- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
barışşş dolu musmutlu hafta sonları seninle olsun şekerimmmm benim, aynen seviliyorsunuz sayın kaygılı :)canlarım dert ortaklarım yol arkadaşlarımmm sizleri seviyorum öpüyorum gidiyorumm kendimize iyi bakalımmm sabahları aynanın karşısına geçip gülümsüyoruz biz dünyanın en gözel garılarıyız deyip kaygılıya gülüyorsunuzzzzz :):) allah sağlık versinnn iyi akşamlarrrr :)
Aynen katılıyorum....erkege iş anlatırken her şeyi ayrıntısına kadar anlatacaksin yoksa anlamıyor... Kadın ve erkek farkı bu kadar bariz bellierkeklerin beyninin sadece tek bir olaya yoğunlaşabildiğini kanıtlayan bir örnek size.Birgün işe erken gelmem gerekti.Eşiminde tesadüf evimizin oralarda bir işi var o gün.Deidim ki canım çocuğu okula sen bırak öyle git işe.Tamam dedi.Ertesi gün ben erkenden daha oğlum uyanmadan çıktım evden,işe geldim okul saati geçti aradım eşimi.
Canım ne yaptın?
Tamam bıraktım okula.
Kahvaltı yaptırdın mı?
Yooo.
Hmmm dışarda mı yedirdin,pastanede filan?
Yooo.
Alıp yanına mı verdin ,poğaça filan?
Yooo.
Para verdin mi çocuğa?
Yooo.
Sen ne yaptın peki?
Okula bıraktım.
AFERİN.
Güler misin,ağlar mısın...
insallah canm benm çokmuş seninde biri tutar inşallahne güzel canım inşallah kısa zamanda bebişin fotolarını paylaşırsın.Benim de sağda bir solda 3 yumurtam varmış bu ay.İçlerinden biri tutar inşallah
Ben de seni bekliyordum şu benim meseleye bi göz atar mısın canımAynen katılıyorum....erkege iş anlatırken her şeyi ayrıntısına kadar anlatacaksin yoksa anlamıyor... Kadın ve erkek farkı bu kadar bariz belli
Kocam yemek yaparken midem bulanıyor diye her şeyi sorar..yaği ne kafar koyayim. Ne kadar kavurayim,, tuzu ne kadar... Yada pazara gitti geçen sebze al diyorum , nasil sebze diyor say tek tek...e kör musun dimi, pazarda olan sensin azcik bakin bulursun zaten hepsinden al :):)
Böyle konularda çocuk gibiler... Bizde bunu bilip ona göre davranacağız :)
ben devam edicem ki araştırdım baya faydasını gören var vicks içeriğide hep doğal yağlar bu ayda bunu denicem hayırlısı inşallahmerhabalar vıcks olayını hıc duymadım ama oraya surdugunuz her sey spermlerı oldurerek gebelıgı engeller bunu bılıyorsunuz degılmı afedersınız ama tukuruk bıle spermı olduruyor hazır boyle yumurtalarınız olmusken nasıl boyle bıseye cesaret edıyorsunuz bence bırakın derım
akşam akşam masa başı sırıtması yaşatan arsinli kız deliiii, değiştir tabiii ,Allah ım ne çılgın arkadaşlarım var benim :) değil değil enfeksiyon mevsime bağlı da artış olabilir tabii, göynümüzden geçen her işaretin bebek olmasıdır orası başka :)İnşallah canım...ama yumurta olsa ele gelen akıntı oluyo resmen yıkamış ama kurulamamış gibi kokusuz....aman neyse....desene bana buraya yazana kadar git donunu değiştir...:)
Kuzum uzun süre küs kalma benim tavsiyem...ben asla kalmam... Diyelim ki o suçlu bir konuda o zaman zaten hatasını anlayip özür diler yada sırnasir... Ufak tefek mevzuulari ise asla takmıyorum..takmaya başlarsan bitmez zaten o yüzden biz çok nadir kavga ederiz...ben genel olarak ufak tefek meselelere hiç takmadigim için... Ama bir kereaağır bir şey yapsa bana dokunan onu burnundan getiririm... :) sende uzatma tatlim..birak o gurulansin eğer bu gururlanmaksa..al karşına konuş inat etmenin bir fayda sağlamayacagini vs anlatbende artık konuşucam bu akşam bir şey sorarsa ya da yemek yaparım o kadar :) kendim yiyicem dışarıda ve kuaföre gidicem :):):) oluru vardır da işte bu kadar uzun küs kalmak hiç iyi değil bu huyundan vazgeçirmem lazım :) ama huylar dğeişmezz :):)
Kendine çok iyi bak canım, gücünün farkında olman çok güzel. İnşallah bu haftasonu barışırsınızcanlarım dert ortaklarım yol arkadaşlarımmm sizleri seviyorum öpüyorum gidiyorumm kendimize iyi bakalımmm sabahları aynanın karşısına geçip gülümsüyoruz biz dünyanın en gözel garılarıyız deyip kaygılıya gülüyorsunuzzzzz :):) allah sağlık versinnn iyi akşamlarrrr :)
Değiştirdim kız....ay inşallah bebek dir ....de bende size beddu edecem bebeğiniz olsun hepinizin donu ıslansın hahaha yaşasın kötülükakşam akşam masa başı sırıtması yaşatan arsinli kız deliiii, değiştir tabiii ,Allah ım ne çılgın arkadaşlarım var benim :) değil değil enfeksiyon mevsime bağlı da artış olabilir tabii, göynümüzden geçen her işaretin bebek olmasıdır orası başka :)
Hamile kaldığım ay bende kullandım viks.ama sadece yumurta dönemine kadar kullandım.yumurta döneminde kullanmadım spermleri öldürür die.regliden sonra başladım 2 günde bir gece yatarken vajina girişine viks sürdüm çok az ama.daha sonra birgün süt kaynattım maydanozla ve buharına oturdum ertesi gün su kaynattım içine viks koydum bir çay kaşıgı onun buharına oturdım.yumurta dönemine kadar hergün birgün süt birgün viks buharına oturdum.yumurta döneminde hiçbir işlem yapmadım.regliden sonra hergün meryem suresinide okudum.okumaya başladığım 21.gün hamile olduğumu öğrendim ve 41 güne tamamladım meryem suresini okumayı.rabbim emeklerinizi dualarını kabul etsin bir an önce inşben devam edicem ki araştırdım baya faydasını gören var vicks içeriğide hep doğal yağlar bu ayda bunu denicem hayırlısı inşallah
Allahımmmm aminnnn valla üşütmeyeceğimi bilsem onun zevkinden öyleeee gezeriiimmm :)Değiştirdim kız....ay inşallah bebek dir ....de bende size beddu edecem bebeğiniz olsun hepinizin donu ıslansın hahaha yaşasın kötülük
Bebek için herşeye razıyızDeğiştirdim kız....ay inşallah bebek dir ....de bende size beddu edecem bebeğiniz olsun hepinizin donu ıslansın hahaha yaşasın kötülük
Canimm sakın telaş yapma...mühim olan tek şey değerinin iki günde 2 kat ve ya fazla artması... İnsaAlah kucagina alacağın günleri görmek de nasip oluuurrr... Mide bulantısı donemine kadar keyfini sür e miiiiNe guzel canim kucagina almak nasib olur insllh...darisi bana insllh..
Su gibi akıntısi olan sen misin tatlim:)?Ben de seni bekliyordum şu benim meseleye bi göz atar mısın canım
evet benim o :)Su gibi akıntısi olan sen misin tatlim:)?
canm bende çatlama yok yapıyorum çatlama dönemi süt maydonuz buharı yapcam inşallah bende temizlendikten 3 gün sonra 110 tane bismillahirrahmanırrahim yazdım ve muska gibi sardım üzerimde taşıyorum herşeyin hayırlısı meryem süresinede kayınvalidem başlıyacak inşallahHamile kaldığım ay bende kullandım viks.ama sadece yumurta dönemine kadar kullandım.yumurta döneminde kullanmadım spermleri öldürür die.regliden sonra başladım 2 günde bir gece yatarken vajina girişine viks sürdüm çok az ama.daha sonra birgün süt kaynattım maydanozla ve buharına oturdum ertesi gün su kaynattım içine viks koydum bir çay kaşıgı onun buharına oturdım.yumurta dönemine kadar hergün birgün süt birgün viks buharına oturdum.yumurta döneminde hiçbir işlem yapmadım.regliden sonra hergün meryem suresinide okudum.okumaya başladığım 21.gün hamile olduğumu öğrendim ve 41 güne tamamladım meryem suresini okumayı.rabbim emeklerinizi dualarını kabul etsin bir an önce inş
Kızlar hepinize iyi haftasonları diliyorum. Biraz geç kalmış olabilirim ama yarın aşure yapıcam. Bereket olsun evimizde :) Sizler için de dua edicem
Hehe tatlim yaa geçmişi okuyunca herkes birbirine giriyo da... Vallahi benim su gibi akıntım oldu olmasına ama hamilr kaldığım ay miydi ondan önceki ay miydi onu hatırlamıyorum...:/evet benim o :)
Kuzumm atlattin mi patron durumlarini sağ salimAllah kabul etsın canım ıyı hafta sonları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?