- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
En sinir olduğum durum artik film bulamiyoruz yahuu dur bi ara güzel filmlerim var di benim aklima geldikçe yazayim sanaOyy gördüm sonra eşime söyledim izlemiş, yaw gıcık oluyorum bazen ona..onun yüzünden izleyecek film bulamıyoruz... o filmci ben kitapçıyımdır.. beraber izleyebileceğimiz film yok çünkü kaliteli olanları hep izlemiş
En sinir olduğum durum artik film bulamiyoruz yahuu dur bi ara güzel filmlerim var di benim aklima geldikçe yazayim sanaghajini güzel zindan adası, guguk kuşu(psipsikipsikoloji k) uyumsuz, kelebek etkisi, içinde yaşadığım der (izlizizliidigim en ilginç film)
Aminnn canim. ilk adetimden beri cekiyorum.genetik sanirim annemde menapoza kadar cekmisti.bende oyle olucam sanirim.ama gercekten biraz mola verelim.esimde beni teselli ediyor daha genciz acelemiz yok elbet olucak diyor.bi kere kisada surse basardik.olucak insallah.ben dayanamazsam dolorex iciorum canim o kesio da dus aldim tarcin falan rahatlatti insallah bidahaki ay bunlari yasamayiz da bebisimizi beklemeye baslariz canim benim
Bilmiyorum ki canım o nasıl dıbenim paylaştığım mı acep
Oyy sağ ol canım.. şahsen ben içinde yaşadığım deri haricindekileri izledim..dur kocişe sorayım , umutlu değilim amaEn sinir olduğum durum artik film bulamiyoruz yahuu dur bi ara güzel filmlerim var di benim aklima geldikçe yazayim sanaghajini güzel zindan adası, guguk kuşu(psipsikipsikoloji k) uyumsuz, kelebek etkisi, içinde yaşadığım der (izlizizliidigim en ilginç film)
Sorma bende onlara gül gül öldüm , ne yapsın tablet dönüp duruyor elindeşuan parantez içinde yazdıklarını okumaya çalışıyorum cnm baya döktürmüşsün
Bilmiyorum ki canım o nasıl dıbenim paylaştığım mı acep
Çok farklı kesinlikle:)Oyy sağ ol canım.. şahsen ben içinde yaşadığım deri haricindekileri izledim..dur kocişe sorayım , umutlu değilim ama
Ben cok belgesel izlerim en son bi tane izledim disi maymunun ciftlesmesi lazim ama sadece 4 gunu varbizim yumurtlama olayi gbi erkek maymunu tavlamaya calisiyor erkek yuz vermiyor en son 4.gun basariyor ciftlesmeden sonra maymunun bi hali vardi koptum ya superdi.şuan parantez içinde yazdıklarını okumaya çalışıyorum cnm baya döktürmüşsün
Tatlim tablet takiltakiliyor bak gene oldu akşam akşam beni idare edinşuan parantez içinde yazdıklarını okumaya çalışıyorum cnm baya döktürmüşsün
ben de bazen düşündükçe bunalıorum olmıcak mı acaba die eşim dio ki çok takıosun ondan kafanı bu ay hiç takma belirti die düşünmeakışına bırak bak ozman olucak dio ben de bu ay öle denicem çocuk die kilitlenmicem biraz kafamı boşaltmam lazımAminnn canim. ilk adetimden beri cekiyorum.genetik sanirim annemde menapoza kadar cekmisti.bende oyle olucam sanirim.ama gercekten biraz mola verelim.esimde beni teselli ediyor daha genciz acelemiz yok elbet olucak diyor.bi kere kisada surse basardik.olucak insallah.
Ben cok belgesel izlerim en son bi tane izledim disi maymunun ciftlesmesi lazim ama sadece 4 gunu varbizim yumurtlama olayi gbi erkek maymunu tavlamaya calisiyor erkek yuz vermiyor en son 4.gun basariyor ciftlesmeden sonra maymunun bi hali vardi koptum ya superdi.
Tatlim tablet takiltakiliyor bak gene oldu akşam akşam beni idare edin
Ben garribigarribim bak gene yana off atacam bakın kocışin kafasina da albalacagim yani alacagalacagim bilgisayari elinden yaa yanlis birşey yazmadan uzasam mi buradan benSorma bende onlara gül gül öldüm , ne yapsın tablet dönüp duruyor elinde
Aynen canim bende ehliyetkursu yaparim belki baslarsam kafayi dagitirim.turk ehliyetim var burasi icin direksiyon sinavini gecmem lazim.burda kurallar cok kati turkiye gbi degil.ben de bazen düşündükçe bunalıorum olmıcak mı acaba die eşim dio ki çok takıosun ondan kafanı bu ay hiç takma belirti die düşünmeakışına bırak bak ozman olucak dio ben de bu ay öle denicem çocuk die kilitlenmicem biraz kafamı boşaltmam lazım
Ben garribigarribim bak gene yana off atacam bakın kocışin kafasina da albalacagim yani alacagalacagim bilgisayari elinden yaa yanlis birşey yazmadan uzasam mi buradan ben
Sorma ya bi opusmeleri falan vardi koparsin.onlarda aynı insan gibi yapıyo ya töbe töbeee
sen hangi ülkedeydin canım ve aynen bişeylerle oyalan senin açından çok iyi olcak canımAynen canim bende ehliyetkursu yaparim belki baslarsam kafayi dagitirim.turk ehliyetim var burasi icin direksiyon sinavini gecmem lazim.burda kurallar cok kati turkiye gbi degil.
Avusturya dayim.sen hangi ülkedeydin canım ve aynen bişeylerle oyalan senin açından çok iyi olcak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?