2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bende canım eısmın begenmesı gonlunun olması cok önemlı begenmedıgı bır seyı gıyesım gelmez

canım pko için üzüldüm ama bu çaresiz bir şey değil çok şükür kontrol altındasın ben çok bilgi sahibi değilim ama sonuçta bu şekildede hamiş kalamıyor musun?

Doktor engel değil kalırsın dedi. Ama eşim de sperm testi vermeliymiş. Yılbaşında verir o da muhtemelen bende o zamana kadar kistlerimi temizlemeye çalışçam. Allah bizede nasip etsin hayırlı evlatlar

boğaz bizim işimiz o halde sırf zevk uğruna yemek yiyebilirim :) güzel yemeği çok severim,birde tabii kim sevmezkiieşime yediriyorum o alıyor kiloyu yedirmekte ayrı zevk benim için :)

Yaşamak için yemeliyiz ama biz yemek içinde yaşıyoruzz ölçüyü kaçırmadıktan sonraa amannn sağlıklı olalımda yiyelimm :)

Doktor engel değil kalırsın dedi. Ama eşim de sperm testi vermeliymiş. Yılbaşında verir o da muhtemelen bende o zamana kadar kistlerimi temizlemeye çalışçam. Allah bizede nasip etsin hayırlı evlatlar

bak ne güzel olumlu demiş doktorda tamam sizde bizim gibi yapın 2015 e kadar saldım çayıra ohhhh :) gerçi 2015 gelecek benim adet olup bitene kadar

Visssss çenesi düşük hatunlaaaarrr oku oku gelemedim yaaa
Kilo konusunda şanslı olanlardanim sanırım ben... Hehe bi hamur işini fazla yediğimde göbeğim çıkar azıcık... Pardon çıkardı , şimdi hamisim gobusum var artık... Pantolonlarim sıkıyor vallahi...:)
Sağlıklı beslenmek gibisi yok...kayinvalidem.köyde oturduğu için çok şanslıyiz , kocaman bahçeleri vardır ne ararsan var... Yoğurt tereyağimi da kendim yaparım... Cohh marifetliyiiikkk

bak ne güzel olumlu demiş doktorda tamam sizde bizim gibi yapın 2015 e kadar saldım çayıra ohhhh :) gerçi 2015 gelecek benim adet olup bitene kadar

Senin de mi döngün uzun. Bende 37 günde olurum milletin yılda 13 şansı olur bizim 10 offf

laktoz sindiriminiz yavaşsa ondan şişlik yapıyordur, koyun peyniri falan zaten bayağı kokar diğer ürünleri değerlendirmek iyi, nesfiti sıfır yağlı süt ile yiyorum bende,öğlene kadar tam doygunluk veriyor severim bende :)

Oooo öyleyız canım sabahtan dustu cenemız ohhh ne guzel sanslıymssn canım :) ohh ne guzel masakkah organık organık beslenırsınız bızım öyle sansımız yok malesef yogurdu kv den alıyoruz ama tereyagını nasıl yapıyorsunuz ben pek marıfetlıbır hatun dgeılım galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…