2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

SAT ını söyle bakalım ?

35 36 günde bir olmaya başladın rahim kendini hazırlıyor olabilir bence bu durumda yine 35 36 gün süreceği belirsiz 12 14 16 18 iyi arkadaşının dediiği gibi ama 16 17 18 20 olsa çok iyi olur derim 35 günde bir olurken bende ya 17.günde ya da 20 de kalmışım :)

2 kasım sat bugün 16. gün.

Kuzularim..nasılsınız var mi yeni haberler... Dün temizlik yaptım.. çok yormadim da kendimi bacaklarım popom egzersiz yapmışim gibi ağrıyor...baya hamlamisim anlaşılan :)

tam zamanı :) ben olsam 16 17 18 20 22 şeklinde yapardım ama kısmette varsa 16 18 20 22 de yeterli :)

Yapayım yapmasına da kuzu bana da cuma falan çatlayacak gibi geliyor. Ovulasyon testi sipariş ettim bugün ve yarın yapayım elimde 2 tane var sanırım gelince yapmaya devam edeyim.

Ovulasyonda koyuyu görünce mi girmeli silikleşince mi onu bir türlü anlayamıyorum.

hayırlısı olsun iyi yapmışsınız :) inşallah olur bu ay rahat olma ayı biliyorsun kimse bu ay takmıyor :) suyun içine bal koysaydın keşke biraz iyi olurdu boğazlara
aksam da oyle yaparim calisiyorum ya hic dusunemedim

Kız bu dediklerinin hepsini yersem çatlarım herhalde ben.valla cok halsızım hiçbirini tapacak takatim yok.dün bile kahvaltıyı eşim hazırladı.akşam içinde dısarıdan aldık yedik.
canim saglikli beslen kaygilinin dedigi gibi sonra ugrasirsin ben hic bilgili degildim nr yiyim ne yemiyim ilk bebegim ikibucuk kiloda zayif celimsiz bi bebekti k v. yaninda sikilgan esim asker kjmseye bisey soramayan biriydim ama simdi bakiyorum da dogru beslenmede bebek daha diri asili gibi oluyor her hafta baligini ye aksamlari meyveni ye aksam ustu yemegini ye hem bebegin saglikli olsun hemde sen fazla kilo almazsin fazlada disaridan yeme ne katlar var bilmiyoruz

canlar , günaydin herkese bizim bu ay da tutmadı sanırım öptüm hepinizi güzel bih aber vermek varken böyle bi haber ama işte off canım da sıkkın benim ateşim 0,4 düştü
Canim hayirli olsun hakkinda gec olsun guc olmasin derler ya.... Nazli cikti bizim bebisler :)

yok bendede o olur reglden önce ama dün reglim bitti hatta ilk çalışma oldu ama akşam kötü oldum üşütme olabilir ama büüyk ihtimal yediğim bir şey diye düşünüyorum
huu huuu.. fırsatlar değerlendirmek için var bende ufak bir temizlik operasyonundan sonra faaliyetlere başliciim
Ben muhtemelen midemi üşütmüşmüştüm ve çok kötü oldum canım.. Dikkat et.. Sıcak çora iç, en iyi o tutuyor mideyi..

Mogami ve ovulasyon yapan diğer arkadaşlar sizce ovulasyonda çift çizgiyi gördüğümüz ilk gün mü ilişki olmalı yoksa ikinci gün mü yoksa silik olunca mı?

okuyunca bi acıktım bi acıktım sormayın

Kaç gündür hastayım kızlar.Siteye fazla giremiyorum.ilaçda içmiyorum malum.portakal greyfurt limon nar suyu sıkıp içiyorum arada okadar.sanırım hepimiz şifayı kaptık.allah yardımcımız olsun valla.
Geçmiş olsun canım.. C vitaminiyle doldur kendini.. bol bol su iç.. Dikkat edin kızlar kendinize..

Mogami ve ovulasyon yapan diğer arkadaşlar sizce ovulasyonda çift çizgiyi gördüğümüz ilk gün mü ilişki olmalı yoksa ikinci gün mü yoksa silik olunca mı?
2. gün olmalı canım...lh pik yaptıktan sonra yumurta uyarılır ve 36 saat içinde çatlar dolayısla bu da 2. günü işaret eder...hatta 2. gün sabah ilişki olursa bence daha iyi olur

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz

KASIM BAT

Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ------->
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ------->
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme --------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme -------->
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme --------->
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme --------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme --------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme --------->
Golyayla* ---------------> 7 Kasım --------> 21. deneme ------->
Blummmm -------------> 7 Kasım -------> 5. deneme --------->
Ecrin87* ----------------> 10 Kasım ------> 37. deneme ------->
Donence5838 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Friendly8584 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Cemrem15 --------------> 11 Kasım ------> 2. deneme --------->
Tospaa ------------------> 12 Kasım ------> 5. deneme --------->
Nilgunuk ----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme --------->
Yfrks --------------------> 13 Kasım ------> 10. deneme -------->
Deminos ----------------> 14 Kasım ------> 8. deneme --------->
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım ------> 4. deneme --------> HAMİŞ
Pielorr -------------------> 16 Kasım ------> 6. deneme --------->
Mgul ----------------------> 17 Kasım ------> 3. deneme
Hanife55 -----------------> 18 Kasım -----> 11. deneme
Abcdefcd -----------------> 19 Kasım -----> 11. deneme
Secido --------------------> 20 Kasım -----> 15. deneme
Betiboop -----------------> 21 Kasım ------> 6. deneme
Berlinberlin -------------> 23 Kasım ------> 1. deneme

Arsinli --------------------> 24 Kasım -----> 7. deneme
Beztebya -----------------> 24 Kasım ------> 2. deneme
Gulbıke -------------------> 25 Kasım -----> 5. deneme
Bebek isdeyen biri ------> 25 Kasım -----> 38. deneme
Svai5 ----------------------> 26 Kasım -----> 9. deneme

Nenu ----------------------> 26 Kasım -----> 50. deneme
Golyayla ------------------> 28 Kasım -----> 21. deneme
Zzzzynpppp -------------> 30 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 30 Kasım -----> 8. deneme

ARALIK BAT

Ayseygt1453 ------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 --------> 4 Aralık -------> 3. deneme

Hanfendi25 -------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa ----------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm --------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum ------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Friendly8584 -----> 12 Aralık ------> 6. deneme
Jasmine53 --------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı --------------> 16 Aralık ------> 4. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…