bayanlar nasılısnız nasıl gıdıyor bakalım
SAT ını söyle bakalım ?
SAT ını söyle bakalım ?
35 36 günde bir olmaya başladın rahim kendini hazırlıyor olabilir bence bu durumda yine 35 36 gün süreceği belirsiz 12 14 16 18 iyi arkadaşının dediiği gibi ama 16 17 18 20 olsa çok iyi olur derim 35 günde bir olurken bende ya 17.günde ya da 20 de kalmışım :)
Teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı... Benim gibi başka ilk kez çatlatma iğnesi olup bekleyen var mı ?hımmm anladım, hakkınızda hayırlısı olsun o zaman
Aklımdan geçen 16-18-20-21-22 şeklinde 24- 26 devam edicem.
tam zamanı :) ben olsam 16 17 18 20 22 şeklinde yapardım ama kısmette varsa 16 18 20 22 de yeterli :)
üzüm iyiyiz siz nasılsınız ??
aksam da oyle yaparim calisiyorum ya hic dusunemedimhayırlısı olsun iyi yapmışsınız :) inşallah olur bu ay rahat olma ayı biliyorsun kimse bu ay takmıyor :) suyun içine bal koysaydın keşke biraz iyi olurdu boğazlara
canim saglikli beslen kaygilinin dedigi gibi sonra ugrasirsin ben hic bilgili degildim nr yiyim ne yemiyim ilk bebegim ikibucuk kiloda zayif celimsiz bi bebekti k v. yaninda sikilgan esim asker kjmseye bisey soramayan biriydim ama simdi bakiyorum da dogru beslenmede bebek daha diri asili gibi oluyor her hafta baligini ye aksamlari meyveni ye aksam ustu yemegini ye hem bebegin saglikli olsun hemde sen fazla kilo almazsin fazlada disaridan yeme ne katlar var bilmiyoruzKız bu dediklerinin hepsini yersem çatlarım herhalde ben.valla cok halsızım hiçbirini tapacak takatim yok.dün bile kahvaltıyı eşim hazırladı.akşam içinde dısarıdan aldık yedik.
Canim hayirli olsun hakkinda gec olsun guc olmasin derler ya.... Nazli cikti bizim bebisler :)canlar , günaydin herkese bizim bu ay da tutmadı sanırımöptüm hepinizi güzel bih aber vermek varken böyle bi haber ama işte off canım da sıkkın benim ateşim 0,4 düştü
huu huuu.. fırsatlar değerlendirmek için varyok bendede o olur reglden önce ama dün reglim bitti hatta ilk çalışma oldu ama akşam kötü oldum üşütme olabilir ama büüyk ihtimal yediğim bir şey diye düşünüyorum
okuyunca bi acıktım bi acıktım sormayıngeçmiş olsunnn size ya bebişliler hasta olmasın( sularıyla değil posalarıyla tüket bol brokoli haşla yoğurtla ye varsa etrafta organik tavuk suyu çorba ve kemik al dananın güzelce kaynat unla yoğurtla terbiyele iç çok faydalı kemik suyu :)
Geçmiş olsun canım.. C vitaminiyle doldur kendini.. bol bol su iç.. Dikkat edin kızlar kendinize..Kaç gündür hastayım kızlar.Siteye fazla giremiyorum.ilaçda içmiyorum malum.portakal greyfurt limon nar suyu sıkıp içiyorum arada okadar.sanırım hepimiz şifayı kaptık.allah yardımcımız olsun valla.
2. gün olmalı canım...lh pik yaptıktan sonra yumurta uyarılır ve 36 saat içinde çatlar dolayısla bu da 2. günü işaret eder...hatta 2. gün sabah ilişki olursa bence daha iyi olurMogami ve ovulasyon yapan diğer arkadaşlar sizce ovulasyonda çift çizgiyi gördüğümüz ilk gün mü ilişki olmalı yoksa ikinci gün mü yoksa silik olunca mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?