oluyoruz nasıl?
Ins canimm.doktora bugun gittim.hamile kalman icin hic bi sikinti yok.yumurtalama da oluyor dedi.3 ay sure verdi.3ayda gebelik olusmazsa aşilama dedicanım selamlar... sorununu okuyunca yazayım dedim... Bende pcos yoktu ama bi ara doktoruma sorduğumda bu olayın 3 belirtisi olduğunu söylemişti... 1. adet düzensizliği 2. kilo problemi 3. Yumurtlamanın olmaması... ayrıca mol olayına gelirsek Hanfendi nickli arkadaşımız mol gebelik yaşamıştı bir yıla yakın bekledikten sonra tekrar hamile kaldı ve gayet sağlıklı bi miniği olacak yakın zamanda İnşallah... Sakın stres yapma artık çözümler kolay...
İnşallah olacak kuzum sakın takma kafaya çünkü bu iş gerçekten nasipIns canimm.doktora bugun gittim.hamile kalman icin hic bi sikinti yok.yumurtalama da oluyor dedi.3 ay sure verdi.3ayda gebelik olusmazsa aşilama dedi
Beraber anne olma yolunda iyi geldi bana.ekstra bisiy dusundm ama güzel bi fikir cikmadi malesefKızlar sizlerinde fikirleri ile topik adını herkese uygun hale getirmek için yüklemde değişikliğe gittim
hangisi daha iyi
3.Beraber anne oluyoruz (lovely den)
Allah razi olsun mogamim insallah hepimiz hayirli haberler aliriz her zamanSenin 1 cm lik miniğine kıyamam maaşallah ona Rabbim hep böyle güzel haberlerini almayı nasip etsin İNŞALLAH
2 ve 3 daha guzelÇENEM DÜŞMÜŞ
Kızlar sizlerinde fikirleri ile topik adını herkese uygun hale getirmek için yüklemde değişikliğe gittim
hangisi daha iyi
canım kan sonucu cuma çıkacak ama dr ultrasonla epey baktı ve bi sorun olmadığını söyledi biz gec gittik 13+5 ti dün ona ragmen guzel çıktı değerler çok şükür.Senin minik kızını yirim benÇok sevindim testin de güzel çıkmasına darısı başıma olsun 2 hafta sonra bende gidicem test için betim yaa ne kadar sürede çıktı test sonucun?
eşin hoşmuş dansöz ismi :))) asya güzel isim bence , ben de deniz diyorum eşim pelin diyo ama denizde ısrarcıyım ben ben ne dersem o olurvalla sorma canım cuma günü kontrolüm var heralde kesinleşir artık kız olduğu :) hala bişey almaya korkuyorum sürpriz yapıp erkek çıkacak diye :)
yaa dimi kuzumm bak sen kucağına bile aldın :) bende yarın bi bakcam doğuma gidiyorum hayırlısıyla inşallahhhh :)
canım Asya diyorduk ama eşimde dün diyor ki dansöz ismi gibi :/ bilemedik ama büyük ihtimal asya olur senin varmı aklında bişe ?
ben de mecburen 1 ay daha bekliycem alışveriş için ne var kesin deseler de hemen başlasak :)canımm maşallahhh sana daha biz bi çöp almadık bebişeancak bulantılarım geçti mağaza bile gezemiyorduk mağaza kokusu midemi bulandırıyordu.artık bu saatten sonra başlarız inşallah.resimleri bekliyoruzzzz :)
canım çok sevindim kalp atışı başladı hayat başladı bundan sonrası çabuk ve güzel geçer inşallah :)Canim keseyi gorugumzde beta kacti bilmiyorum 5+2ydik 10mmdi bakalim simdi ne oldu :)
ayy sabahin korunde uyandim simdi de zaman gecmiyo...ruyada gordum bebegim 8.6mm mis ekranda da gordum sasirdim insllah guzel gecer kontolumz :) 7+0iz bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?