2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

mogami benimde bat 29 kasım ilk denemem
canım merhaba...bak listenin en tepesinde şu yazıyor Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
eğer aramıza katılırsan belli bi süre sonra ben senden bilgilerini alırım

2. gün olmalı canım...lh pik yaptıktan sonra yumurta uyarılır ve 36 saat içinde çatlar dolayısla bu da 2. günü işaret eder...hatta 2. gün sabah ilişki olursa bence daha iyi olur

Kuzu valla şöylede duydum ovulasyona göre ilişki olsun önceden spermleri boşa harcamayında diyorlar ben bu akşamdan itibaren ovulasyon yapmaya tekrardan başlayım madem baktım bişiy yok bu akşam olsun sonra yumurtlama zamanını bekleyim ki hareketli spermler çoğalsın diyorum yanlış mıyım?

canım dediklerine göre koyulaşınca ve ertesi günü girmelisin ilişkiye ama ben ov testinden anlamıyorum biliyorsun sence nasıl uygunsa bak belki ağrın fln olur o günlerde akıntını kontrol et koyuyu görünce ve ertesi gün çalışma yap :)

bu akşam ki uzun bi aradan sonraki ilk ilişkiyse iyi yaparsınız çünkü kalitesini yitirmiş spermlerdir onlar...2 günde bir ya da 3 günde bir olan ilişki spermler için en iyi zaman aralığı kuzum...ov. testi yaparak belirle günleri ve bu ay sabah denemeye çalışın kuzum...bu arada zehsel arkadaşımız inofolicten bahsetmiş bende şimdi forumda okuyordum bak göndereyim linki bi bak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/inofolic.640711/

Mogami ve ovulasyon yapan diğer arkadaşlar sizce ovulasyonda çift çizgiyi gördüğümüz ilk gün mü ilişki olmalı yoksa ikinci gün mü yoksa silik olunca mı?
Tatlım ateş ölçme yöntemini de yapsana aynı anda daha iyi olur :) düşünce yum çatlamış oluyor

Mogami bu süpermiş peki eczaneden gitsem hemen alıp kullanmaya başlasam bir etkisi olur mu acaba?

Mogami bu akşam çooooook uzun aradan sonraki ilk ilişki olucak ve çıkınca hemen inofolicte alacağım. Nasıl kullanacağım bilmiyorum ama gönderdiğin linki okuyorum şuan sabah akşam dört doz alan var 2 doz alan var tek doz alan var.

Mogami bu süpermiş peki eczaneden gitsem hemen alıp kullanmaya başlasam bir etkisi olur mu acaba?
önce doktoruna danış derim ok verirse kullan...gerçi zehsel sanırım kendisi almış... yine de en doğrusu doktora sormak..faydasını göreceğini düşünüyorum canım başka bi sorun yoksa şayet

kalitesiz spermciklerden kurtulun böylece...lakin sen şuan yumoş dönemindesin inofolic adet bitimi kullanılır diye düşünüyorum yumurtaları geliştirsin diye...şimdi kullanma kuzum olurda adet olursan o zaman başla...allah muhafaza şimdi başlarsan yumurtayı iyice büyütüp kiste dönüştürmesin de

Mogami ve ovulasyon yapan diğer arkadaşlar sizce ovulasyonda çift çizgiyi gördüğümüz ilk gün mü ilişki olmalı yoksa ikinci gün mü yoksa silik olunca mı?
Canm koyulasmaya basladiginda devam edin, t c den koyu olduktan 12-36 saat içinde catliyo yani gorur gormez yaparsaniz kacirmamis olursunuz

Canm koyulasmaya basladiginda devam edin, t c den koyu olduktan 12-36 saat içinde catliyo yani gorur gormez yaparsaniz kacirmamis olursunuz

Betiboopum ben iki gün üst üste t'yi c'den koyu görüyorum o yüzden ilk gün mü ikinci gördüğüm gün mü olmalı bilemedim zamanlama çok önemli. Arkadaşımada doktoru ayaklarını dik ve spermin yumurtayla birleşmesini hayal et demiş ve bu ay hamile.

Kimsecik yazmamis bana...:)
Mogamim nasılsın :) gorusemedik hiç..
iyi kuzum nasıl olsun bugün bütün gün dişçideydim...küçük bi sancı vardı röntgen çekildi kanal tedavisi yapılacak çürümeden önüne geçtik şükür...böylece hamile kalmadan diş sorunumda ortadan kalkacak Rabbim resmen beni hazırlıyor önce formasyon oldu şimdi dişlerim halloluyor... sen nasılsın esmam...miniğin nasıl

Ayyy allah korusun ben bunu bir araştırayım akşam eczacımada sorayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…