Peki kordon çıkarmı boynundan...
Odasının fotosunu attıysan daha görmedim bi karıştırayım topiği... Kaç kilo aldın şimdiye dek peki kaygılım
Peki kordon çıkarmı boynundan...
Odasının fotosunu attıysan daha görmedim bi karıştırayım topiği... Kaç kilo aldın şimdiye dek peki kaygılım
Kaygilim cok hos oda takiminiz :)Kordon cikar mi bilmiyorum simdilik sorun olmaz dedi dr insallah geri cikar hareketlerini hissedince rahatliyorum :) son ay cikmazsa normal doguma giremem karsi komsumunda aynisi olmustu ama simdi cikti insallah benimde oyle olur :) 73le hamileydim 71 e dustum su an 77 yim son hafta cok aldim dr sekeri yasakladi meyvelerde tatli old icinoda resmini atiyorum bunun mavilisi olacak :)simdi sen nasilsin minigimizlee
burdan anlaşılmaz ama içime doğan annesine benzeyen yakışıklı bi erkekEki Görüntüle 1566717 kizlar cinsiyet tahmini istiyorummmm :)
cevabını yeni topikte alırsın hatunKordon cikar mi bilmiyorum simdilik sorun olmaz dedi dr insallah geri cikar hareketlerini hissedince rahatliyorum :) son ay cikmazsa normal doguma giremem karsi komsumunda aynisi olmustu ama simdi cikti insallah benimde oyle olur :) 73le hamileydim 71 e dustum su an 77 yim son hafta cok aldim dr sekeri yasakladi meyvelerde tatli old icinoda resmini atiyorum bunun mavilisi olacak :)simdi sen nasilsin minigimizlee
canım sonuçlarınızın iyi çıkmasına çok sevindim.. ben anestezili 600 tl ye çektirmiştim rahim filmini filmden 2 ay sonrada hamile kaldım zaten inşallah sanada yardımcı olur bu film.. olumsuz düşünme demekki daha zamanı var allah yardımcın olsun canımMerhaba kızlarrrrr.yaklasik bir aydir aktif degildim buaralarda.bakip cikiyordum oyle.takmayacagim bu ay demekle olmuyor ve insan takiyor.en azindan bu ay gelismeler oldu. Hormon tahlillerimi yaptirdim hepsi normal cikti. Esim sperm testini yaptirdi gayet iyi cikti. Tupler acik biliyoruz. Ama yine de geriye rahim filmi kaldi.bu ayda olmazsa sirada rahim filmi var.klomen kullandim bu ay 10.gun bugun 19 mm lik yum var.bu arada anestezili rahim filmine 500 tl dediler.sizce normal mi kizlar.benim sgk yok.ozel saglik sigortaliyiz biz ve kurum karsilamiyor rahim filmini ozelden yaptiracagim tamamen.basladik yeni bir aya bakalim bu ay neler olacak. Bu topic de hamisler cogunlukta.zaman nasil geciyor daha dun hamileyim diyen arkadaslarima bakiyorum masallah kac haftalik olmuslar.insallah darisi bana da bulasir.suan sebepsiz olmuyor ortada sorun gorunmuyor.daha zamani var demekki
Hadi bakalim hayirlisi :) cok az erkek diyen var bakalim hangisi tutacakburdan anlaşılmaz ama içime doğan annesine benzeyen yakışıklı bi erkek
Kaygilim cok hos oda takiminiz :)
Evet canim onlar varsa her yer cennet bize :)Tesekkurler blumm teyzesi :) gelsin meleklerimizz onlarin kokusu gi4ince her yer guzel olur :)
Kızlar Dogumum 4gün geçiyor gece yarisindan beri 7-8 dk da bir sancim geliyor acilma yok sizden ricam bana dua eder misiniz birer ayetul kursi ya da başka bir dua okur musunuz hayirlisi ile bebegimi kucağıma alayım Allahim hepimizin gonlundekini verir inşallah
Allah razi olsun canim ya sancilarim devam ediyo ama ne nisan ne su ne acilma var simdilik suni sanci da istemedim evde cekiyorumAyy canım çok sevindim inşallah gelir bebişin dua ederim sende habersiz bırakma bizi allah yardımcı olsun
Doktora gittinmi canım nst de sancı çıktımıAllah razi olsun canim ya sancilarim devam ediyo ama ne nisan ne su ne acilma var simdilik suni sanci da istemedim evde cekiyorum
simdi ciktim canim 3cm aciklik olmus sanci cikiyo ama dogum olacak ksdar deil ebe sabahi bulir dedi suni sanci verelim 1-2saate dogar dedi kabul etmedim evde cekicem isteDoktora gittinmi canım nst de sancı çıktımı
simdi ciktim canim 3cm aciklik olmus sanci cikiyo ama dogum olacak ksdar deil ebe sabahi bulir dedi suni sanci verelim 1-2saate dogar dedi kabul etmedim evde cekicem iste
sagol cnm ederim tabi bekliyorum halaDikkat et canım dua edecem senin için şimdi sende sancı anında bana dua et canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun
sagol cnm ederim tabi bekliyorum hala
Herkes yenı topıkde canım sende gel oraya :)Canım normal doğum demi açılman ve sancıların devam ediyormu inşallah yarın burda doğum yaptığını oluruz sağlıkla kavuşurdum bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?