2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım selamlar... sorununu okuyunca yazayım dedim... Bende pcos yoktu ama bi ara doktoruma sorduğumda bu olayın 3 belirtisi olduğunu söylemişti... 1. adet düzensizliği 2. kilo problemi 3. Yumurtlamanın olmaması... ayrıca mol olayına gelirsek Hanfendi nickli arkadaşımız mol gebelik yaşamıştı bir yıla yakın bekledikten sonra tekrar hamile kaldı ve gayet sağlıklı bi miniği olacak yakın zamanda İnşallah... Sakın stres yapma artık çözümler kolay...

Ooo Lovelym kızın odası prenses odası olacak desene merak ettim şimdiden. Bu arada nasılsın kuzum?

Teyzeleri biz dr dan geldiiiiiiiik :) Allahima binlerce sukur olsun kalp atislarimizi dinledik 1cm minigim :)
Senin 1 cm lik miniğine kıyamam maaşallah ona Rabbim hep böyle güzel haberlerini almayı nasip etsin İNŞALLAH

ÇENEM DÜŞMÜŞ

Kızlar sizlerinde fikirleri ile topik adını herkese uygun hale getirmek için yüklemde değişikliğe gittim
hangisi daha iyi
1.Beraber anne olma yolunda
2.Gelin beraber anne olalım

yeni fikirlere açığım arkadaşlar

Ooo Lovelym kızın odası prenses odası olacak desene merak ettim şimdiden. Bu arada nasılsın kuzum?

İyiyiz canım ama ağırlaşma başladı göbeğimiz kocaman oldu. Yatarken sıkıntılar başladı. Sen nasılsın? Cinsiyet belli olacak yakında bakalım sizede prens mi prenses mi geliyor...

Beraber anne oluyoruz nasıl?

CİNSİYET TABLOMUZ

Sırrıeyvan---------->Kız----------DOĞDU-------
Esra51-------------->Kız-----------DOĞDU ------
Larsson------------>Erkek --------DOĞDU ------
Meemure ----------> Kız ----------DOĞDU--------

Meleğim ----------> Erkek
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek

Wuslt --------------> Kız
Elifbade -----------> Kız

Zehsel -------------> Erkek
Abcdefcd----------->Erkek-Kız

Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek

Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız

Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
Zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Sweet42 ------------->
Maleficent_bs ------>
Betiboop -------------> Kız ?
Mogami -------------->

Blummm ------------>

En azindan hani o gozukse bir sorun varsa sen duzelene kadar o tedavi olurdu neyse kuzum hayirlisi herseyin nasipten ote bisey yok tatlim tez zamanda iyles insallahhh
fıstık nasılsın bakalım belli oldu mu cinsiyet

HAMİŞLER

Blummmm --------------> 12.Deneme ------------->

HAZİRAN BAT

Jasmine53 ----------->5 Haziran ---------> 19.Deneme ------>
Eminebi --------------->12 Haziran --------> 10.Deneme ----->
Arsinli ----------------->24 Haziran -------> 14.Deneme ------>
Ayseygt1453 ----------->26 Haziran -------> 12. Deneme
Sabsel ------------------>27 Haziran -------> 11.Deneme

TEMMUZ BAT

Pesettim342 ----------->1 Temmuz --------> 33. Deneme
Eminebi ---------------->14 Temmuz -------> 10.Deneme

Jasmine53 ------------->23 Temmuz -------> 20.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

İyiyiz canım ama ağırlaşma başladı göbeğimiz kocaman oldu. Yatarken sıkıntılar başladı. Sen nasılsın? Cinsiyet belli olacak yakında bakalım sizede prens mi prenses mi geliyor...
Oy kocaman göbüş kocaman bebiş koysana göbüşün resmini... Ben mide yanmasıyla cebelleşiyorum... Cinsiyet umarım 2 li de belli olur bakalım bahtımıza ne çıkacak
Beraber anne oluyoruz nasıl?
Bu da güzel bi isim onu da ekliyim

Kızlar sizlerinde fikirleri ile topik adını herkese uygun hale getirmek için yüklemde değişikliğe gittim
hangisi daha iyi
1.Beraber anne olma yolunda
2.Gelin beraber anne olalım
3.Beraber anne oluyoruz (lovely den)

yeni fikirlere açığım arkadaşlar

Ins canimm.doktora bugun gittim.hamile kalman icin hic bi sikinti yok.yumurtalama da oluyor dedi.3 ay sure verdi.3ayda gebelik olusmazsa aşilama dedi

Ins canimm.doktora bugun gittim.hamile kalman icin hic bi sikinti yok.yumurtalama da oluyor dedi.3 ay sure verdi.3ayda gebelik olusmazsa aşilama dedi
İnşallah olacak kuzum sakın takma kafaya çünkü bu iş gerçekten nasip

Beraber anne olma yolunda iyi geldi bana.ekstra bisiy dusundm ama güzel bi fikir cikmadi malesef

Senin 1 cm lik miniğine kıyamam maaşallah ona Rabbim hep böyle güzel haberlerini almayı nasip etsin İNŞALLAH
Allah razi olsun mogamim insallah hepimiz hayirli haberler aliriz her zaman

2 ve 3 daha guzel

Senin minik kızını yirim ben Çok sevindim testin de güzel çıkmasına darısı başıma olsun 2 hafta sonra bende gidicem test için betim yaa ne kadar sürede çıktı test sonucun?
canım kan sonucu cuma çıkacak ama dr ultrasonla epey baktı ve bi sorun olmadığını söyledi biz gec gittik 13+5 ti dün ona ragmen guzel çıktı değerler çok şükür.
bugün sabah ağrılı uyandım wc de leke gördüm hafif hemen özelden randevu alıp gittim çok şükür bebiş iyi ama dinlenmen gerekiyo dedi dr kasılma değil ama yorgunluğu gösteren bişeler gösterdi ultrasonda, üç gün rapor verdi ama bizim seminer dönemi devam ettiği için gitmek zorunda kaldım..
evindesin bol bol yat uzan benim gibi koşturma canım insan çok korkuyo can tasımak çok büyük sorumluluknuş..

eşin hoşmuş dansöz ismi :))) asya güzel isim bence , ben de deniz diyorum eşim pelin diyo ama denizde ısrarcıyım ben ben ne dersem o olur

ben de mecburen 1 ay daha bekliycem alışveriş için ne var kesin deseler de hemen başlasak :)
ah o kokular.. hele e bebek mağazasının pudra kokusu yok mu o mis gibi pudra insana ne kadar kötü geliyo..neyse ki atlattın kuzum

Canim keseyi gorugumzde beta kacti bilmiyorum 5+2ydik 10mmdi bakalim simdi ne oldu :)
ayy sabahin korunde uyandim simdi de zaman gecmiyo...ruyada gordum bebegim 8.6mm mis ekranda da gordum sasirdim insllah guzel gecer kontolumz :) 7+0iz bugun
canım çok sevindim kalp atışı başladı hayat başladı bundan sonrası çabuk ve güzel geçer inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…