Hemsireler canimi sikti canim yaa henuz hamilelik soz konusu deil dediler canimi siktilar ikiside gozume cadi gibi gözüktü
Evet doktor saraçoğlu söylemişti.ama soğuk süt ve sadece 2 yudum iç.tekrarlayınca yine aynısını yapsut rahatlatıyomu eve gıdeyımde ıcerım rahatlatacaksa
Çok sukur hersey yolunda canım benım :)
canim yumos gunlerin nezaman benim pazartesi basliyo bir hafta noyunca gun adiri devsm ettirecegiz ikilemde kaldim olmaz diye buay doktorada gitmedim istersem tedaviye baslariz demisti bende buayda gdcsin dedim belki oluverirÇok sukur hersey yolunda canım benım :)
Hmm doğru diyorsun biz ne olucazayıp olu bebişlere valla :)
Bebişler olsunda cnm 1 sene değil 2 sene dayanırız :) zor ama
Canim batim ya 15 kasim da yada 16 kasimdi ..hcg 29.8 ciktikac kı degerın benım adet gunumde 39 du bak sımdık ne kadar olduk otekın dede 26 mıydı neydı
gavıskon verecek buyuk ıhtımal oda mıdemı bulandırıyo bakalım yana yana devam bencede kuzunun fotosunu cekmek yada yarayacak bıse almak dahada mantıklı
sevindim bende müdürden dolayıdır diye düşündüm ama iki gün sürünce :)
Hemsireler canimi sikti canim yaa henuz hamilelik soz konusu deil dediler canimi siktilar ikiside gozume cadi gibi gözüktü
canim yumos gunlerin nezaman benim pazartesi basliyo bir hafta noyunca gun adiri devsm ettirecegiz ikilemde kaldim olmaz diye buay doktorada gitmedim istersem tedaviye baslariz demisti bende buayda gdcsin dedim belki oluverir
Canım bır gun once bburdaydı dun yoktu ama ıs yetıstrmeye calısınca fırsat bulamadım eee sen naptın canım
bende işte iki gündür kocamla tartıştım küstük konuşmuyoruz öyle atraksiyonlar uzun uzun yazdı kızlar sağ olsunlar hepsinin allah gönüllerine göre versin tabi seninde :) rahatım şimdi h sonu barışırız eşimle sanırım bekliyorum bu arada reglde biter rahatlarım hem beynen hem bedenen
Ne guzel canim kucagina almak nasib olur insllh...darisi bana insllh..Sorma benide deli ettiler yok değer küçük yok bebek görünmüyor çok üzüldüm ama bak bugün kalp atışını duydum çok şükür stres yapma iki gün sonra tekrar baktırırsın değere eğer artış iyiyse bence bir kaç hafta bekle öyle git doktora yoksa çok stres oluyor kese görünmedi bebek görünmedi diye ben 7 haftamdayım yeni gördük bebişimizi
canim benimki rejimde 81 kilodan 76 kiloya dustu form biskuvisi ile besleniyor uc aydir devam ettiriyor yemiyor dediklerimi artik allaha kaldi olursa insallah sizin hevesin buayda olurCanım valla hıc hesaplamadım dıye bılıyorum ama sanırım haftaya baslıyor canım pazar gunu adet olmustum bugun 6 gunum haftaya baslıyor esımde bu ay ınnaılmaz bır enerjı var beslenmesıne dıkkat edıyor sende esının yedıklerıne dıkkat et canım belkı ıcıne dogmustur tatlım bu ay da dene ınsaalaholur olmazsa dıger ay dr gıdersın Rabbım aratmadan bebıslerımızı bıze gondrsın
Hayırlı olsun, inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah :) Hamilelerin duası kabul olurmuş, bizim için de dua et olur mu?Kizlar HAMILEYIIIIIIIIIİIIMMMMMMMMMMM yupppiii hihigi cok mutluyum sonuc:29.8 kizlar batim ya 15 kasim ya 16 kasim di..normal mi sizce? ?????
Eee sen de haklısın gardaşımbüyük konuşmadayanırız ben ihtimalinde bile ayaklarımı kollarımı gererek uyuyamıyorum :)
canim benimki rejimde 81 kilodan 76 kiloya dustu for m biskuvisi ile besleniyor uc aydir devam ettiriyor yemiyor dediklerimi artik allaha kaldi olursa insallah sizin hevesin buayda olur
Ben de şöyle bir tarif vereyim :) Muz dilimlerinin üstüne kaymak, üstüne ceviz ve balAnladım canım fındık cevız fıstık yese onların cok faydası olur ınsallah Rabbım bu ay hepımızde nasıp etmıstır valla canım ben ılk defa esımı bu ay bu kadar ısteklı gordum bebek konusunda benımkıde yemezdı ama bu ay yıyor hatta kv gecen bıze hurma cevız verdı hurmayı ez ustune cevızlerı kır tarcın atta yıyın dıyor esım ıcın yesın dopıng olur dıyor
Allah iyiliğini versin emi....düzelir inşallah aranız...ama bi sure sırnaşmasına izin verme bi yerde bir kabahat işlediğini bir süre unutmasınanladım ki bunlar imalatta nasılsa öyleler yontulmuyolar sadece bazı şeylere dikkat ediyorlar çemkirincehiç konuşmadık h sonu bakalı ne olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?