- 30 Ekim 2013
- 20.487
- 57.165
- 798
Ayy kızlar anlamadıgım bırsey var buraya bu kadar yazıyorum ne sohbet ne cevap ben bu topıcten bırsey anlamadım benım bıldıgım burası herkesın bırbırıyle paylasım ve konusulması gereken yer ama malesef oyle değil mogamı canım benı lısteden silebilirsin :) umarım herkes gonul muradına kavusurkızlar regl olmama 5 gun kaldı bakalım ne olacak tek belırtım erken uyuyorum ama hava değişimide olabilir
yukarı yazdım canım hepnızı cok optumhemen telaş etme kuzum bazı kadınlarda bu belirtiler son aylarda çıkıyor onlar napsın...hem devamlı böyle gidecek değil ya bazen azalır bazen artar...sen içini ferah tut canım bebişinde mutlu olsun
tatlım topik şu sıralar çok yoğun değil o yüzden olabilir ama sende haklısın tabi...sen bilirsin kuşum yine de buradayız biz aklına takılan bişey olursa bana özelden mesaj atabilirsin...topikte gözden kaçırabiliyorum ama özelden cevap veririmAyy kızlar anlamadıgım bırsey var buraya bu kadar yazıyorum ne sohbet ne cevap ben bu topıcten bırsey anlamadım benım bıldıgım burası herkesın bırbırıyle paylasım ve konusulması gereken yer ama malesef oyle değil mogamı canım benı lısteden silebilirsin :) umarım herkes gonul muradına kavusur
tatlım topik şu sıralar çok yoğun değil o yüzden olabilir ama sende haklısın tabi...sen bilirsin kuşum yine de buradayız biz aklına takılan bişey olursa bana özelden mesaj atabilirsin...topikte gözden kaçırabiliyorum ama özelden cevap veririm
Allah tamamına da erdirsin canım benim teşekkürler anlatımın için...ben zaten şubata kadar hap kullanıcam kist var onu eritmek için nisanda da rahim filmi çektiricem dilerim hayırlısı olur...belirtin olmamasıda doğal evet...yani sen şimdi iki gün üst üste ilşkiye girdin hatta iki gün bile değil akşam ve sabahı...işte ol diyen Rabbim oldurmuş...keyfini sür kuzumseve seve anlatırım canım ...bılırsınız ben vajınamda enfeksıyon belasından kurtulamamıştım ..farklı bır doktora gıtmeye karar vermıstım hap,fıtıl,merhem bunları duzenlı kullandım ..hepsını kullandıktan sonra maydonoz buharı yaptım ınanılmaz derecede ferahlık hıssetmıştım sabahında sarı bır akıntı geldı zaten sanırım rahmım ıltıhap mantar vs arınmıştı..kızlar benden sıze tavsıye ılk once vajınanız berrak olsun berrak olsun kı spermın hızını kesmesın..ocak ayına kadar olmasaydı esımde bende doktorun kapısını aşındıracaktık..mucize gibi geldı kuzum yaa 3 kasım benım dogum gunumdu bana verılecek en guzel hediye bu olducok duygusalım ya rabbım bu sevıncı herkese yaşatsın..belirtılerım arasın da ne bıleyım ne gogüslerim sistı ne sızlama oldu ne kasıklarımda bır agrı oldu mıde bulantısı bas donmesı de olmadı zaten bu tarz belirtiler 5.haftadan sonra olurmus..bu arada mogamı sen rahım fılmı cektırecem demıstın benım buradakı bayan arkadaşım fıilm cekildikten sonra hamiş olmustu..ınşallah fıilme gerek kalmadan hamiş olursun cnm..ha bu arada ben bal-çörekotu-polen-tarcın karişimi yapmıştım cok duzenlı olamasada aklıma geldıkce bır kaşık alıyordum sıze de tavsıye ederım yumurtanın kalıtesını arttıryormuş bol bol havuç ta tuketın..eşim özel bir sey yapmadı ..kızlar cok sıcak tutun kendınız ayagınızda patık corap eksık olmasın cok sıcakta ıltıhap varsa atıyorsun..ılişki gunlerımde 2 kasımda yani adetımın 15.gununde cıft cızgı gordum onun akşamında oldum bırde 13.gununde sabah olmuştu sanırım sonra bırde 16 .gunde oldu o da sabah tı ...mumkunse sabahları ılişkıye gırın spermler daha dınamık olur bır saat sonrasında kalkıp ıdrarımı yapıyordum ıdrar yolu enfeksıyonu nuksetmesın dıye ..bu arada ben hemen banyoya koşup sıcak bır duş almıyordum aksam ılişkı olduysa sabah duş alıyordum hesabıma gore 4 haftalık hamıleyım kalbım jızlı carpıyor gogüslerımde degışıklık yok kasık bolgesınde uyusukluk var sadece sankı hamıle degılmışım gıbı ..ınsaşşşah sonuna kadar sağlıklı bır hamılelık sürecı yaşarım en kısa zamanda sizler de tadarsınız kızlar...
seve seve anlatırım canım ...bılırsınız ben vajınamda enfeksıyon belasından kurtulamamıştım ..farklı bır doktora gıtmeye karar vermıstım hap,fıtıl,merhem bunları duzenlı kullandım ..hepsını kullandıktan sonra maydonoz buharı yaptım ınanılmaz derecede ferahlık hıssetmıştım sabahında sarı bır akıntı geldı zaten sanırım rahmım ıltıhap mantar vs arınmıştı..kızlar benden sıze tavsıye ılk once vajınanız berrak olsun berrak olsun kı spermın hızını kesmesın..ocak ayına kadar olmasaydı esımde bende doktorun kapısını aşındıracaktık..mucize gibi geldı kuzum yaa 3 kasım benım dogum gunumdu bana verılecek en guzel hediye bu olducok duygusalım ya rabbım bu sevıncı herkese yaşatsın..belirtılerım arasın da ne bıleyım ne gogüslerim sistı ne sızlama oldu ne kasıklarımda bır agrı oldu mıde bulantısı bas donmesı de olmadı zaten bu tarz belirtiler 5.haftadan sonra olurmus..bu arada mogamı sen rahım fılmı cektırecem demıstın benım buradakı bayan arkadaşım fıilm cekildikten sonra hamiş olmustu..ınşallah fıilme gerek kalmadan hamiş olursun cnm..ha bu arada ben bal-çörekotu-polen-tarcın karişimi yapmıştım cok duzenlı olamasada aklıma geldıkce bır kaşık alıyordum sıze de tavsıye ederım yumurtanın kalıtesını arttıryormuş bol bol havuç ta tuketın..eşim özel bir sey yapmadı ..kızlar cok sıcak tutun kendınız ayagınızda patık corap eksık olmasın cok sıcakta ıltıhap varsa atıyorsun..ılişki gunlerımde 2 kasımda yani adetımın 15.gununde cıft cızgı gordum onun akşamında oldum bırde 13.gununde sabah olmuştu sanırım sonra bırde 16 .gunde oldu o da sabah tı ...mumkunse sabahları ılişkıye gırın spermler daha dınamık olur bır saat sonrasında kalkıp ıdrarımı yapıyordum ıdrar yolu enfeksıyonu nuksetmesın dıye ..bu arada ben hemen banyoya koşup sıcak bır duş almıyordum aksam ılişkı olduysa sabah duş alıyordum hesabıma gore 4 haftalık hamıleyım kalbım jızlı carpıyor gogüslerımde degışıklık yok kasık bolgesınde uyusukluk var sadece sankı hamıle degılmışım gıbı ..ınsaşşşah sonuna kadar sağlıklı bır hamılelık sürecı yaşarım en kısa zamanda sizler de tadarsınız kızlar...
iyi kuzum öyleee takılıyorum birazdan derse oturucam...sende iyisindir umarım...tubaomur hamile :)Selam kızlar ve MoGami naber ? napıyosunuz kızlar görüşmeyeli ?
var mı hamişler?
iyi kuzum öyleee takılıyorum birazdan derse oturucam...sende iyisindir umarım...tubaomur hamile :)
aöf mi? benimde aynı derdim var son senem...bitseydi de rahatlasaydım...bide formasyon var ikinci dönem...üstüne bi de kpss var...oooooffff gelde bebek düşünevett gördüm çokk sevindimmbnde iyiyim şükür. Bu ay nasıl geçti anlamadım adetime 4 gün kaldı su gibi geçti. bu ay rahatım artık kendimi sıkmıyorum Allah ım sabretmeyi öğretiyo demekki diyerek kendimi avutuyorum moralim yerinde herseye ragmen. Bende ders çalışıyorum birkaç gündür. Hatta mola verdim aralığın ilk haftası sınavlarım var Allah ım seninde zihnini açsın inşallah.
aöf mi? benimde aynı derdim var son senem...bitseydi de rahatlasaydım...bide formasyon var ikinci dönem...üstüne bi de kpss var...oooooffff gelde bebek düşünsende hep böyle ol canım düşünsekte bişey olmuyor ki
yok kuzum ya sen cok gıremıyorsun atentatlım topik şu sıralar çok yoğun değil o yüzden olabilir ama sende haklısın tabi...sen bilirsin kuşum yine de buradayız biz aklına takılan bişey olursa bana özelden mesaj atabilirsin...topikte gözden kaçırabiliyorum ama özelden cevap veririm
Gecenhafta yatiya bi arkadasim.geldi 8 aylik hamile gece bebek harek etmiyo diye telaslandi canim emin ol 9 ay surecek bu telaslar annelik icgudusu iste rahat ol sen ☺Son 1 haftadır sanki gögus hassasiyetim azaldı biraz.ve karnım cok gaz olurdu şiş olurdu agrırdı cogu zaman.1 haftadır bunlardan hiç biri yok.karnım bile kuculdu sankı.korkuyorum ters birşeymi var die.yoksa vucut gebeliğe alıstıda oyuzdenmı belirtiler azaldı.bir fikri olan varmı kızlar?
Canim haftaici hatunlarimiz cok ceneli ☺ maşallah ☺bazen kaptiriyolar ve benim de oyle oluyo arada kayniyo yazdiklarimiz ama olsun herkes kaptiriyo bazen sen yaz birakma bizi ☺☺Ayy kızlar anlamadıgım bırsey var buraya bu kadar yazıyorum ne sohbet ne cevap ben bu topıcten bırsey anlamadım benım bıldıgım burası herkesın bırbırıyle paylasım ve konusulması gereken yer ama malesef oyle değil mogamı canım benı lısteden silebilirsin :) umarım herkes gonul muradına kavusur
Cnm hayirlisi olsun inş gerek kalmazseninkide olacak hatta bu gidişle bana da tüp yolları görünür bende ikiz tuttururum inşallah
bende lisans sosyoloji okuyorum ama ben baya kasıp 4 yılı 3 yılda bitiriyorum...eğer işte çalışsam bende yapamazdım gerçi...Allah kolaylık versin kuzum hadi bende çalışmalara döneyim...öptüüüümaynen öylee. Bnmde Aöf Adalet okuyorum bir türlü bitiremedim gtti ya. Evet bnmde önlisansta son senem geçen yıl çalıştığım için bir yıl daha uzadı bu yıl bitirecem okulu. kafaya taktım dersler filan vizeler derken zaman geçiyo dimi ? bn bu ay adet günümn hızlı geldiğini gördüm artık alıştım ya vardır Allah ın bundada bir hikmeti. Ders çalışmak iyi geldi en azından kafan yoruluyo kafan bişeyleerle mesgul oluyo bebek düşüncesinden uzaklasıosunsennde bebiş düşünmeye fırsatın yok eğiytim hayatın renkli ama böylesi daha iyi.
bende lisans sosyoloji okuyorum ama ben baya kasıp 4 yılı 3 yılda bitiriyorum...eğer işte çalışsam bende yapamazdım gerçi...Allah kolaylık versin kuzum hadi bende çalışmalara döneyim...öptüüüüm
yok oolur mu alınma lütfen birde tavsiyem kızlara alıntı yaparak sor o şekilde cevaplanır diğer türlü farkedilmeyebiliyor...silmiyim listeden seni yahuyok kuzum ya sen cok gıremıyorsun atenne bıleyım sureklı bırseyler yazıyorum kımse fıkır sunmuyor ve buda cok kotu bır durum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?