- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
hımmm inşallah olmazsın tabi eğer olursan ön görüşmeni yapar tahlillerinizi gösterirsiniz, ilaç başlarsınız, acıbademi duydum çok iyi bir merkezmiş o konuda :) inşallah sizede şifa olur, bizde benim hormonlarım sorunlu, tedavi başka yönde ilerler ama olsun genede görüşelim buradan :) tez vakitte sizde bebeğinizi alın kucağınıza...cnm eskişehirde acıbademe yaptırdı biz de eskişehirdeyz zaten bite tıp fk yapıyo ama bnde acıbademi seçiçem ilk denemesi sanırım onların da sorun bizim gibi sperm sayısı düşüklüğüydü bn 3-4 güne adet olcm keşke olmasam tabi de olunca gitcz öngörüşme yapıcz fiyat ilaçlar filan hakkında aralık adetinde de kullanmaya başlıyım diyorm bi yandan da öğretmenm ya acaba ocak adetinde mi baslasam diyorm ama sabırsızlanıyorm artık aralıka kadar beklemek yeter diyorm
Allah ınsallah gerek bırakmadan kendılıgınden hamıle kalırsın canım :) yaptırmak zorunda kalırsanda hemen 2 tane mınnos gelsıncnm eskişehirde acıbademe yaptırdı biz de eskişehirdeyz zaten bite tıp fk yapıyo ama bnde acıbademi seçiçem ilk denemesi sanırım onların da sorun bizim gibi sperm sayısı düşüklüğüydü bn 3-4 güne adet olcm keşke olmasam tabi de olunca gitcz öngörüşme yapıcz fiyat ilaçlar filan hakkında aralık adetinde de kullanmaya başlıyım diyorm bi yandan da öğretmenm ya acaba ocak adetinde mi baslasam diyorm ama sabırsızlanıyorm artık aralıka kadar beklemek yeter diyorm
merhabalar ben korkarım öyle işlerden kendi duanı kendin yap,ayetel kürsiyi nas felak ı eksik etme, ama tabii son karar senin canım, para tuzağı olan birçok insan var bu konuda insanların dini duygularını sömürüyorlar sende biliyorsundur.ama güvendiğin bir hoca olur hani dua falan yazar üstünde taşorsın ama bu işi Allah rızası için yapanlar varki inşallah onlardan biriyle karşılaşırsın..Kizlar merhaba ben bugun bi karar aldim esim nisanliyken boyle degildi bi hocaya gitmeyi dusunuyorum siz nederdiniz biri bana kocanin ustunde birseyler var demisti
amin cnm inş hepimiz sağlıklıo hayırlı bebişlerimize kavusuruzhımmm inşallah olmazsın tabi eğer olursan ön görüşmeni yapar tahlillerinizi gösterirsiniz, ilaç başlarsınız, acıbademi duydum çok iyi bir merkezmiş o konuda :) inşallah sizede şifa olur, bizde benim hormonlarım sorunlu, tedavi başka yönde ilerler ama olsun genede görüşelim buradan :) tez vakitte sizde bebeğinizi alın kucağınıza...
cnm gerçekten düşüne düşüne sanırım 2 bebeğe baya alıştım da hayırlısı tabi inş sizlerde kavusursunzAllah ınsallah gerek bırakmadan kendılıgınden hamıle kalırsın canım :) yaptırmak zorunda kalırsanda hemen 2 tane mınnos gelsın
oy kuzum benim şifa olsun içtiklerin..eşine de geçmiş olsuunn..Saol canim bende limonlu cay ictim esimde hasta oda belini incitmis yuruyemiyirda offf cok kotuyuz
Günaydınnn, mutlu hafta sonları :) @wuslt nerelerdesinn???
saol canım benım:)oy kuzum benim şifa olsun içtiklerin..eşine de geçmiş olsuunn..
günaydın teşekkürler..
Zaten oyle biri var ondan oturu dedim yani ama gercekten birseyler yapmam lazim benim yoksa hayatim mahvalocakmerhabalar ben korkarım öyle işlerden kendi duanı kendin yap,ayetel kürsiyi nas felak ı eksik etme, ama tabii son karar senin canım, para tuzağı olan birçok insan var bu konuda insanların dini duygularını sömürüyorlar sende biliyorsundur.ama güvendiğin bir hoca olur hani dua falan yazar üstünde taşorsın ama bu işi Allah rızası için yapanlar varki inşallah onlardan biriyle karşılaşırsın..
canim insallah iyi olursunuz var iyi hoca kotuluk ustune yapmayan allahtan korkan iyi olmak icin arayi duzeltmek icin yapanlar var onlara git rabbim sifanizi versinZaten oyle biri var ondan oturu dedim yani ama gercekten birseyler yapmam lazim benim yoksa hayatim mahvalocak
yarına misafirim var bişeylerhazırlıyorum temizlik falan off nete giremiyorumiyilik tatlım senden ne haber :)
alttan bakmazlar ama baksalar bile ağrılı bi olay değil canım merak etme....bu arada nasıl başardın hamiş kalmayı anlat bakalım, özel bişey yaptın mı ilişki günlerin nelerdi yani gün aşırı mı hergün mü sonracııııımaa belirtilerin nelerdi....aydınlat bizi balımHamis olan anneler muayene icin kadin doguma gittigimizde alttan bakmazlar dimi ultrasonla karindan bakarlar herhalde ?????
seninkide olacak hatta bu gidişle bana da tüp yolları görünür bende ikiz tuttururum inşallahkızlar tünaydın nasılsınız bnm tüp bebek yaptırmak istediğim yerde tedaviye baslayan bi arkadasla iletişim halindeydik ve 2 embriyonn 2si de tutmus bana çoooook umut oldu yaa kızlar
Son 1 haftadır sanki gögus hassasiyetim azaldı biraz.ve karnım cok gaz olurdu şiş olurdu agrırdı cogu zaman.1 haftadır bunlardan hiç biri yok.karnım bile kuculdu sankı.korkuyorum ters birşeymi var die.yoksa vucut gebeliğe alıstıda oyuzdenmı belirtiler azaldı.bir fikri olan varmı kızlar?
Ne bilim canım ya cidden korku sarsı beni.salı günü ikili test için gidicem doktora sabretmeye calısıyorum.inş bi aksilik yokturBence aynen dediğin gibi, gebeliğe alıştığı için geçmiştir onlar. İçini ferah tut sen. Kötü şey getirme aklına.
Ne bilim canım ya cidden korku sarsı beni.salı günü ikili test için gidicem doktora sabretmeye calısıyorum.inş bi aksilik yoktur
Haklısın cnm cok saol içim rahatladı biraz.kalbi durmuştur vs.die içim içimi yiyordu vallaYoktur canım, Allah korusun zaten ters bi şey olsa mutlaka başka şeyler yaşardın. Kanama vs. Hiç stres yapma kendine.
hemen telaş etme kuzum bazı kadınlarda bu belirtiler son aylarda çıkıyor onlar napsın...hem devamlı böyle gidecek değil ya bazen azalır bazen artar...sen içini ferah tut canım bebişinde mutlu olsunSon 1 haftadır sanki gögus hassasiyetim azaldı biraz.ve karnım cok gaz olurdu şiş olurdu agrırdı cogu zaman.1 haftadır bunlardan hiç biri yok.karnım bile kuculdu sankı.korkuyorum ters birşeymi var die.yoksa vucut gebeliğe alıstıda oyuzdenmı belirtiler azaldı.bir fikri olan varmı kızlar?
İnş yolundadır hersey.gebe kalmamak ni dert kalınca ayrı dert.eve ultrasyon cihazı almak lazım valla olmucak bölehemen telaş etme kuzum bazı kadınlarda bu belirtiler son aylarda çıkıyor onlar napsın...hem devamlı böyle gidecek değil ya bazen azalır bazen artar...sen içini ferah tut canım bebişinde mutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?