2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Anaaa sıra bana gelmiş ya :-o

gecen ay memure hamis olmustu 5 ekim buayda sebebi umut 4 kasim e buay sira kimegeldi insallah liste boyle devam ederlistenin basinda ben varim hayirlisi tabiii cemrem15 le paylasiyoruz pazartesi guu calismalar basliyor

Selm kızlar nasılsınız
aleykim selam canim stresliyim bende kendimi motive etmeye calisihorum ama kendime engel olamiyorum buay stres var 5.deneme sikiliyorum buda buay bana negatif enerji verdi sen nasilsin durumun ne

Baş ağrısı yorgunluk var ama hayırlısı bana olmadı gibi geldi erken gebelik yapmıştım çünkü
erken gebelik testine nekadar guvenilir bilmiyorum ams olursa sana buyuk supriz olur insallah ta vardir bebisin guzel haberlerini bekliyoruz

İyi geceler kızlar nasılsınız? Hala annemdeyim pazartesi dönüyorum bu ay boşa gitti çalışamadık. Hayırlısı olsun. Ben burdayken kv eltim kaynım kayınpeder anneme geçmiş olsuna geliyorlar yarın şehirdışından. Kv diyorki babana güzel yemekler yap kızım eltin de kozahandan ipek şallar alacak gezdirirsin. Adı hasta ziyareti sakat parmağımla içli köfte yaptım bi de bu saate kadar. Benden haberler böyle siz neler yapıyosunuz ?

Bu arada pkolularda ateş ölçtüğünde yumurtladıklarını anlarlar mı, yani doğru sonuç verir mi?

tubaomur01 gözün aydın canım Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…