2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hayırlı olsun, inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah :) Hamilelerin duası kabul olurmuş, bizim için de dua et olur mu?
hem bebegim hem sizler icin dua ediyorum canim ufff ise gidicem yaaa yemek is ev poff opuyorum hepinizi esen kalin gorusuruz inslllh

sanırım bu ay öyle olacak canım sabahlar olmayacak ama bebıs glırmı onu bılemem ama umarım gelır babası bu ay cok ısteklı
Aman aman dilini ısır, erkeklerin istekli olması çok önemli. Ben 1,5 senedir evliyim eşimi daha yeni ikna edebildim bebişe. Yok onun borcunu ödeyelim, yok şu geçsin yok bu derken zaman geçiyor. Sanki öyle pat diye bebiş oluyor da. Zaten bunun 9 aylık süreci de var para biriktirmek için. Şimdi anladı ama ne demek istediğimi. Benden çok istiyor şimdi

Aman aman ısırdım canım ben esıme dıyordum su borclar bıtsın hafıflesın dıye banada benım esım ıdyordu bebek dogana kadar bıter bebk kısmetıyle gelırdıye bende esım cok ısteyınce korunmayı bıraktık kısmet artık canım evet erkegın ısteklı olması cok onemlı umarım bu ay ektıgını bıcer

Allah iyiliğini versin emi....düzelir inşallah aranız...ama bi sure sırnaşmasına izin verme bi yerde bir kabahat işlediğini bir süre unutmasın

kendini kabahatli görse özür dilemesi gerekirdi bir an önce barışalım ondan sonra yapacağımı biliyorum ben:)

Evet almanyada domuz jelatini var meyva sularinda ilaclarda dis macununda domuz yagi.dikkat ederim oyle seylere yogurdu kendim yaparim.jelibon falan hic sevmem.meyvasuyu mecbur kalmadikca tuketmem.zaten her seyin icinde seker var insan tursuya seker katarmi.zor valla buralarda yasamak.dikkat ediyoruz ama simdiye kadar neler yedik allah bilir.

kendini kabahatli görse özür dilemesi gerekirdi bir an önce barışalım ondan sonra yapacağımı biliyorum ben:)
Yaşasın kadınların gucu :) .... Ya kaygılı afedersin altıma kaçırmışım gibi ıslanma var bu da neyin nesi....kaçırmadım kız gerçekten sen yabancı değilsin sana söylerim kaçırsam :)

Yaşasın kadınların gucu :) .... Ya kaygılı afedersin altıma kaçırmışım gibi ıslanma var bu da neyin nesi....kaçırmadım kız gerçekten sen yabancı değilsin sana söylerim kaçırsam :)

söylersin biliyorum neyimiz kaldı ki gizli yatağımızdan pozisyona hangi gün yaptığımıza kadar aştık artık biri dese yok artık derdim sağık gibi hissettim bi an kendimi kaçıncı günün bugün ?

:) bugün 23. Gunum ...yumurtlama tahminen ayın 6. Da oldu bugün 14 u dimi

:) bugün 23. Gunum ...yumurtlama tahminen ayın 6. Da oldu bugün 14 u dimi

az kalmış yani ikinciye yumurtlama değilse bu akıntı yoğunluğu ya üşütme enfeksiyon kaynaklı ya da bebiştirrr inşallahhh :):):) bekleyelim görelimmm :):)

canlarım dert ortaklarım yol arkadaşlarımmm sizleri seviyorum öpüyorum gidiyorumm kendimize iyi bakalımmm sabahları aynanın karşısına geçip gülümsüyoruz biz dünyanın en gözel garılarıyız deyip kaygılıya gülüyorsunuzzzzz :):) allah sağlık versinnn iyi akşamlarrrr :)

az kalmış yani ikinciye yumurtlama değilse bu akıntı yoğunluğu ya üşütme enfeksiyon kaynaklı ya da bebiştirrr inşallahhh :):):) bekleyelim görelimmm :):)
İnşallah canım...ama yumurta olsa ele gelen akıntı oluyo resmen yıkamış ama kurulamamış gibi kokusuz....aman neyse....desene bana buraya yazana kadar git donunu değiştir...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…