- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
çok komik bende çok gülüyorum günah fln dedi geçen gün biri dedim allahınyarattığı kulla dalga geçmek töbe asla ama bu kadın kendini o hale sokuyor :) neden moralin bozuk ?
beslenme alışlanlıklarımız aynıymış canım şanslıyımki eşimde öyle hiç sevmez hazır şeyleri bitek paketli ürün olarak süt alıyoruz yoğurdumu kendim mayalıyorum artanı biraz içiyoruz çok içemiyorum köy sütü aslında sağlıklı olanı onu içmek te kokur bana margarin asla kullanmam tereyağı herşeye genelde yemeklerimi zeytinyağlı yaparım
Sağol canım.. en sonunda hastalandım.. az az geliyor ama ossun.. bunu görmek bile mutlu etti beni :)
Benimde tsh 2.30 cikmisti seninki kac cikti canim.son aylarda bende hic dikjat etmedim 3-4 kilo aldim.benimde acaba ondanmi yukseldi.ilac aliyorum insallah hemencecik duser.BENDE BUGUN EGZERSİZE BAŞLADIM CANIM TÜP BEBEĞE 1 AY KALDI 2-3 KİLO VERMEM GEREK BENIM TSH YUKSEK CIKMISTI BU ARALAR COK KILO ALIYORDUM BUNDAN DOLAYI İMİŞ DÜŞMESİ İÇİN İLAÇ DA KULLANIYORUM İNŞALLAH BENDE BİR AYDA VEREBİLİRİM
Tatlım temiz çiftliklerde süt kokmaz zaten, yoksa bende mesela çok istememe rağmen koyun eti yiyemem kokuyor çünkü..siz şimdi gebesiniz yaaa reklama girmesinde pınar sütün organik olanı var içmek için onu al,nacizane tavsiyem, çiftlik sütü kokuyor diyorsan, sen yoğurda ve azda olsa mutlaka tereyağına devam :)
Dün pkolu olduğum tescillendi. Doktor insülin düzenleyici ilaç verdi. Kandaki fazla şeker yumurtalıkları aşırı ve niteliksiz uyarıyor diye. Bu sefrrde şekerimin çok düşmesinden korluyorum. Sabah açlık 82, ilaçtan sonra tokluk 67 çıktı. Napıcam bilmiyorum pkoyla. Ben bebek istiyorum
ye bol bol annesi yarasın şifa olsun, ihmal etmemeye çalış bulantın izin verdikçe peyniri yoğurdu :)çok saol canım ondan alayım bari yoğur kurtarıcım oldu zaten bulantılarıma iyi geliyor normalde de çok severim yoğurt
asla güvenmeyin tahlilde neler çıkıyor içlerinden siz bile şaşarsınız, bildiğinizden şaşmayın :)En güzeli valla.. banada sağolsun arada bir annem yapar yoğurdu verir.. onlar silivriden taze süt alıyorlar.. sokakta satılan sütlere pek güvenemiom ben ...
boğaz bizim işimiz o haldebabam doğulu eti çok severimm o yüzden annemde göçmen hamurişi ooo çok gider yaparım bende poğaça börek ama arada :) bende ev yemeği olunca içim rahat eder ohh miss 1senelik evdeyim dışarıda 5 kere keyif için yemişizdir özel gün vs tatiller hariç :)
Allah sağsalım kucagımıza almayı nasıp etsin yavrularımızı inşBende 18 kasımda gidicem aramızda çok az var inşallah güzel sonuçlar alırız canım
hımmm haklıymış bende dikkat ederim bazen çünkü çiftçilerle çalışıyoruz herkes kaldıramıyor malum bu durumu :) owwww oje sürmek mi, çılgınsınız çok hoşuma gittibenimki sadece işe giderken dikkat çekici giyinme der haklı olarak 40 erkek arasında 3 kız çalışıyoruz :) bende zaten hiç istemiyorum dikkat çekmek bir sürü hanzo var ama dışarı çıkalım kendi seçer çok yardımcı olur ojelerimi bile kendi sürer çok bilir bu işleri :)
en sevdiğimdir benimde ondan :) genşlik güzel şey beawwayy.. içimi okuyorsun... okurken, hastalandığımda ilk gün özellikle gitmezdim okula.. banyomu yapar.. battaniyenin yorganın altına girerdim.. sanki hep üşüyomuşum gibi.. sızar kalırdım orda burda.. salonda , odamda.. :) ahh.. gençlik...
hahah .. şiiiitt.. çaktırmabizim kv de de silivriden alıyor ayy susayım tanıdık çıkıcaz
Bende arada kendim yaparim yogurdu.haftada biraksalar 2 kilo yerim sma cik sisiriyor sut urunleri.koyun peynirini falanda hic sevmem kokar bana.konfleks yiyicegim zaman badem sutu veya pirinc sutu kullaniyorum.onlar sisirmiyor tadi da guzel tavsiye ederim.valla o konuda şanslıyım herhalde süt bile eşimin çalıştığı çiftlikten geliyor ee yoğurdu falan kendim yapıyorum, biz ikimizde ziraat mühendisiyiz çünkü, eskiden böyle bir kadın olacağımı söyleseler çok gülerdim onlara, resmen evrim geçirdim :) hayat insana çok farklı geliyor :)
tirbiyesizlerr... insan komşusuna dağıtmaz mı? hele bide hamişse...Aşure istiyo canım kızlarkomşularda getirmiyo hiç.nasıl insan yahu bunlar
Ayyy kiyamam ya bende cok severim yurtdisinda kimsenin yaptigi da yok.turk bakkalina gidince hazirindan alicam.sonra icine ben bsska meyve kuruyemislere atiyorum super oluyor.Aşure istiyo canım kızlarkomşularda getirmiyo hiç.nasıl insan yahu bunlar
evet kesinlikle haklısın canım çok saldım kendimi ben iş problemleri üzerine birde hamilelik kendimi unuttum iyi oldu hatırlatmanız mucuk :)[/QUOTE]Hımmm ben aldım kullanırım canım kullanmalıyız bakımlı olmalıyız canım
Hazırları sevmiyorum ben.damak alışmış koca tencerelerde fokur fokur pişen aşureyeAyyy kiyamam ya bende cok severim yurtdisinda kimsenin yaptigi da yok.turk bakkalina gidince hazirindan alicam.sonra icine ben bsska meyve kuruyemislere atiyorum super oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?