çok iyi yapmışsın canım değişik bi dil :):) benim yoğunluğum başladı bile aöf..kpss...formasyon..diş...kist...gezme tozma derken çok hızlı geçiyor vakit bi bakmışım haziran olmuşOy oy her şeyin tastamam olacak ama tatli anniss... Ne güzel kosusturmayla geçecek canim benim, ben geçen seneyi arada özlüyorum hep evde olunca.. dikiş nakış kursu ve bulgarca kursuna yazıldim hayırlısıyla iyi gelecek.. bu arada niye bulgarca , eşim göçmen benim...ailesinin nerdeyse yüzde 80 i bulgaristanda yaşıyor ve türkçe bilmiyorlar...iyi olacak :):)
kuzum iyi yapmışsın dr. kontrolünü, umarım tez vakitte gelir seninki(ler) demek geldi birden içimden :) cuma bat yani.hadi hayırlısı inşallah..düşünecek vaktin olmaması daha iyi,rahat geniş :)Ben cok yogunum haftada uc gun yukseklisans uc gun aksamlari pilates bi de is olunca zaman kavramini yitiriyorum bak ayin 17si olmuş ne çabuk. . Onun dışında bu ay klomen kullandim 5 gun düşük dozda yumurta kontrolu yaptirdim beklemedeyim iste bat a 4 kaldi ☺
Ay hayirlisi ikizledin beni ne guzel olur ☺ valla durmakla olmuyo canm kontrollu olsun istedim adeti takir takir işleyen biri degilim.malesef..kuzum iyi yapmışsın dr. kontrolünü, umarım tez vakitte gelir seninki(ler) demek geldi birden içimden :) cuma bat yani.hadi hayırlısı inşallah..düşünecek vaktin olmaması daha iyi,rahat geniş :)
yoğun olmak iyidir,güzeldir.anladım çok iyi anladım her iş yerine oturacak ondan sonra gelecek bebek,Rabbim bilir sadece zamanını,bize düşen beklemekmiş, formasyona geldiğinde soğuk bir ankara kışında görüşeceğiz inşallah,beytepeye misafirim ona göre :)çok iyi yapmışsın canım değişik bi dil :):) benim yoğunluğum başladı bile aöf..kpss...formasyon..diş...kist...gezme tozma derken çok hızlı geçiyor vakit bi bakmışım haziran olmuşböyle işte...balım ben kaçtım üpeeriiiim
adetim hiç şaşmazdı benim biliyor musun, o nedenle hiç şüphelenmedim bebek isteyipte olmayana kadar,adet düzeni evet önemli ama bir yere kadar,ona çok takılma,sen kullan ilaçlarını gerisini Allah bırak :)Ay hayirlisi ikizledin beni ne guzel olur ☺ valla durmakla olmuyo canm kontrollu olsun istedim adeti takir takir işleyen biri degilim.malesef..
Pozifi gorunce iliski olmali cunku yumurta catlamadan spermin hazir orda beklemesi lazim.ben dun sabah pozitifi gordum aksam iliski oldu.bu sabah negatifti oglen tekrar denedik.gerisi allaha kaldi.Mogami ve ovulasyon yapan diğer arkadaşlar sizce ovulasyonda çift çizgiyi gördüğümüz ilk gün mü ilişki olmalı yoksa ikinci gün mü yoksa silik olunca mı?
Bencede canim benim gecen ay 16. Ve 17.gunler pozitifti bu ay sadece 16.gun pozitifi gordum.hic belli olmuyor.Himm seninki uzun suruyo demek ki ben hic iki kere gormedim canim ilk gordugunde basla yine de kacirma derim duzen sasiyo hep baktin kacirirsin falan.. valla ben de yapiyim onu olumlu mesaj gonderelim tatli dille gitsin bulsunlar yerini ne zormis yahu hamile görünce uzayli görmüş gibi oluyorum artik
Akıl kaybetmekte neymiş Allah korusun,Rabbim bilir bebeğin geleceği zamanı sadece, hepimize düşense çabalayıp beklemek,Allah yardımcınız olsun,hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun :)Iyi akşamlar kızlar.Benim adetime 1 hafta kaldı sabırsızlıkla o günü bekliyorum.Umutluyum bu ay adetim olmayacak bebeğim sürpriz yapacak bizlere doğum günü hediyyesi olarak en böyük hediyyesi olucak Anne ve Babasının .İnşallah Rabbim umudumu boşa çıkarmaz.Bu ayda gebe kalmaz çidden aklımı kaybedecem.
Oww ne güzel bitanem benim...yoğun bir hayat... Bir an evvel tüp tedavin dr sonuç görür çok güzel.minnoslarin gelir kocanla da kavuşurzun tatlim benim....çok güzel.olacak o zaman canimmm:)çok şükür iyiyim Esma'm.evet sabah itibariyle döndüm,cumaya kadar görüş yok29 un da da ehliyet sınavım var direksiyon, az kaldı heyecanlıyım,kafamı dağıtmaya çalışıyorum ehliyette aradan çıksın,çok geç kalmış hissediyorum bu konuda kendimi.bakalım şimdiki sınavlar gayet zor,geçerim inşallah.tüp bebişte ilaçları kullanıyorum,regli olunca dr.a gidicem test ve usg bakılacak. hayırlısı işte.hayat bir şekilde devam ediyor,çok şükür :) bebiş sağlıkla gelsin inşallah, bulantının azalmasınada sevindim,artık daha iyi beslenebilirsin,maşallah size
Çok saol canım benim!Akıl kaybetmekte neymiş Allah korusun,Rabbim bilir bebeğin geleceği zamanı sadece, hepimize düşense çabalayıp beklemek,Allah yardımcınız olsun,hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun :)
Wooooww müthiş caanimm... Kolay gelsin sana :)Ben cok yogunum haftada uc gun yukseklisans uc gun aksamlari pilates bi de is olunca zaman kavramini yitiriyorum bak ayin 17si olmuş ne çabuk. . Onun dışında bu ay klomen kullandim 5 gun düşük dozda yumurta kontrolu yaptirdim beklemedeyim iste bat a 4 kaldi ☺
Çok iyu gelecek kocamin dili göçmen , ailesinin yüzde 80 i hala bulgaristanda yaşıyor anlaşamıyordum onlarla :)aaaa Bulgarca çok değişik ve de güzel.sanada iyi gelecek kesin :)
Tamam kuzummm... Bende öpüyorum...çok iyi yapmışsın canım değişik bi dil :):) benim yoğunluğum başladı bile aöf..kpss...formasyon..diş...kist...gezme tozma derken çok hızlı geçiyor vakit bi bakmışım haziran olmuşböyle işte...balım ben kaçtım üpeeriiiim
aaaa alışırsınız tabii, ne varmış alışmıcak, besinini al da nasıl alırsan al,soğanlı olsun soğansız olsun.canım güzel dualarına aminn diyorum,Rabbim hayırlısını versin inşallahh :)Oww ne güzel bitanem benim...yoğun bir hayat... Bir an evvel tüp tedavin dr sonuç görür çok güzel.minnoslarin gelir kocanla da kavuşurzun tatlim benim....çok güzel.olacak o zaman canimmm:)
Evet şükür artık yemeklere terfi ettim ama soğansiz...çok fena degil.alıştık kocayla hehe :)
Aamiiin bitanem... Evet oyle..ekşiyle turşu ve soğan konusunda sıkıntıliyim. Uzak duruyorum en iyisi...:) harici iyi şükür, yemek yapmaya başladım hamd olsun :)aaaa alışırsınız tabii, ne varmış alışmıcak, besinini al da nasıl alırsan al,soğanlı olsun soğansız olsun.canım güzel dualarına aminn diyorum,Rabbim hayırlısını versin inşallahh :)
Olmazsa sakin umutsuzluga düşme, daha yolun başındasin sen...:) güzel bir moral ve stressiz olman çok mühim :) Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin...Çok saol canım benim!
İnsallah canim sabredicez ve zamanini bekliycez artik :) mesela benim bugun 48. Gunum hala ad gelsin diye bekliyorum:)Aynen canım beklembegerekiyor ve sabır hepimize gereken sabrı versin Allahım :)
İnsallah canim sabredicez ve zamanini bekliycez artik :) mesela benim bugun 48. Gunum hala ad gelsin diye bekliyorum:)
adete mi odaklandın sen kuzumİnsallah canim sabredicez ve zamanini bekliycez artik :) mesela benim bugun 48. Gunum hala ad gelsin diye bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?