2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Okadarda dikkat ediyorum güya üşütmeyeyim die.demek direncimiz düşük hasta oluyoruz.gerci havalarda malum,ne kadar dikkat etsek nafile.yeterince beslenmiyoruz sanırım.
MINIKKUS1 nın dediklerinide yapın o kemik sularına mutlaka limonda sık , şimdi siz 2 canlısınız bağışıklık düşer haliyle, kıymama sizlere yaaaa :) geçsin gitsin bir an önce inşallah..

:) tamam yok hastalık... kızgınlığımı kırgınlığımı içimde eritirim ben, biliyorum yanlış birşey ama böyle...kırılıym ama kırmayım daha çok üzülürüm...aminn olumsuzluktan kime yarar gelmişki cancağızım bize gelsin ....

Sen gelsene bana kız :) hiç halim yok valla iki dakkada pişiriver bana

iki dakkada olmazz bi saat iyice kaynasın iliği kemiği tüm vitaminler suya çıksın ki bebişinin kemikleri güçlensinn kocaman tekmikler atsın karnına :):):)sütünü yumurtanı peynirini tükettin mi balını kemik suyu çorbanı enginar brokolini birde ucuz şimdi balığını ye gerisi allaha emanet siz yedikçe ben keyiften dört köşeyim sanki çocuklar çelik gibi sağlam geliyor öyle hayal ediyorum :):):)

Kız bu dediklerinin hepsini yersem çatlarım herhalde ben.valla cok halsızım hiçbirini tapacak takatim yok.dün bile kahvaltıyı eşim hazırladı.akşam içinde dısarıdan aldık yedik.

yooo sakın yapma ne olur her şeyi insanın yüzüne deyip her daim kırıcı olma ama her şeyi de içine atma ne olursun bu çok zararlı elinde değilsede elinde ya düşünce gücünün yapamayacağı şey yok lütfen içindekileri söyle yeri geldiğinde . bence psikolog baktım 300 lira seansı ayda iki kere gitsek çok ama belki hayat boyu fayda sağlayacak iki üç şey öğreneceğiz eşimi ikna edersem 2 3 ay gidelim :)

Kız bu dediklerinin hepsini yersem çatlarım herhalde ben.valla cok halsızım hiçbirini tapacak takatim yok.dün bile kahvaltıyı eşim hazırladı.akşam içinde dısarıdan aldık yedik.

tamam sabah kalk peynir ekmek bal ye öğlen süt iç kabak haşla üstüne yoğurt dök ye hepsi kolay eşinde dışarıda balık yaptırsın temiz yerde pişiriyorlar getirsin yanına iki domates salata yiyin güzel güzel çok önemli anlıyorum halin yok ama işi zor olmayanlardan yap lütfen

Saol Cnm elimden geleni yapmaya calısıcam

psikolog iyi fikir aslında, şimdi tüp bebek tedavisindeyim ya bakalım altından kalkamazsam mutlaka destek alıcam bende,şimdilik işte idare etmeye çalışıyorum,elimde olsa söyliycem de sanki ben de buna programlanmışım :) istanbulda bir arkadaşım panikatak nedeniyle gidiyor evet o da 300 lira veriyormuş,hayattan ne çalsak kardır bende gitmeye çalışacağım :)

eşim için evlenmeden öncede istiyordum şimdi ikimiz içinde istiyorum genel bir problem yok çok şükür ama biraz daha öfke kontrolü stresi azaltmaya yönelik şeyler bakalım gidebilirsek yararlı olacağını düşünüyorum 200 e de buldum ama 300 olan yerdeki sekreter bile hoşuma gitti bi abiye olmuş 500 lira neye vermiyoruz ki evdeki eksik bir eşya yerine koyup gitmeliyiz umarım olur :)

kesinlikle hak veriyorum...bir abiye 500, saç boyatma 100 lira ve hatta belki daha da pahalı, nerelere verilmiyor,illa bir problem olması gerekmez bence psikolog için...düşün adam işi daha sekreterden bağlıyor,umarım olur :)

Arkadaşlar benim Bat 29 kasım bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Çok heyecanlıyım... 4 yum. vardı hepside 15 mm üzeriydi doktorum baktığında...Bana 4 üzle gelme sakın dedi gülüştük hatta lütfen destek olalım birbirimize birlikte bekleyelim mi ?

hoşgeldiniz, gebelik takvimi koymuşsunuz, gebemisiniz yoksa beklemedemisiniz?test mi yaptınız

Hoşbuldum...beklemedeyim...gün gün gelişmeleri resimli görebileyim diye koydum... test için daha çok erken maalesef cuma günü daha çatlatma iğnesi vuruldum.bekliyorum

evet bakalım akşam konuşacağm eşimle :) denemekte fayda var stresin açtığı sorunlar sağlık problemlerine para dayanmaz o yüzden 300 500 den kaçmayıp bizi rahatlatacak şeyleri önemsemeliyiz :)

Kaygılım benim yumurtlama 21'i gözüküyor ama ben güvenmiyorum çünkü iki aydır adetlerim gecikiyor benim 35 36. günlerde adet oluyorum acaba rahim kendini mi hazırlıyor bilmiyorum. Ovulasyon yapmaya karar verdim yeniden en azından yumurtanın takibini yapabileyim diye. Sizce hangi günler ilişki olsun arkadaşım 12-14-16-18 bunlar altın günler diyor. Ne zormuş bu çocuk işi ya.

SAT ını söyle bakalım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…