2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar regl olmama 5 gun kaldı bakalım ne olacak tek belırtım erken uyuyorum ama hava değişimide olabilir
Ayy kızlar anlamadıgım bırsey var buraya bu kadar yazıyorum ne sohbet ne cevap ben bu topıcten bırsey anlamadım benım bıldıgım burası herkesın bırbırıyle paylasım ve konusulması gereken yer ama malesef oyle değil mogamı canım benı lısteden silebilirsin :) umarım herkes gonul muradına kavusur

seve seve anlatırım canım ...bılırsınız ben vajınamda enfeksıyon belasından kurtulamamıştım ..farklı bır doktora gıtmeye karar vermıstım hap,fıtıl,merhem bunları duzenlı kullandım ..hepsını kullandıktan sonra maydonoz buharı yaptım ınanılmaz derecede ferahlık hıssetmıştım sabahında sarı bır akıntı geldı zaten sanırım rahmım ıltıhap mantar vs arınmıştı..kızlar benden sıze tavsıye ılk once vajınanız berrak olsun berrak olsun kı spermın hızını kesmesın..ocak ayına kadar olmasaydı esımde bende doktorun kapısını aşındıracaktık..mucize gibi geldı kuzum yaa 3 kasım benım dogum gunumdu bana verılecek en guzel hediye bu olducok duygusalım ya rabbım bu sevıncı herkese yaşatsın..belirtılerım arasın da ne bıleyım ne gogüslerim sistı ne sızlama oldu ne kasıklarımda bır agrı oldu mıde bulantısı bas donmesı de olmadı zaten bu tarz belirtiler 5.haftadan sonra olurmus..bu arada mogamı sen rahım fılmı cektırecem demıstın benım buradakı bayan arkadaşım fıilm cekildikten sonra hamiş olmustu..ınşallah fıilme gerek kalmadan hamiş olursun cnm..ha bu arada ben bal-çörekotu-polen-tarcın karişimi yapmıştım cok duzenlı olamasada aklıma geldıkce bır kaşık alıyordum sıze de tavsıye ederım yumurtanın kalıtesını arttıryormuş bol bol havuç ta tuketın..eşim özel bir sey yapmadı ..kızlar cok sıcak tutun kendınız ayagınızda patık corap eksık olmasın cok sıcakta ıltıhap varsa atıyorsun..ılişki gunlerımde 2 kasımda yani adetımın 15.gununde cıft cızgı gordum onun akşamında oldum bırde 13.gununde sabah olmuştu sanırım sonra bırde 16 .gunde oldu o da sabah tı ...mumkunse sabahları ılişkıye gırın spermler daha dınamık olur bır saat sonrasında kalkıp ıdrarımı yapıyordum ıdrar yolu enfeksıyonu nuksetmesın dıye ..bu arada ben hemen banyoya koşup sıcak bır duş almıyordum aksam ılişkı olduysa sabah duş alıyordumhesabıma gore 4 haftalık hamıleyım kalbım jızlı carpıyor gogüslerımde degışıklık yok kasık bolgesınde uyusukluk var sadece sankı hamıle degılmışım gıbı ..ınsaşşşah sonuna kadar sağlıklı bır hamılelık sürecı yaşarım en kısa zamanda sizler de tadarsınız kızlar...

hemen telaş etme kuzum bazı kadınlarda bu belirtiler son aylarda çıkıyor onlar napsın...hem devamlı böyle gidecek değil ya bazen azalır bazen artar...sen içini ferah tut canım bebişinde mutlu olsun
yukarı yazdım canım hepnızı cok optum

tatlım topik şu sıralar çok yoğun değil o yüzden olabilir ama sende haklısın tabi...sen bilirsin kuşum yine de buradayız biz aklına takılan bişey olursa bana özelden mesaj atabilirsin...topikte gözden kaçırabiliyorum ama özelden cevap veririm

Selam kızlar ve MoGami naber ? napıyosunuz kızlar görüşmeyeli ?
var mı hamişler?

Allah tamamına da erdirsin canım benim teşekkürler anlatımın için...ben zaten şubata kadar hap kullanıcam kist var onu eritmek için nisanda da rahim filmi çektiricem dilerim hayırlısı olur...belirtin olmamasıda doğal evet...yani sen şimdi iki gün üst üste ilşkiye girdin hatta iki gün bile değil akşam ve sabahı...işte ol diyen Rabbim oldurmuş...keyfini sür kuzum

selam canım hmiş misin senn ? hayırlı olsun tebrik ederim adet günün ne zamandı ? ne zaman öğrendinn ?

Selam kızlar ve MoGami naber ? napıyosunuz kızlar görüşmeyeli ?
var mı hamişler?
iyi kuzum öyleee takılıyorum birazdan derse oturucam...sende iyisindir umarım...tubaomur hamile :)

iyi kuzum öyleee takılıyorum birazdan derse oturucam...sende iyisindir umarım...tubaomur hamile :)

evett gördüm çokk sevindimm bnde iyiyim şükür. Bu ay nasıl geçti anlamadım adetime 4 gün kaldı su gibi geçti. bu ay rahatım artık kendimi sıkmıyorum Allah ım sabretmeyi öğretiyo demekki diyerek kendimi avutuyorum moralim yerinde herseye ragmen. Bende ders çalışıyorum birkaç gündür. Hatta mola verdim aralığın ilk haftası sınavlarım var Allah ım seninde zihnini açsın inşallah.

aöf mi? benimde aynı derdim var son senem...bitseydi de rahatlasaydım...bide formasyon var ikinci dönem...üstüne bi de kpss var...oooooffff gelde bebek düşün sende hep böyle ol canım düşünsekte bişey olmuyor ki

aynen öylee. Bnmde Aöf Adalet okuyorum bir türlü bitiremedim gtti ya. Evet bnmde önlisansta son senem geçen yıl çalıştığım için bir yıl daha uzadı bu yıl bitirecem okulu. kafaya taktım dersler filan vizeler derken zaman geçiyo dimi ? bn bu ay adet günümn hızlı geldiğini gördüm artık alıştım ya vardır Allah ın bundada bir hikmeti. Ders çalışmak iyi geldi en azından kafan yoruluyo kafan bişeyleerle mesgul oluyo bebek düşüncesinden uzaklasıosun sennde bebiş düşünmeye fırsatın yok eğiytim hayatın renkli ama böylesi daha iyi.

herkese günaydın yani ben yeni ayıldım da ondan günaydın ve mutlu hafta sonları :)

yok kuzum ya sen cok gıremıyorsun aten ne bıleyım sureklı bırseyler yazıyorum kımse fıkır sunmuyor ve buda cok kotu bır durum :)

Gecenhafta yatiya bi arkadasim.geldi 8 aylik hamile gece bebek harek etmiyo diye telaslandi canim emin ol 9 ay surecek bu telaslar annelik icgudusu iste rahat ol sen ☺

Canim haftaici hatunlarimiz cok ceneli ☺ maşallah ☺bazen kaptiriyolar ve benim de oyle oluyo arada kayniyo yazdiklarimiz ama olsun herkes kaptiriyo bazen sen yaz birakma bizi ☺☺

bende lisans sosyoloji okuyorum ama ben baya kasıp 4 yılı 3 yılda bitiriyorum...eğer işte çalışsam bende yapamazdım gerçi...Allah kolaylık versin kuzum hadi bende çalışmalara döneyim...öptüüüüm

anladım canım sen baya zorluyosun anlasıldı ya bana listeyi paylasır mısın kimler hamile kimler değil tanıdıklardan bi göreyim. sana zahmet olmazsa. bende çıkacam

yok kuzum ya sen cok gıremıyorsun aten ne bıleyım sureklı bırseyler yazıyorum kımse fıkır sunmuyor ve buda cok kotu bır durum :)
yok oolur mu alınma lütfen birde tavsiyem kızlara alıntı yaparak sor o şekilde cevaplanır diğer türlü farkedilmeyebiliyor...silmiyim listeden seni yahu

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz

KASIM BAT

Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ------->
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ------->
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme --------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme -------->
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme --------->
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme --------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme --------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme --------->
Golyayla* ---------------> 7 Kasım --------> 21. deneme ------->
Blummmm -------------> 7 Kasım -------> 5. deneme --------->
Ecrin87* ----------------> 10 Kasım ------> 37. deneme ------->
Donence5838 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Friendly8584 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Cemrem15 --------------> 11 Kasım ------> 2. deneme --------->
Tospaa ------------------> 12 Kasım ------> 5. deneme --------->
Nilgunuk ----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme --------->
Yfrks --------------------> 13 Kasım ------> 10. deneme -------->
Deminos ----------------> 14 Kasım ------> 8. deneme
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım -----> 4. deneme --------> HAMİŞ
Pielorr -------------------> 16 Kasım -----> 6. deneme
Mgul ----------------------> 17 Kasım -----> 3. deneme
Hanife55 -----------------> 18 Kasım -----> 11. deneme
Abcdefcd -----------------> 19 Kasım -----> 11. deneme
Secido --------------------> 20 Kasım -----> 15. deneme
Betiboop -----------------> 21 Kasım ------> 6. deneme
Berlinberlin -------------> 23 Kasım ------> 1. deneme

Arsinli --------------------> 24 Kasım -----> 7. deneme
Beztebya -----------------> 24 Kasım ------> 2. deneme
Gulbıke -------------------> 25 Kasım -----> 5. deneme
Bebek isdeyen biri ------> 25 Kasım -----> 38. deneme
Svai5 ----------------------> 26 Kasım -----> 9. deneme

Nenu ----------------------> 26 Kasım -----> 50. deneme
Jasmine53 ---------------> 27 Kasım -----> 14. deneme
Golyayla ------------------> 28 Kasım -----> 21. deneme
Zzzzynpppp -------------> 30 Kasım -----> 7. deneme
Okosale -------------------> 30 Kasım -----> 8. deneme

ARALIK BAT

Ayseygt1453 -------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 ---------> 4 Aralık -------> 3. deneme

Hanfendi25 --------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa ----------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm --------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum ------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Friendly8584 -----> 12 Aralık ------> 6. deneme
Kaygılı -------------> 16 Aralık ------> 4. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…