Kuzumm atlattin mi patron durumlarini sağ salim
Ohh sukur... Bizde bugün geldik kayınvalideden..iki gündür mide bulantim geçmiş gibiydi bugün sabahtan beri ağır şekilde geri döndüm...uyudum gündüz o yüzden..oyle bitanem :)Atlattım canım cok sukur rahatım bır sure daha gelmez :) sen nasılsın kuzum bebıs nasıl
Ohh sukur... Bizde bugün geldik kayınvalideden..iki gündür mide bulantim geçmiş gibiydi bugün sabahtan beri ağır şekilde geri döndüm...uyudum gündüz o yüzden..oyle bitanem :)
Kızlaaaar nasılsınız sizi özlüyorum çok bir yandan iş bir yandan bulantılar giremiyorum pek fazla neler yapıyorsunuz değişikler var mı????
bu gün 23. günüm 30 u düşmez 35 i gecmez .....hafif bi sarılık vardı bi iki gündür bugünde böle su gibi ıslaklık var dı hadi insallah hayırlısı olsunHehe tatlim yaa geçmişi okuyunca herkes birbirine giriyo da... Vallahi benim su gibi akıntım oldu olmasına ama hamilr kaldığım ay miydi ondan önceki ay miydi onu hatırlamıyorum...:/
Kaç gün kaldı batina tatlim, sarı akintim vardı benim adetime yakın... Ama su gibi akıntı yaşayanlar da var..insaAllah minik bebisimiz gelmiştiiir arsinliiim:)
Ayyy çok sevindim tebrik ediyorum ikisini de Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin darısı da size olsun inşaallah :)İyiyiz canım cok sukur Allah kolaylık versın bu gunler hemencecık gecer ınsallah bu ay sebebıumut arkadasımızdan ve tubaomur arkadasımızdan guzel haberler aldık canm
Ayyy çok sevindim tebrik ediyorum ikisini de Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin darısı da size olsun inşaallah :)
İyi iyi az kalmiiisss inşaAllah güzel haberler vermek nasip olur canim benimmm:)bu gün 23. günüm 30 u düşmez 35 i gecmez .....hafif bi sarılık vardı bi iki gündür bugünde böle su gibi ıslaklık var dı hadi insallah hayırlısı olsun
Evet az kaldı kuzucum bebis sağlıklı olsun dayaniriz Rabbiimin izniylr..:) olabilir bak onu düşünmemistim temiz hava faktörü mümkünHım belkı temız hava ıyı gelmıstır canım ıkı gunde olsa rahat etmıssındır canım neyse az kaldı canım gececek sende bu sırada bol bol uyu tatlım uykusuz geceler yaklasıyor bıtanem :)
Hoşgeldin gebedasimKızlaaaar nasılsınız sizi özlüyorum çok bir yandan iş bir yandan bulantılar giremiyorum pek fazla neler yapıyorsunuz değişikler var mı????
Evet az kaldı kuzucum bebis sağlıklı olsun dayaniriz Rabbiimin izniylr..:) olabilir bak onu düşünmemistim temiz hava faktörü mümkün
Aminn canım benim Allah hepimizin kucağına verecek inşaallah minik şekerlerden:)Amın canım Rabbım tum hamılelere bebeklerını saglıcakla kucaklarına almayı nasıp etsın bebek ısteyen herkesede cok aratnadan bebeklerını yollasun ınsalalh :)
Aminn canım benim Allah hepimizin kucağına verecek inşaallah minik şekerlerden:)
Vay bee... Çok iyiymiş ben hep köye gideyim o haldeEvet canım yeterkı bebıs ıyı olsun :) burda abla anlatıyordu canım yıgenı hamıleymıs cok mıdesı bulanıyormus ama koye gıttıınde hıc bulanmıyormus sehre geldıgıınde yenıden baslıyormus bulantı demekkı havasından canım benımde ordan aklıma geldı :)
Vay bee... Çok iyiymiş ben hep köye gideyim o halde
Hayirli olsuncanimKizlar HAMILEYIIIIIIIIIİIIMMMMMMMMMMM yupppiii hihigi cok mutluyum sonuc:29.8 kizlar batim ya 15 kasim ya 16 kasim di..normal mi sizce? ?????
Ay Esmam hayırlısıyla geçse biran önce her akşam kayınvalidemler de yemekteyiz Allah razı olsun kadın ağırlıyor bizi, ama insan evini arıyor kahvaltıda sorunluyurm biraz ama geçecek inşaallah bugünlerde sen nasılsın bulantılar seni de kötü etkiledi dimi inşaallah sen de atlatırsın canım benimHoşgeldin gebedasim
Aynı durumdayiz bulanti konusunda...az kaldı atlatmaya inşaAllah... Kolay gelsin annecik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?