canım merhaba...bak listenin en tepesinde şu yazıyor Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Beklerizmogami benimde bat 29 kasım ilk denemem
2. gün olmalı canım...lh pik yaptıktan sonra yumurta uyarılır ve 36 saat içinde çatlar dolayısla bu da 2. günü işaret eder...hatta 2. gün sabah ilişki olursa bence daha iyi olur
Tamam Peki canımcanım merhaba...bak listenin en tepesinde şu yazıyor Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
eğer aramıza katılırsan belli bi süre sonra ben senden bilgilerini alırım
Yapayım yapmasına da kuzu bana da cuma falan çatlayacak gibi geliyor. Ovulasyon testi sipariş ettim bugün ve yarın yapayım elimde 2 tane var sanırım gelince yapmaya devam edeyim.
Ovulasyonda koyuyu görünce mi girmeli silikleşince mi onu bir türlü anlayamıyorum.
bu akşam ki uzun bi aradan sonraki ilk ilişkiyse iyi yaparsınız çünkü kalitesini yitirmiş spermlerdir onlar...2 günde bir ya da 3 günde bir olan ilişki spermler için en iyi zaman aralığı kuzum...ov. testi yaparak belirle günleri ve bu ay sabah denemeye çalışın kuzum...bu arada zehsel arkadaşımız inofolicten bahsetmiş bende şimdi forumda okuyordum bak göndereyim linki bi bak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/inofolic.640711/Kuzu valla şöylede duydum ovulasyona göre ilişki olsun önceden spermleri boşa harcamayında diyorlar ben bu akşamdan itibaren ovulasyon yapmaya tekrardan başlayım madem baktım bişiy yok bu akşam olsun sonra yumurtlama zamanını bekleyim ki hareketli spermler çoğalsın diyorum yanlış mıyım?
Aynen canım beklemek gerekiyor ve sabır hepimize gereken sabrı versin Allahım :)Canim hayirli olsun hakkinda gec olsun guc olmasin derler ya.... Nazli cikti bizim bebisler :)
İkinci çizgiyi gördükten 24 saat kadar sonra bence lovelym :)Mogami ve ovulasyon yapan diğer arkadaşlar sizce ovulasyonda çift çizgiyi gördüğümüz ilk gün mü ilişki olmalı yoksa ikinci gün mü yoksa silik olunca mı?
Tatlım ateş ölçme yöntemini de yapsana aynı anda daha iyi olur :) düşünce yum çatlamış oluyorMogami ve ovulasyon yapan diğer arkadaşlar sizce ovulasyonda çift çizgiyi gördüğümüz ilk gün mü ilişki olmalı yoksa ikinci gün mü yoksa silik olunca mı?
bu akşam ki uzun bi aradan sonraki ilk ilişkiyse iyi yaparsınız çünkü kalitesini yitirmiş spermlerdir onlar...2 günde bir ya da 3 günde bir olan ilişki spermler için en iyi zaman aralığı kuzum...ov. testi yaparak belirle günleri ve bu ay sabah denemeye çalışın kuzum...bu arada zehsel arkadaşımız inofolicten bahsetmiş bende şimdi forumda okuyordum bak göndereyim linki bi bak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/inofolic.640711/
Tatlım ateş ölçme yöntemini de yapsana aynı anda daha iyi olur :) düşünce yum çatlamış oluyor
önce doktoruna danış derim ok verirse kullan...gerçi zehsel sanırım kendisi almış... yine de en doğrusu doktora sormak..faydasını göreceğini düşünüyorum canım başka bi sorun yoksa şayetMogami bu süpermiş peki eczaneden gitsem hemen alıp kullanmaya başlasam bir etkisi olur mu acaba?
kalitesiz spermciklerden kurtulun böylece...lakin sen şuan yumoş dönemindesin inofolic adet bitimi kullanılır diye düşünüyorum yumurtaları geliştirsin diye...şimdi kullanma kuzum olurda adet olursan o zaman başla...allah muhafaza şimdi başlarsan yumurtayı iyice büyütüp kiste dönüştürmesin deMogami bu akşam çooooook uzun aradan sonraki ilk ilişki olucak ve çıkınca hemen inofolicte alacağım. Nasıl kullanacağım bilmiyorum ama gönderdiğin linki okuyorum şuan sabah akşam dört doz alan var 2 doz alan var tek doz alan var.
Canm koyulasmaya basladiginda devam edin, t c den koyu olduktan 12-36 saat içinde catliyo yani gorur gormez yaparsaniz kacirmamis olursunuzMogami ve ovulasyon yapan diğer arkadaşlar sizce ovulasyonda çift çizgiyi gördüğümüz ilk gün mü ilişki olmalı yoksa ikinci gün mü yoksa silik olunca mı?
Canm koyulasmaya basladiginda devam edin, t c den koyu olduktan 12-36 saat içinde catliyo yani gorur gormez yaparsaniz kacirmamis olursunuz
iyi kuzum nasıl olsun bugün bütün gün dişçideydim...küçük bi sancı vardı röntgen çekildi kanal tedavisi yapılacak çürümeden önüne geçtik şükür...böylece hamile kalmadan diş sorunumda ortadan kalkacak Rabbim resmen beni hazırlıyor önce formasyon oldu şimdi dişlerim halloluyor... sen nasılsın esmam...miniğin nasılKimsecik yazmamis bana...:)
Mogamim nasılsın :) gorusemedik hiç..
kalitesiz spermciklerden kurtulun böylece...lakin sen şuan yumoş dönemindesin inofolic adet bitimi kullanılır diye düşünüyorum yumurtaları geliştirsin diye...şimdi kullanma kuzum olurda adet olursan o zaman başla...allah muhafaza şimdi başlarsan yumurtayı iyice büyütüp kiste dönüştürmesin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?