2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Sabah akşam 1 kere aç karnına iç cnm ve ben adet olunca başlamıştım kullanmaya adet bitene kadar günde 1 tane içtim adetim bitti günde 2 tane içmeye başladım çok faydası var bence ben kendim alıp kullanmıştım doktorum vermedi ama yumurtamın Çatladığı gün ultrasonla baktı ve dediki çok iyi bir yumurta çok güzel çatlamış rahmin sivi dolu çalışın dedi

önce doktoruna danış derim ok verirse kullan...gerçi zehsel sanırım kendisi almış... yine de en doğrusu doktora sormak..faydasını göreceğini düşünüyorum canım başka bi sorun yoksa şayet

Evet cnm kendim alıp kullandım kkadında sorun yoksa ilk aydan hamile kalan çok

adete mi odaklandın sen kuzum döngün kaç, dilerim umduğun gibi olur hani bebiş yoksa :)
Evet canim hele bi adet olabilsem hemen calismalara basliycam da daha tik yok:) normalde 32-33 gun dongum bu ay gecikti... Doktor yumurtlama tembelligi var dedi progestan igne yapti... Gelmesi lazim artik kirmizilarin bekliyorum bakalim...

Mogami bu süpermiş peki eczaneden gitsem hemen alıp kullanmaya başlasam bir etkisi olur mu acaba?

Bence deneyebilirsiniz ve ovulasyonda çift çizgi gördüğün gün ve ertesi gün çalış cnm ben 2 gün üst üste pozitif gördüm çalıştım ama 3.gunde çalıştım

Kizlar biliyorsunuz 20 si buyuk gun ortalama 1 saattir sol kasigima agri giriyor ben adetten once agri falan yasamam neden olduki cok aciyor

Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için kendi eczacımdan aldım 25 lira fiyatı doğru olanı aldım sanırım. Koyu pembe beyaz bir kutusu var. Ben alırken eczanedeki diğer eczacı beyin dikkatini çekti. Bu ay gebelik gelir bunu kullanırsanız dedi. Kendi eşide kullanıp o ay hamile kalmış. Benim önerim sabah akşam içmeniz dedi. Ben yarın sabah başlayım diyorum. Fakat şuan ovulasyon dönemindeyim günde tek doz mu çift mi almalıyım sence eczacıya yumurtayı büyütüp kiste çevirir mi dedim hiç bişiy yapmaz dedi. Kullanabilirmişim. Sağol canım bu arada verdiğin bilgiler için.

Evet cnm kendim alıp kullandım kkadında sorun yoksa ilk aydan hamile kalan çok

Sorunum kafaya takmak çok istemek sanırım başka sorunum yok. Doktor kontrolüne gitmiştim mayıs sonunda hemen folic asite başlatmıştı maşallah çok sağlıklısın istediğin ay kalabilirsin demişti. Rahmin süper demişti. Kistimde yok ama gelmiyor bizim fındık dediğiö sebepten ötürü bence inşallah bu ay olur. Arkadaşımla peşpeşe doğum yaparız.

Mrb canim ben sizleri gizli gizli okuyup takip edenlerdenim bu yazdiginiz dikkatimi cekti inofolic bende hamile kalmak istiyorum vajinismustan kurtulali 3 ay falan oldu gebelik icin bi muayene olmam gerek ama hala korku var gidemiyorum bu ilac kafaya gore kullanilabiliyo mu merak ettim gercekten faydasi oluyo mu acaba

Meraba canım hayırlı olsun hamileliğin. Doktor geçen ayda baba verdi inofolic ben günde bir kere alıyorum doktor senin hamile kalmanda sıkıntı yok onun için günde bir tane al hamile kalmayi kolaylaştırır dedi. Bir de progestan verdi alttan fitil olarak koyuyorum adetimin 14. Cu günü başlayıp 10 gun kullan dedi bakalım. Herkes ise yarıyor diyor bu ilaca inşallah bende de ise yarar dua et bize de

En son gittigim doktor banada bi ilac verdi femibion turkiyede varmi bilmiyorum icinde 7 tane var 13.gunumden beri kullaniyorum.icinde folikasit ve vitaminler var.dun yumurtlamam oldu insallah yeterli gelmistir.offf kismet yaa gercekten.

HayirlisOkosale, post: 37836573, member: 545935"]En son gittigim doktor banada bi ilac verdi femibion turkiyede varmi bilmiyorum icinde 7 tane var 13.gunumden beri kullaniyorum.icinde folikasit ve vitaminler var.dun yumurtlamam oldu insallah yeterli gelmistir.offf kismet yaa gercekten.[/QUOTE]
Hayirlisi nezamansa en kisa zamanda olur ins canim

Ilahi guldurdun beni ☺☺ valla aynen her ay ayni belirtileri yaşıyorum ben de ama bi ay klomen kullandim ondan test yapcam
Insallah bebislerimiz bizimledir :) ben gecen ay serephone kullandim 4 yumurta oldu catladi olmadi bu ay 2 yum olustu catladi oldumu bilmiyorum :)

ahh kuzum yaa yatacak yer bulursam kendime iş görüşmeye kalsın...son çare özel yurtlara bakıcam onlarda ateş pahası...şu beytepe davası çabuk kapansın istiyorum tek güzel yanı formasyon almak ve sizlerle yanyana gelmek olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…