geçmiş olsun canım....bende uyandım bi mide bulantısıyla sonra yatakda oyalandım gecti allah tan
üşütmüşsün canım benim, taze bir nane limon birde sıcak battaniye dicem çalışıyorsun ama nane limonu içip mideni yumuşatabilirsin ,dikkat et havalar bir garip zaten,benimde ayaklarım hiç ısınmıyorki iş yerimiz alttan ısıtmalı olduğu halde...boğazlı kazak kışın üzerimden eksik edemiyorum.geçmiş olsun
gecmis oldun canim yaa benimde sabah bogazim hafif agridi da ilik su ictim iki bardak suan iyi canim bugun benim adetin 12. gunu sabah degerlendirdim bir saat kadar da yattim gun asirk devam edecegiz buay foktora gitmedim ya icim rahat degil ne durumdayim bilmiyorumMİDEM BULANIYOR SANIRIM HASTA OLUYORUMDÜNDE İSHAL VARDI
Havalara da dikakt et canım.. ben ne zaman regl olsam aynı anda ishal de olurum.. o zamanlarda koruyamıyorum kendimi sanırımMİDEM BULANIYOR SANIRIM HASTA OLUYORUMDÜNDE İSHAL VARDI
Himm... Timam o zamn canım.. o zamn günaydın sanaaa :)Türkiye ye göre Burda 1 saat gerideyiz biz cnm.Burda ezanda okunmadığı için çan sesinden 12 olduğu belli oluyo.azar kızı gil bizden 3 saat ilerdeymiş 13.40 yazmıştı çünkü.:)))
gecmis oldun canim yaa benimde sabah bogazim hafif agridi da ilik su ictim iki bardak suan iyi canim bugun benim adetin 12. gunu sabah degerlendirdim bir saat kadar da yattim gun asirk devam edecegiz buay foktora gitmedim ya icim rahat degil ne durumdayim bilmiyorum
Havalara da dikakt et canım.. ben ne zaman regl olsam aynı anda ishal de olurum.. o zamanlarda koruyamıyorum kendimi sanırım
Dikkat canımcım kendine,hasta olsakta olmasakta bu kış çaylarını iyi değerlendirelim,pekmezi balı tereyağını eksik etmeyelim...şifa olsun. ben de işte nasıl olayım hafta sonu eşimin yanındaydım,sabah geldim :) mesaiiiiiii...regli olursam çarşambada dr.a gideceğim yine,bakalım son durumlar neymiş,çok teşekkür ederim.çok şükür iyiyim onun dışında :)pamuk şekerim çok sağ ol nane limon nerdee burda küçük bir ofis üşüyorum eşimde iki üç gündür hafif grip atlattı bendede dünden beri bi sindirim sistemi sorunları var demek üşütüyorum farketmeden akşama güzelce nane limon kuşburnu artık hangisi olursa içeceğim :) sen iyi misin?
Dikkat canımcım kendine,hasta olsakta olmasakta bu kış çaylarını iyi değerlendirelim,pekmezi balı tereyağını eksik etmeyelim...şifa olsun. ben de işte nasıl olayım hafta sonu eşimin yanındaydım,sabah geldim :) mesaiiiiiii...regli olursam çarşambada dr.a gideceğim yine,bakalım son durumlar neymiş,çok teşekkür ederim.çok şükür iyiyim onun dışında :)
Geçmiş olsun cnmKaç gündür hastayım kızlar.Siteye fazla giremiyorum.ilaçda içmiyorum malum.portakal greyfurt limon nar suyu sıkıp içiyorum arada okadar.sanırım hepimiz şifayı kaptık.allah yardımcımız olsun valla.
BAT yarın,tedavi oluyorum yaaa listede yokum kendi isteğimle, evettt buluştuk bu hafta sonuda çok şükür, yanii eğer hastalık falan birşey yoksa olurum, olayımki yumlara bakssın dr.ona göre önlem alalım dimi :) sen çok güzel yürekli bir kadınsın,Rabbimde seni hep güzel insanlarla karşılaştırsın :)BAT ne zamankiii????? ben listeyi görmedim epeydirr haftasonu buluştunuz kumrular güzel geçmiştirr h için sıkıcıama zaman çabuk geçiyor çarşamba gitmene gerek kalmaz umarım :)
çok çok geçmiş olsun,Allah acilinden şifa versin,bir an önce atlatırsın umarım, az az bal pekmez ve sütüde eksik etme hem şifa hem enerji,dikkat edin kendinize ve de tabiki minik kuzuyaKaç gündür hastayım kızlar.Siteye fazla giremiyorum.ilaçda içmiyorum malum.portakal greyfurt limon nar suyu sıkıp içiyorum arada okadar.sanırım hepimiz şifayı kaptık.allah yardımcımız olsun valla.
Okadarda dikkat ediyorum güya üşütmeyeyim die.demek direncimiz düşük hasta oluyoruz.gerci havalarda malum,ne kadar dikkat etsek nafile.yeterince beslenmiyoruz sanırım.çok çok geçmiş olsun,Allah acilinden şifa versin,bir an önce atlatırsın umarım, az az bal pekmez ve sütüde eksik etme hem şifa hem enerji,dikkat edin kendinize ve de tabiki minik kuzuya
Kaç gündür hastayım kızlar.Siteye fazla giremiyorum.ilaçda içmiyorum malum.portakal greyfurt limon nar suyu sıkıp içiyorum arada okadar.sanırım hepimiz şifayı kaptık.allah yardımcımız olsun valla.
Sen gelsene bana kız :) hiç halim yok valla iki dakkada pişiriver banageçmiş olsunnn size ya bebişliler hasta olmasın( sularıyla değil posalarıyla tüket bol brokoli haşla yoğurtla ye varsa etrafta organik tavuk suyu çorba ve kemik al dananın güzelce kaynat unla yoğurtla terbiyele iç çok faydalı kemik suyu :)
BAT yarın,tedavi oluyorum yaaa listede yokum kendi isteğimle, evettt buluştuk bu hafta sonuda çok şükür, yanii eğer hastalık falan birşey yoksa olurum, olayımki yumlara bakssın dr.ona göre önlem alalım dimi :) sen çok güzel yürekli bir kadınsın,Rabbimde seni hep güzel insanlarla karşılaştırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?