2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

barışşş dolu musmutlu hafta sonları seninle olsun şekerimmmm benim, aynen seviliyorsunuz sayın kaygılı :)

Aynen katılıyorum....erkege iş anlatırken her şeyi ayrıntısına kadar anlatacaksin yoksa anlamıyor... Kadın ve erkek farkı bu kadar bariz belli

Kocam yemek yaparken midem bulanıyor diye her şeyi sorar..yaği ne kafar koyayim. Ne kadar kavurayim,, tuzu ne kadar... Yada pazara gitti geçen sebze al diyorum , nasil sebze diyor say tek tek...e kör musun dimi, pazarda olan sensin azcik bakin bulursun zaten hepsinden al :):)
Böyle konularda çocuk gibiler... Bizde bunu bilip ona göre davranacağız :)

Ben de seni bekliyordum şu benim meseleye bi göz atar mısın canım

ben devam edicem ki araştırdım baya faydasını gören var vicks içeriğide hep doğal yağlar bu ayda bunu denicem hayırlısı inşallah

İnşallah canım...ama yumurta olsa ele gelen akıntı oluyo resmen yıkamış ama kurulamamış gibi kokusuz....aman neyse....desene bana buraya yazana kadar git donunu değiştir...:)
akşam akşam masa başı sırıtması yaşatan arsinli kız deliiii, değiştir tabiii ,Allah ım ne çılgın arkadaşlarım var benim :) değil değil enfeksiyon mevsime bağlı da artış olabilir tabii, göynümüzden geçen her işaretin bebek olmasıdır orası başka :)

Kuzum uzun süre küs kalma benim tavsiyem...ben asla kalmam... Diyelim ki o suçlu bir konuda o zaman zaten hatasını anlayip özür diler yada sırnasir... Ufak tefek mevzuulari ise asla takmıyorum..takmaya başlarsan bitmez zaten o yüzden biz çok nadir kavga ederiz...ben genel olarak ufak tefek meselelere hiç takmadigim için... Ama bir kereaağır bir şey yapsa bana dokunan onu burnundan getiririm... :) sende uzatma tatlim..birak o gurulansin eğer bu gururlanmaksa..al karşına konuş inat etmenin bir fayda sağlamayacagini vs anlat

Kendine çok iyi bak canım, gücünün farkında olman çok güzel. İnşallah bu haftasonu barışırsınız

Değiştirdim kız....ay inşallah bebek dir ....de bende size beddu edecem bebeğiniz olsun hepinizin donu ıslansın hahaha yaşasın kötülük

ben devam edicem ki araştırdım baya faydasını gören var vicks içeriğide hep doğal yağlar bu ayda bunu denicem hayırlısı inşallah
Hamile kaldığım ay bende kullandım viks.ama sadece yumurta dönemine kadar kullandım.yumurta döneminde kullanmadım spermleri öldürür die.regliden sonra başladım 2 günde bir gece yatarken vajina girişine viks sürdüm çok az ama.daha sonra birgün süt kaynattım maydanozla ve buharına oturdum ertesi gün su kaynattım içine viks koydum bir çay kaşıgı onun buharına oturdım.yumurta dönemine kadar hergün birgün süt birgün viks buharına oturdum.yumurta döneminde hiçbir işlem yapmadım.regliden sonra hergün meryem suresinide okudum.okumaya başladığım 21.gün hamile olduğumu öğrendim ve 41 güne tamamladım meryem suresini okumayı.rabbim emeklerinizi dualarını kabul etsin bir an önce inş

Ne guzel canim kucagina almak nasib olur insllh...darisi bana insllh..
Canimm sakın telaş yapma...mühim olan tek şey değerinin iki günde 2 kat ve ya fazla artması... İnsaAlah kucagina alacağın günleri görmek de nasip oluuurrr... Mide bulantısı donemine kadar keyfini sür e miiii

canm bende çatlama yok yapıyorum çatlama dönemi süt maydonuz buharı yapcam inşallah bende temizlendikten 3 gün sonra 110 tane bismillahirrahmanırrahim yazdım ve muska gibi sardım üzerimde taşıyorum herşeyin hayırlısı meryem süresinede kayınvalidem başlıyacak inşallah

Hehe tatlim yaa geçmişi okuyunca herkes birbirine giriyo da... Vallahi benim su gibi akıntım oldu olmasına ama hamilr kaldığım ay miydi ondan önceki ay miydi onu hatırlamıyorum...:/
Kaç gün kaldı batina tatlim, sarı akintim vardı benim adetime yakın... Ama su gibi akıntı yaşayanlar da var..insaAllah minik bebisimiz gelmiştiiir arsinliiim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…