2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

çok komik bende çok gülüyorum günah fln dedi geçen gün biri dedim allahınyarattığı kulla dalga geçmek töbe asla ama bu kadın kendini o hale sokuyor :) neden moralin bozuk ?

Dün pkolu olduğum tescillendi. Doktor insülin düzenleyici ilaç verdi. Kandaki fazla şeker yumurtalıkları aşırı ve niteliksiz uyarıyor diye. Bu sefrrde şekerimin çok düşmesinden korluyorum. Sabah açlık 82, ilaçtan sonra tokluk 67 çıktı. Napıcam bilmiyorum pkoyla. Ben bebek istiyorum

ohh ne güzel en güzeli :) kaçamaklar oluyor kabul ediyorum arada çok canım şeker yaparım ama iki ayda 1 diyelim :) yoğurdu beceremiyorum süt alamıyorum ama kv annemle idare ediyoruz bi tencereveriyorlar sağolsunlar :):)

Benimde tsh 2.30 cikmisti seninki kac cikti canim.son aylarda bende hic dikjat etmedim 3-4 kilo aldim.benimde acaba ondanmi yukseldi.ilac aliyorum insallah hemencecik duser.

bende nesfiti onunla yiyorum

canım pko için üzüldüm ama bu çaresiz bir şey değil çok şükür kontrol altındasın ben çok bilgi sahibi değilim ama sonuçta bu şekildede hamiş kalamıyor musun?

En güzeli valla.. banada sağolsun arada bir annem yapar yoğurdu verir.. onlar silivriden taze süt alıyorlar.. sokakta satılan sütlere pek güvenemiom ben ...
asla güvenmeyin tahlilde neler çıkıyor içlerinden siz bile şaşarsınız, bildiğinizden şaşmayın :)

boğaz bizim işimiz o halde sırf zevk uğruna yemek yiyebilirim :) güzel yemeği çok severim,birde tabii kim sevmezkiieşime yediriyorum o alıyor kiloyu yedirmekte ayrı zevk benim için :)

hımmm haklıymış bende dikkat ederim bazen çünkü çiftçilerle çalışıyoruz herkes kaldıramıyor malum bu durumu :) owwww oje sürmek mi, çılgınsınız çok hoşuma gitti maşallahhhh

en sevdiğimdir benimde ondan :) genşlik güzel şey beaww

Bende arada kendim yaparim yogurdu.haftada biraksalar 2 kilo yerim sma cik sisiriyor sut urunleri.koyun peynirini falanda hic sevmem kokar bana.konfleks yiyicegim zaman badem sutu veya pirinc sutu kullaniyorum.onlar sisirmiyor tadi da guzel tavsiye ederim.

Aşure istiyo canım kızlar komşularda getirmiyo hiç.nasıl insan yahu bunlar
Ayyy kiyamam ya bende cok severim yurtdisinda kimsenin yaptigi da yok.turk bakkalina gidince hazirindan alicam.sonra icine ben bsska meyve kuruyemislere atiyorum super oluyor.

Hımmm ben aldım kullanırım canım kullanmalıyız bakımlı olmalıyız canım
evet kesinlikle haklısın canım çok saldım kendimi ben iş problemleri üzerine birde hamilelik kendimi unuttum iyi oldu hatırlatmanız mucuk :)[/QUOTE]

Bende senı optum kuuzm sımdı daha bakımlı olmalıısn kuzum benım guzel anne :)

Ayyy kiyamam ya bende cok severim yurtdisinda kimsenin yaptigi da yok.turk bakkalina gidince hazirindan alicam.sonra icine ben bsska meyve kuruyemislere atiyorum super oluyor.
Hazırları sevmiyorum ben.damak alışmış koca tencerelerde fokur fokur pişen aşureye ahh anacım yapar yedirirdi bana burda olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…