Sagol kuzum insallah cabuk iyilesirde evimde kalirim gelen giden bitmiyor cevreleri cok annemin evide oyleydi burada boyle sen nasilsin belirtiler devammi
yastık olayını mutlaa öneriyorummm benim ilk çocukta yastık koyup en az 1 saat kalkmadan yatmıştım ve olmuştu, şuan ikinciyi deniyoruz bakalım ben de bu ay ümitliyim :)Ohh bben gün asiri deniyorum bu ay hayırhayırlısı bakalımyastık olayını lovely de yapmiis bi de ben yapayım bakalım bu ay
Bana doktorum yastigi onerdi bende yastigi belimin altina koyup oyle yapiyorum
canim napiosun gorusemedik senin dekirmizilar geldi dimiKizlar bu ne hiz ne kaynatiyorsunuz bakem
Demek ki etkiligercwktetkiligercwk off tablet yedi bitirdi beni bugün etkili gerçekten o zamanBana doktorum yastigi onerdi bende yastigi belimin altina koyup oyle yapiyorum
Ayy insallah guzel haberler aliriz senden canim benimde lekelenme baskadi yarin tam adet olurumİnşallah canım yanı canım belırtıler varmı yokmu bılmıyorum canım bastırdıgım zaman goguslerım ucu agrıyor ayaklarım buz gıbı ne olacak bılmıyorum canım bırde kıprıklerım cok karıstı eger o karısıklık artarsa dahda umutlanacagım
Ayy insallah guzel haberler aliriz senden canim benimde lekelenme baskadi yarin tam adet olurum
Geçen ay denedim onubak sana bi tüyo verim diz dirsek pozisyonunda yap biraz açık anlatım oldu +18
Demek ki etkiligercwktetkiligercwk off tablet yedi bitirdi beni bugün etkili gerçekten o zaman
İyiyim canim kv deyim gelen giden oluyor giremiyorum nete yarin olurum bugun lekelenme basladi ben senden umutluydum hayirlisi olsun insallah son kirmizilarimiz olurcanim napiosun gorusemedik senin dekirmizilar geldi dimi
Tam olarak nerenize koyuyorsunuz ince kalin yasti farkedermi.Bana doktorum yastigi onerdi bende yastigi belimin altina koyup oyle yapiyorum
Geçen ay denedim onusen o pozisyonda mi kalmistin sirrieyvan da öyle kalmis
Deneyelim bakalım tamda yum günün da iyi oldu bu bilgiler hadi inş çok bekletmez ikinciyastık olayını mutlaa öneriyorummm benim ilk çocukta yastık koyup en az 1 saat kalkmadan yatmıştım ve olmuştu, şuan ikinciyi deniyoruz bakalım ben de bu ay ümitliyim :)
Bende yumurtlama zamani oyle yapicaktim ama sansao gunlerde oyle bi gaz sancim vardiki yapamadik zorla oldu zaten belki de ondan tutmadi.galiba ben Allahın emri pozisyonda kaldımonu bi kaç kez yaptık ama öyle yapınca spermler hiç çıkmıyo dışarı derine gidiyo yaa
Gecenay adetime yakin bende sordum esime baski hissediyormusun diye ne baskisi dedi anlamadi bende guldum yok bisey dedim insallah olmazsin canim olursanda hayirlisi degilmis vakti ne zamansa o zaman olacak insallah vakti cok yakindir ben olurum kuzum once leke oluyor ertesi gun adet oluyorumİnşallah canım ama inşallah senınde devamı gelmezde yerelsme olur canım ama bırkac gun once ılıskı olmustu esıme sımdı sordum baskı hıssettınmı dedım cok az hıssettım dedı bu demek oluyorkı adet olabılırım canım
Tam olarak nerenize koyuyorsunuz ince kalin yasti farkedermi.
mutlaka dene canım... sonra da kalkma sakın 1 saat kadar uzan...Deneyelim bakalım tamda yum günün da iyi oldu bu bilgiler hadi inş çok bekletmez ikinci
Hala hallah pozisyon konusunda kararsiz kaldim iyi migaliba ben Allahın emri pozisyonda kaldımonu bi kaç kez yaptık ama öyle yapınca spermler hiç çıkmıyo dışarı derine gidiyo yaa
mutlaka dene canım... sonra da kalkma sakın 1 saat kadar uzan...Deneyelim bakalım tamda yum günün da iyi oldu bu bilgiler hadi inş çok bekletmez ikinci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?