2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Doğru söylüyorsun stres yapmiycam Allah versin şifamızı

Evet benim de yoktu oyle bir şansım bu. Yaşıma kadar...evlendim her şey değişti şükür :)
Ben kaymağından yaparım canim... Kaynatiyorum 5 litre sutu, bir gece dolapta bekletiyorum kapkalin yağ tabakası çıkıyor,onu alıyorum mikserle tereyağ olana kadar çırpıyorum.. , süzüp, soğuk sudan geçiriyorum , ve miss gibi tereyag çıkıyor :) ne marifetsizi yaaww,sanki biz her şeyi biliyor muyuz tabii:)

Ellerine sağlık canım ohh ne guzel afıyet olsun canım evlenelı 8 ay oldu ben daha evımde sut kaynatmadım malesef ama ogrendıgım ıyı oldu tesekkurler kuzum

iyiz şükür ki canım bol mide bulantılı kusmaları geçen günlermiz var pek okuyamıyorum sayfalar çok ilerlemiş oluyor özlüyorum sizleri

eyvah eyvah yaramaz dolanıp duruyor desene :) inşallah hafifler bulantılarr annesi az daha sabret :)

Benim sağlıklı sekerpancarimmm...tatli seker pancariimmmm.... Oyhh yazdıklarıni okuyorum okuyorum içime huzur serpiliyor :):) tatlisss yaaa...
benim tatlı Esmaamm güzel annecik sayenizde kuzum :) hamarat mı hamarat, iyi dinlenmeler şimdiden kendine bebişe dikkat, kv yormaz dimi seni? öperim çokça

normal ağrılara alıştım arada olunca panik yapmıyorum ama batma olunca adet bi geçsin bakalım olacak mı en son haziranda çekildim olmadı aralıkta bir daha gidip çekileyim zaten 6 ayda bir gitmem gerek
canim fibrokistler kendiliginden kaybolan kist degilmi insallah kurtulmussundur

Hic test yapmadim ama sanirim var.cogu insanda da varmis zaten.ben sabah kahve icerim sutsuz ve sekersiz super udrar sokuyor ve yag atiyor.bi surede tok tutuyor.
test yaptırsanız aslında rahat edersin ona göre beslenirsin, hazımsızlık çok zor bişey çünkü.bende sütlü şekersiz kahve içerim,aynen tok tutar annem karadenizli ama ben kahve insanıyım sanırım öğleden sonra bir türk kahvesinede hayır diyemem

normal ağrılara alıştım arada olunca panik yapmıyorum ama batma olunca adet bi geçsin bakalım olacak mı en son haziranda çekildim olmadı aralıkta bir daha gidip çekileyim zaten 6 ayda bir gitmem gerek
en güzeli 6 ayda bir kontrol Allah korusun bi durum varsa kaçamaz önlem alınır ama dedim gibi geciken regli huzursuzluk veriyor sanırsam...

Benimde tsh 2.30 cikmisti seninki kac cikti canim.son aylarda bende hic dikjat etmedim 3-4 kilo aldim.benimde acaba ondanmi yukseldi.ilac aliyorum insallah hemencecik duser.
Canım benim 3.36 çıktı doktor hamilelik ve bebek gelişimi için en fazla 2.50 olması gerek dedi kilo da yaparmis

en güzeli 6 ayda bir kontrol Allah korusun bi durum varsa kaçamaz önlem alınır ama dedim gibi geciken regli huzursuzluk veriyor sanırsam...

galiba onun sıkınıtısı var göğüslerde canım onlarda şaşırdılar gelince otomatik rahatlıyorlar merdivenden inerken acır konuma kadar geldiler kırmızıların eli kulağındadır

Benim hazimsizlik problemin yok sadece yuzum vucudumda sislik yapiyor.trst yaptirsam bile engel olanam yerim yine.bende karadenizliyim cayi pek sevmem kahvede sabahlari sadece.en guzel yani sebzeciyim ve hamsici tabiki.

canim benimde gogsumde kistler var fibro adrenom kebdiligin kaybolmayan buyugunce alinacak olan kist ve gitgide cogaliyo bir iki taneydi suan dort bes tane var enbuyugu bir sandim 9 7 6 5 milimdiyerleri alti aylik gidiyordum kontrole simdi senede gidiyorum rabbim sifamizi versin sekiz dokuz yildir gidip geliyorum hastaneye icimk ragatlatan iyi huylu olmasi

benim tatlı Esmaamm güzel annecik sayenizde kuzum :) hamarat mı hamarat, iyi dinlenmeler şimdiden kendine bebişe dikkat, kv yormaz dimi seni? öperim çokça
Canim yaa...:) merak etme tatlim yormuyor...hep otur hep otur diyor sağ olsun :) evde de oyleyim 3.ay dolsun mide bulantilari bitsin artık mutfağa gireyim istiyorum :). Bende çok öpüyorum seni tatlimm benimm :)

Canım benim 3.36 çıktı doktor hamilelik ve bebek gelişimi için en fazla 2.50 olması gerek dedi kilo da yaparmis
Evet canim hatta en son kadin doktorum kotu degil ama hamilelik icin 2 nin alti hatta en garani 1-1.5 arasiymis.ben kani ev doktorunda yaptirmistim ordan baska yere yolluyor.bekledigi icinde yuksek cikmis olabilir demisti.ben yine de ilac kullanmaya basladim.bakalim ne zaman dusucek.

galiba onun sıkınıtısı var göğüslerde canım onlarda şaşırdılar gelince otomatik rahatlıyorlar merdivenden inerken acır konuma kadar geldiler kırmızıların eli kulağındadır
hayırlısı hayırlısı olamayınca sinir gergin vücut gergin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…