Kizlar bu ne hiz ne kaynatiyorsunuz bakem
Kizlar bu ne hiz ne kaynatiyorsunuz bakem
Ahh anlatabilsem derdimi kociş sır naşmaya başladı yasak var yarın yapacaz diyene diyon bacııııı anlamiyore türkçe konuşiyore
Hosbuldum canim iyiyim kv deyim esim uyudu ben nete girdim sen nasilsinCanım hosgeldın nasılsın
Hosbuldum canim iyiyim kv deyim esim uyudu ben nete girdim sen nasilsin
Evet seviyordur herhaldegel buyur kaynanan seviyomuş
İyi yan gelip yatiyor kolundan is yapamiyor sadece bugunde burda kaliyoruz kimse yok kayinbaba sehir dusinda kaynimda bugun gittisehir disina yogun geciyor gelen giden bitmiyorİyi yapmışsın canım kv naıl oldu cok sukur bende ıyıyım canım
İyi yan gelip yatiyor kolundan is yapamiyor sadece bugunde burda kaliyoruz kimse yok kayinbaba sehir dusinda kaynimda bugun gittisehir disina yogun geciyor gelen giden bitmiyor
Ahh anlatabilsem derdimi kociş sır naşmaya başladı yasak var yarın yapacaz diyecimcime senin kaçıncı denemede oldu ve yumurta takibi falan neler yaptın bakim
Babanne de yardimci oluyor sagolsun yemegi beraber yapiyoruz ev isini ben yapiyorum amin canimHım anladım canım desene butun ıs sana kaldı Allah kolaylık versın canım benım
Babanne de yardimci oluyor sagolsun yemegi beraber yapiyoruz ev isini ben yapiyorum amin canim
Ohh bben gün asiri deniyorum bu ay hayırhayırlısı bakalımbenim 4. denemede tuttu cnm yumurta takibi yapmadım zaten ben anlıyom yumurtladığımı bu ay biraz fazla oldu ilişki adet bitimi gün aşırı yumurtlamadan 3 gün önce yumurtlama günü ve sonraki 3 gün oldu ayaklarımı havaya diktim belimin altına yastık koydum hatta abartıp yaparken bile yastık koydum
Ohh bben gün asiri deniyorum bu ay hayırhayırlısı bakalımbenim 4. denemede tuttu cnm yumurta takibi yapmadım zaten ben anlıyom yumurtladığımı bu ay biraz fazla oldu ilişki adet bitimi gün aşırı yumurtlamadan 3 gün önce yumurtlama günü ve sonraki 3 gün oldu ayaklarımı havaya diktim belimin altına yastık koydum hatta abartıp yaparken bile yastık koydum
Sagol kuzum insallah cabuk iyilesirde evimde kalirim gelen giden bitmiyor cevreleri cok annemin evide oyleydi burada boyle sen nasilsin belirtiler devammiYinede yorluyorsundur canım dikkat et kendine
yastık olayını mutlaa öneriyorummm benim ilk çocukta yastık koyup en az 1 saat kalkmadan yatmıştım ve olmuştu, şuan ikinciyi deniyoruz bakalım ben de bu ay ümitliyim :)Ohh bben gün asiri deniyorum bu ay hayırhayırlısı bakalımyastık olayını lovely de yapmiis bi de ben yapayım bakalım bu ay
Ahh anlatabilsem derdimi kociş sır naşmaya başladı yasak var yarın yapacaz diyecimcime senin kaçıncı denemede oldu ve yumurta takibi falan neler yaptın bakim
Bana doktorum yastigi onerdi bende yastigi belimin altina koyup oyle yapiyorumOhh bben gün asiri deniyorum bu ay hayırhayırlısı bakalımyastık olayını lovely de yapmiis bi de ben yapayım bakalım bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?