2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

çok iyi yapmışsın canım değişik bi dil :):) benim yoğunluğum başladı bile aöf..kpss...formasyon..diş...kist...gezme tozma derken çok hızlı geçiyor vakit bi bakmışım haziran olmuş böyle işte...balım ben kaçtım üpeeriiiim

kuzum iyi yapmışsın dr. kontrolünü, umarım tez vakitte gelir seninki(ler) demek geldi birden içimden :) cuma bat yani.hadi hayırlısı inşallah..düşünecek vaktin olmaması daha iyi,rahat geniş :)

kuzum iyi yapmışsın dr. kontrolünü, umarım tez vakitte gelir seninki(ler) demek geldi birden içimden :) cuma bat yani.hadi hayırlısı inşallah..düşünecek vaktin olmaması daha iyi,rahat geniş :)
Ay hayirlisi ikizledin beni ne guzel olur ☺ valla durmakla olmuyo canm kontrollu olsun istedim adeti takir takir işleyen biri degilim.malesef..

yoğun olmak iyidir,güzeldir.anladım çok iyi anladım her iş yerine oturacak ondan sonra gelecek bebek,Rabbim bilir sadece zamanını,bize düşen beklemekmiş, formasyona geldiğinde soğuk bir ankara kışında görüşeceğiz inşallah,beytepeye misafirim ona göre :)

Ay hayirlisi ikizledin beni ne guzel olur ☺ valla durmakla olmuyo canm kontrollu olsun istedim adeti takir takir işleyen biri degilim.malesef..
adetim hiç şaşmazdı benim biliyor musun, o nedenle hiç şüphelenmedim bebek isteyipte olmayana kadar,adet düzeni evet önemli ama bir yere kadar,ona çok takılma,sen kullan ilaçlarını gerisini Allah bırak :)

Mogami ve ovulasyon yapan diğer arkadaşlar sizce ovulasyonda çift çizgiyi gördüğümüz ilk gün mü ilişki olmalı yoksa ikinci gün mü yoksa silik olunca mı?
Pozifi gorunce iliski olmali cunku yumurta catlamadan spermin hazir orda beklemesi lazim.ben dun sabah pozitifi gordum aksam iliski oldu.bu sabah negatifti oglen tekrar denedik.gerisi allaha kaldi.

Iyi akşamlar kızlar.Benim adetime 1 hafta kaldı sabırsızlıkla o günü bekliyorum.Umutluyum bu ay adetim olmayacak bebeğim sürpriz yapacak bizlere doğum günü hediyyesi olarak en böyük hediyyesi olucak Anne ve Babasının .İnşallah Rabbim umudumu boşa çıkarmaz.Bu ayda gebe kalmaz çidden aklımı kaybedecem.

Bencede canim benim gecen ay 16. Ve 17.gunler pozitifti bu ay sadece 16.gun pozitifi gordum.hic belli olmuyor.

Akıl kaybetmekte neymiş Allah korusun,Rabbim bilir bebeğin geleceği zamanı sadece, hepimize düşense çabalayıp beklemek,Allah yardımcınız olsun,hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun :)

Oww ne güzel bitanem benim...yoğun bir hayat... Bir an evvel tüp tedavin dr sonuç görür çok güzel.minnoslarin gelir kocanla da kavuşurzun tatlim benim....çok güzel.olacak o zaman canimmm:)
Evet şükür artık yemeklere terfi ettim ama soğansiz...çok fena degil.alıştık kocayla hehe :)

Mogami ben bu inofolici almaya karar verdim kuzu. Pkolular günde 4 tane içiyormuş pko olmayanlar okuduklarıma göre sabah 1 akşam 1 şeklinde içmeliymiş. Öyle yapıcam.

Wooooww müthiş caanimm... Kolay gelsin sana :)
Klomen güzel sonuçlar verir inşaAllah tatlim:) bakalim batina da az kaldı ne guzeeeell:)

Tamam kuzummm... Bende öpüyorum...
Kendine iyi bak bebeğimmm:)
İnşaAllah guzel sonuçlar alırsın.. bol sinavli kosusturmalisin Sende :)

aaaa alışırsınız tabii, ne varmış alışmıcak, besinini al da nasıl alırsan al,soğanlı olsun soğansız olsun.canım güzel dualarına aminn diyorum,Rabbim hayırlısını versin inşallahh :)

Aamiiin bitanem... Evet oyle..ekşiyle turşu ve soğan konusunda sıkıntıliyim. Uzak duruyorum en iyisi...:) harici iyi şükür, yemek yapmaya başladım hamd olsun :)

İnsallah canim sabredicez ve zamanini bekliycez artik :) mesela benim bugun 48. Gunum hala ad gelsin diye bekliyorum:)
İnsallah canim sabredicez ve zamanini bekliycez artik :) mesela benim bugun 48. Gunum hala ad gelsin diye bekliyorum:)
adete mi odaklandın sen kuzum döngün kaç, dilerim umduğun gibi olur hani bebiş yoksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…