Ben de şöyle bir tarif vereyim :) Muz dilimlerinin üstüne kaymak, üstüne ceviz ve bal
hem bebegim hem sizler icin dua ediyorum canim ufff ise gidicem yaaa yemek is ev poff opuyorum hepinizi esen kalin gorusuruz inslllhHayırlı olsun, inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah :) Hamilelerin duası kabul olurmuş, bizim için de dua et olur mu?
Canım bişi soracağım sana....adetine yakın su gibi ıslaklık oluyor muydu sendeNe guzel canim kucagina almak nasib olur insllh...darisi bana insllh..
Kolay gelsin canım ama sen yine de çok yorma kendinihem bebegim hem sizler icin dua ediyorum canim ufff ise gidicem yaaa yemek is ev poff opuyorum hepinizi esen kalin gorusuruz inslllh
Aman aman sabahlar olmasın, bebişler gelsin
wawwwww super tarıf benım esım az bır cevız falan yedı tutamıyorum senın dedıgınıde yaparsam ne olur bılemem sabahlar hıc olmaz artık
Aman aman sabahlar olmasın, bebişler gelsin
Aman aman dilini ısır, erkeklerin istekli olması çok önemli. Ben 1,5 senedir evliyim eşimi daha yeni ikna edebildim bebişe. Yok onun borcunu ödeyelim, yok şu geçsin yok bu derken zaman geçiyor. Sanki öyle pat diye bebiş oluyor da. Zaten bunun 9 aylık süreci de var para biriktirmek için. Şimdi anladı ama ne demek istediğimi. Benden çok istiyor şimdi
sanırım bu ay öyle olacak canım sabahlar olmayacak ama bebıs glırmı onu bılemem ama umarım gelır babası bu ay cok ısteklı
Aman aman dilini ısır, erkeklerin istekli olması çok önemli. Ben 1,5 senedir evliyim eşimi daha yeni ikna edebildim bebişe. Yok onun borcunu ödeyelim, yok şu geçsin yok bu derken zaman geçiyor. Sanki öyle pat diye bebiş oluyor da. Zaten bunun 9 aylık süreci de var para biriktirmek için. Şimdi anladı ama ne demek istediğimi. Benden çok istiyor şimdi
Allah iyiliğini versin emi....düzelir inşallah aranız...ama bi sure sırnaşmasına izin verme bi yerde bir kabahat işlediğini bir süre unutmasın
şimdiden geçmiş olsun canım kurtul ve gel buraya göreyim seni
Hadi hayırlısı canım.. İnşallah kendini çabuk toparlarsın.. Sonrada hayırlı haberler alırsın inşaAllah
Evet almanyada domuz jelatini var meyva sularinda ilaclarda dis macununda domuz yagi.dikkat ederim oyle seylere yogurdu kendim yaparim.jelibon falan hic sevmem.meyvasuyu mecbur kalmadikca tuketmem.zaten her seyin icinde seker var insan tursuya seker katarmi.zor valla buralarda yasamak.dikkat ediyoruz ama simdiye kadar neler yedik allah bilir.Bende klasik çay dışında bişey içmezdim ama sağlığımız iyi olsun diye içmemiz gerekiyosa içicez.içtigimiz ilaçların ve kullandığımız kremlerin içinde neler var biliyotmuyuz mesela kapsül şeklindeki haplerin dış kapsulü domuz jelatini olan bile var.ağzımıza aldığımızda dışı eriyo tozu kalıyo ya o kapsüllerin ana maddesi domuz jelatini olanları var.Jelibon şekeride domuz jelatininden yapılıyo esnek olmasını o jelatin sağlıyo.Tr dekiler sığır jelatini olabilir ama almanyadakiler domuz jelatini kullanıyomuş.
Çarçabuk iyileşir ve de sahalara dönersin inşallah, o poliplerde gelmemek üzere gitsinlerde bebeğe yer açılsın artık :)İnşallah kuzum :)
Çarçabuk iyileşir ve de sahalara dönersin inşallah, o poliplerde gelmemek üzere gitsinlerde bebeğe yer açılsın artık :)
Yaşasın kadınların gucu :) .... Ya kaygılı afedersin altıma kaçırmışım gibi ıslanma var bu da neyin nesi....kaçırmadım kız gerçekten sen yabancı değilsin sana söylerim kaçırsam :)kendini kabahatli görse özür dilemesi gerekirdi bir an önce barışalım ondan sonra yapacağımı biliyorum ben:)
Yaşasın kadınların gucu :) .... Ya kaygılı afedersin altıma kaçırmışım gibi ıslanma var bu da neyin nesi....kaçırmadım kız gerçekten sen yabancı değilsin sana söylerim kaçırsam :)
:) bugün 23. Gunum ...yumurtlama tahminen ayın 6. Da oldu bugün 14 u dimisöylersin biliyorum neyimiz kaldı ki gizli yatağımızdan pozisyona hangi gün yaptığımıza kadar aştık artık biri dese yok artık derdim sağık gibi hissettim bi an kendimi kaçıncı günün bugün ?
:) bugün 23. Gunum ...yumurtlama tahminen ayın 6. Da oldu bugün 14 u dimi
İnşallah canım...ama yumurta olsa ele gelen akıntı oluyo resmen yıkamış ama kurulamamış gibi kokusuz....aman neyse....desene bana buraya yazana kadar git donunu değiştir...:)az kalmış yani ikinciye yumurtlama değilse bu akıntı yoğunluğu ya üşütme enfeksiyon kaynaklı ya da bebiştirrr inşallahhh :):):) bekleyelim görelimmm :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?