- 30 Ekim 2013
- 20.487
- 57.165
- 798
canım hayırlı olsun saglıkla kucagına alırsın ınsHepinize tesekkur ederim ..daha telas bitmedi ..
gecen ay memure hamis olmustu 5 ekim buayda sebebi umut 4 kasim e buay sira kimegeldiinsallah liste boyle devam eder listenin basinda ben varim hayirlisi tabiii cemrem15 le paylasiyoruz pazartesi guu calismalar basliyor
Hamis olan anneler muayene icin kadin doguma gittigimizde alttan bakmazlar dimi ultrasonla karindan bakarlar herhalde ?????
evet ya goremedim bendekızlar forumda kımler var gorunmuyor sızdede bu sorun varmı
karindan goremeyince ordan bakiyorlar ama istemezsen kontrole cagirdiginda gorunur kesenHamis olan anneler muayene icin kadin doguma gittigimizde alttan bakmazlar dimi ultrasonla karindan bakarlar herhalde ?????
insallah canim ya ben buayda cok sikinti yaptim simdide sikintidan olmuyacak sanirim cook negatif oldum buayda olmazsa olmaz dedik ama olsun cok istiyoruzhadi bakalım bat daş ,sıkı çalışalım iyi sonuçlar alalım hayırlısıyla
benım 2 defa baktılar alttan canım göremezse karından alttan bakıyoHamis olan anneler muayene icin kadin doguma gittigimizde alttan bakmazlar dimi ultrasonla karindan bakarlar herhalde ?????
Bebeğim yaa onların çaresi kraker ama Gereksiz kalori o da bi araştır kulüpte yaşayanlar tecrube edenler iyi bilir nedenini nasılını
süperrrr :) çok sevindim,Allah tamamına erdirsin inşallah,sanada tez vakitte sağlıklısını versin inşallah,siz yılbaşına kadar normal deneyecektiniz değilmi? tüp bebek merkezi gideceğin istanbuldamı? ilk denemesimiydi arkadaşın, valla banada umut oluyor bunlar :)kızlar tünaydın nasılsınız bnm tüp bebek yaptırmak istediğim yerde tedaviye baslayan bi arkadasla iletişim halindeydik ve 2 embriyonn 2si de tutmus bana çoooook umut oldu yaa kızlar
cnm eskişehirde acıbademe yaptırdı biz de eskişehirdeyz zaten bite tıp fk yapıyo ama bnde acıbademi seçiçem ilk denemesi sanırım onların da sorun bizim gibi sperm sayısı düşüklüğüydü bn 3-4 güne adet olcm keşke olmasam tabi de olunca gitcz öngörüşme yapıcz fiyat ilaçlar filan hakkında aralık adetinde de kullanmaya başlıyım diyorm bi yandan da öğretmenm ya acaba ocak adetinde mi baslasam diyorm ama sabırsızlanıyorm artık aralıka kadar beklemek yeter diyormsüperrrr :) çok sevindim,Allah tamamına erdirsin inşallah,sanada tez vakitte sağlıklısını versin inşallah,siz yılbaşına kadar normal deneyecektiniz değilmi? tüp bebek merkezi gideceğin istanbuldamı? ilk denemesimiydi arkadaşın, valla banada umut oluyor bunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?