Aynen cnm zaten abartılı değil ki dar paça işte herkes giyiyor. Ama bu demek değil ki eşimi çiğniyorum sadece mantıklı olanı yapıyorum yoksa eşim sen beni kale almıyor musun der ki bende saygılıyım o konuda illede olacak diye de tutturmam
Bende sevmem ama pratik oluyor.icine incir kayisi uzum de atiyorum guzel oluyor bseye benziyorHazırları sevmiyorum ben.damak alışmış koca tencerelerde fokur fokur pişen aşureyeahh anacım yapar yedirirdi bana burda olsa
Ohh afiyet şeker olsun sanaBende sevmem ama pratik oluyor.icine incir kayisi uzum de atiyorum guzel oluyor bseye benziyor
canım pko için üzüldüm ama bu çaresiz bir şey değil çok şükür kontrol altındasın ben çok bilgi sahibi değilim ama sonuçta bu şekildede hamiş kalamıyor musun?
Ayy kiyamam sana gecen bizede bir komsu getirdide yedik :) sana getirirler insaAllahAşure istiyo canım kızlarkomşularda getirmiyo hiç.nasıl insan yahu bunlar
boğaz bizim işimiz o haldesırf zevk uğruna yemek yiyebilirim :) güzel yemeği çok severim,birde tabii kim sevmezkii eşime yediriyorum o alıyor kiloyu yedirmekte ayrı zevk benim için :)
Doktor engel değil kalırsın dedi. Ama eşim de sperm testi vermeliymiş. Yılbaşında verir o da muhtemelen bende o zamana kadar kistlerimi temizlemeye çalışçam. Allah bizede nasip etsin hayırlı evlatlar
Aşure istiyo canım kızlarkomşularda getirmiyo hiç.nasıl insan yahu bunlar
HERKEZLERİ ÇOK ÖZLEDİM VARMI DEĞİŞİK HABERLER KIZLAR NE VAR NE YOK :)
var canim olmaz mi istahom kapandi sanki zayifladim gibi . cok sukur kusma ykk ama. kalp atislarini duydun mu pekibende sen gibi aşüre istedim annem yaptı ama iki kaşık aldım sonrası midem bulandı sendede varmı bulantı
Mogami ne yaptin gittin mi doktoruna ben mi kacirdim yazdın da merak ettim ne durumdasin
Yaşamak için yemeliyiz ama biz yemek içinde yaşıyoruzz ölçüyü kaçırmadıktan sonraa amannn sağlıklı olalımda yiyelimm :)
İyiyim canim... Yarın kayinvalidelere gidiyoruz 2 günlüğüne... O zaman da pek gelemem :)SirriEyvan kusum nasılsın hıc gorusmeıyoruz
bak ne güzel olumlu demiş doktorda tamam sizde bizim gibi yapın 2015 e kadar saldım çayıra ohhhh :) gerçi 2015 gelecek benim adet olup bitene kadar
Gördüm tatlim maşallah ona büyüsün de annesinin kucağina gelsinAblam nasilsin bizim tosunh gordunmu
laktoz sindiriminiz yavaşsa ondan şişlik yapıyordur, koyun peyniri falan zaten bayağı kokar diğer ürünleri değerlendirmek iyi, nesfiti sıfır yağlı süt ile yiyorum bende,öğlene kadar tam doygunluk veriyor severim bende :)Bende arada kendim yaparim yogurdu.haftada biraksalar 2 kilo yerim sma cik sisiriyor sut urunleri.koyun peynirini falanda hic sevmem kokar bana.konfleks yiyicegim zaman badem sutu veya pirinc sutu kullaniyorum.onlar sisirmiyor tadi da guzel tavsiye ederim.
Visssss çenesi düşük hatunlaaaarrr oku oku gelemedim yaaa
Kilo konusunda şanslı olanlardanim sanırım ben... Hehe bi hamur işini fazla yediğimde göbeğim çıkar azıcık... Pardon çıkardı , şimdi hamisim gobusum var artık... Pantolonlarim sıkıyor vallahi...:)
Sağlıklı beslenmek gibisi yok...kayinvalidem.köyde oturduğu için çok şanslıyiz , kocaman bahçeleri vardır ne ararsan var... Yoğurt tereyağimi da kendim yaparım... Cohh marifetliyiiikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?