2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hımmm inşallah olmazsın tabi eğer olursan ön görüşmeni yapar tahlillerinizi gösterirsiniz, ilaç başlarsınız, acıbademi duydum çok iyi bir merkezmiş o konuda :) inşallah sizede şifa olur, bizde benim hormonlarım sorunlu, tedavi başka yönde ilerler ama olsun genede görüşelim buradan :) tez vakitte sizde bebeğinizi alın kucağınıza...

Allah ınsallah gerek bırakmadan kendılıgınden hamıle kalırsın canım :) yaptırmak zorunda kalırsanda hemen 2 tane mınnos gelsın

Kizlar merhaba ben bugun bi karar aldim esim nisanliyken boyle degildi bi hocaya gitmeyi dusunuyorum siz nederdiniz biri bana kocanin ustunde birseyler var demisti
merhabalar ben korkarım öyle işlerden kendi duanı kendin yap,ayetel kürsiyi nas felak ı eksik etme, ama tabii son karar senin canım, para tuzağı olan birçok insan var bu konuda insanların dini duygularını sömürüyorlar sende biliyorsundur.ama güvendiğin bir hoca olur hani dua falan yazar üstünde taşorsın ama bu işi Allah rızası için yapanlar varki inşallah onlardan biriyle karşılaşırsın..

amin cnm inş hepimiz sağlıklıo hayırlı bebişlerimize kavusuruz

Allah ınsallah gerek bırakmadan kendılıgınden hamıle kalırsın canım :) yaptırmak zorunda kalırsanda hemen 2 tane mınnos gelsın
cnm gerçekten düşüne düşüne sanırım 2 bebeğe baya alıştım da hayırlısı tabi inş sizlerde kavusursunz

Zaten oyle biri var ondan oturu dedim yani ama gercekten birseyler yapmam lazim benim yoksa hayatim mahvalocak

Zaten oyle biri var ondan oturu dedim yani ama gercekten birseyler yapmam lazim benim yoksa hayatim mahvalocak
canim insallah iyi olursunuz var iyi hoca kotuluk ustune yapmayan allahtan korkan iyi olmak icin arayi duzeltmek icin yapanlar var onlara git rabbim sifanizi versin

Hamis olan anneler muayene icin kadin doguma gittigimizde alttan bakmazlar dimi ultrasonla karindan bakarlar herhalde ?????
alttan bakmazlar ama baksalar bile ağrılı bi olay değil canım merak etme....bu arada nasıl başardın hamiş kalmayı anlat bakalım, özel bişey yaptın mı ilişki günlerin nelerdi yani gün aşırı mı hergün mü sonracııııımaa belirtilerin nelerdi....aydınlat bizi balım

kızlar tünaydın nasılsınız bnm tüp bebek yaptırmak istediğim yerde tedaviye baslayan bi arkadasla iletişim halindeydik ve 2 embriyonn 2si de tutmus bana çoooook umut oldu yaa kızlar
seninkide olacak hatta bu gidişle bana da tüp yolları görünür bende ikiz tuttururum inşallah

Son 1 haftadır sanki gögus hassasiyetim azaldı biraz.ve karnım cok gaz olurdu şiş olurdu agrırdı cogu zaman.1 haftadır bunlardan hiç biri yok.karnım bile kuculdu sankı.korkuyorum ters birşeymi var die.yoksa vucut gebeliğe alıstıda oyuzdenmı belirtiler azaldı.bir fikri olan varmı kızlar?

Bence aynen dediğin gibi, gebeliğe alıştığı için geçmiştir onlar. İçini ferah tut sen. Kötü şey getirme aklına.

Bence aynen dediğin gibi, gebeliğe alıştığı için geçmiştir onlar. İçini ferah tut sen. Kötü şey getirme aklına.
Ne bilim canım ya cidden korku sarsı beni.salı günü ikili test için gidicem doktora sabretmeye calısıyorum.inş bi aksilik yoktur

kızlar regl olmama 5 gun kaldı bakalım ne olacak tek belırtım erken uyuyorum ama hava değişimide olabilir

Ne bilim canım ya cidden korku sarsı beni.salı günü ikili test için gidicem doktora sabretmeye calısıyorum.inş bi aksilik yoktur

Yoktur canım, Allah korusun zaten ters bi şey olsa mutlaka başka şeyler yaşardın. Kanama vs. Hiç stres yapma kendine.

hemen telaş etme kuzum bazı kadınlarda bu belirtiler son aylarda çıkıyor onlar napsın...hem devamlı böyle gidecek değil ya bazen azalır bazen artar...sen içini ferah tut canım bebişinde mutlu olsun

hemen telaş etme kuzum bazı kadınlarda bu belirtiler son aylarda çıkıyor onlar napsın...hem devamlı böyle gidecek değil ya bazen azalır bazen artar...sen içini ferah tut canım bebişinde mutlu olsun
İnş yolundadır hersey.gebe kalmamak ni dert kalınca ayrı dert.eve ultrasyon cihazı almak lazım valla olmucak böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…