İyiyim canim... Yarın kayinvalidelere gidiyoruz 2 günlüğüne... O zaman da pek gelemem :)
Sen nasilsiiin, sizin yazdıklarınizi oku oku ancak gelebildim...:):)
Benim sağlıklı sekerpancarimmm...tatli seker pancariimmmm.... Oyhh yazdıklarıni okuyorum okuyorum içime huzur serpiliyor :):) tatlisss yaaa...laktoz sindiriminiz yavaşsa ondan şişlik yapıyordur, koyun peyniri falan zaten bayağı kokar diğer ürünleri değerlendirmek iyi, nesfiti sıfır yağlı süt ile yiyorum bende,öğlene kadar tam doygunluk veriyor severim bende :)
pko hiçte engel değilmiş gebeliğe,sadece birazcık ama birazcık zor olabilirmiş sanki, konrtolede gidiyorsun sen denemeni yap gerisini Allah a bırak, yılbaşından sonrada eşin test versin mutlaka ne ile uğraşıyor dr.da sizde bilin :) geçmiş olsun çokDoktor engel değil kalırsın dedi. Ama eşim de sperm testi vermeliymiş. Yılbaşında verir o da muhtemelen bende o zamana kadar kistlerimi temizlemeye çalışçam. Allah bizede nasip etsin hayırlı evlatlar
KIZLARR
AĞRILARIM VAR ADET GELİYOR SANIRIM DA GÖĞSÜMDE BATMA VAR DIŞ YANLARDA DEĞİLDE İÇ YANLARDA SOLA BIÇAK SAPLANIYO GİBİ ACABA FİBROKİSTLERİMDE Bİ ŞEY Mİ OLUYOR
ye sev dua etYaşamak için yemeliyiz ama biz yemek içinde yaşıyoruzz ölçüyü kaçırmadıktan sonraa amannn sağlıklı olalımda yiyelimm :)
Şimdi yemekten geldım mıdem kuculmuye baslmıs bıle hıssettım yasasınnnnnnnkuzum sen kısın ıcmek ıcın neler yapıyorsun pekı
Senin de mi döngün uzun. Bende 37 günde olurummilletin yılda 13 şansı olur bizim 10 offf
ıhlamur kuşburnu :) evdede vişne vs yazdan atıyoruz arada çıkarıp onları kaynatıyorum veee haftada iki akşam eşimle portakal mandalina karışımı yapıyorum sıkıyorum ama mümkün olduğunca posalı yiyoruz çünkü çok kilo yapıyor posalı daha sağlıklı :)
kaygılım korkma, kontrol altında değilmisin, reglin gelsin bitsin dr.una görün,en son ne zaman çekildin emar falan,yoktur regli gelemedi myhtemelen o rahatsız ediyor seni,korkma sakınKIZLARR
AĞRILARIM VAR ADET GELİYOR SANIRIM DA GÖĞSÜMDE BATMA VAR DIŞ YANLARDA DEĞİLDE İÇ YANLARDA SOLA BIÇAK SAPLANIYO GİBİ ACABA FİBROKİSTLERİMDE Bİ ŞEY Mİ OLUYOR
Kuzum hemen kotu duusnme her ay vucudumuzda degıısklıkler oluyor ondandır
pko hiçte engel değilmiş gebeliğe,sadece birazcık ama birazcık zor olabilirmiş sanki, konrtolede gidiyorsun sen denemeni yap gerisini Allah a bırak, yılbaşından sonrada eşin test versin mutlaka ne ile uğraşıyor dr.da sizde bilin :) geçmiş olsun çok
ye sev dua etfilmide kitabıda çok güzel tam bizlik
Hic test yapmadim ama sanirim var.cogu insanda da varmis zaten.ben sabah kahve icerim sutsuz ve sekersiz super udrar sokuyor ve yag atiyor.bi surede tok tutuyor.laktoz sindiriminiz yavaşsa ondan şişlik yapıyordur, koyun peyniri falan zaten bayağı kokar diğer ürünleri değerlendirmek iyi, nesfiti sıfır yağlı süt ile yiyorum bende,öğlene kadar tam doygunluk veriyor severim bende :)
Gelsin gelsin isircm heryeriniGördüm tatlim maşallah ona büyüsün de annesinin kucağina gelsin
oluyorda fibrokistler var ya bende batma olunca hemen kötü oldum normalde ağrı olur girer hele şu ara adet dönemim çok normal ama batma olunca
kaygılım korkma, kontrol altında değilmisin, reglin gelsin bitsin dr.una görün,en son ne zaman çekildin emar falan,yoktur regli gelemedi myhtemelen o rahatsız ediyor seni,korkma sakın
bizde seni pardon sizi özledik nasılsınız bakalım siz :) iyisiniz inşallah :)
yarın gitcem canım benim burda ilk gittiğim doktora ona srcam bide...işallah yazarım yarın sana çünkü kota çok az kaldı canım olmazsa artık nasıl olsa haberdar ederim...bugün idare edeyimde yarın haberdar ederim umarım...ya konuştuğum doktorda istanbulda olması lazım bu teknik başka yerde var mı yapıyorlar mı bilmiyorum ama elbet başka şehirlerde de vardır...Sera tüp bebekte garanti diyor bu süper ya çok net açıklamış doktor sor bakalım bunu doktora bakalım ne diyecek ne zaman doktora gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?