- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
aynen tatlım hazırda bekleyecek askerlerSanırım yumurta çatlamadan spermler yerine gitmeli.
Mogami bu akşam çooooook uzun aradan sonraki ilk ilişki olucak ve çıkınca hemen inofolicte alacağım. Nasıl kullanacağım bilmiyorum ama gönderdiğin linki okuyorum şuan sabah akşam dört doz alan var 2 doz alan var tek doz alan var.
önce doktoruna danış derim ok verirse kullan...gerçi zehsel sanırım kendisi almış... yine de en doğrusu doktora sormak..faydasını göreceğini düşünüyorum canım başka bi sorun yoksa şayet
Evet canim hele bi adet olabilsem hemen calismalara basliycam da daha tik yok:) normalde 32-33 gun dongum bu ay gecikti... Doktor yumurtlama tembelligi var dedi progestan igne yapti... Gelmesi lazim artik kirmizilarin bekliyorum bakalim...adete mi odaklandın sen kuzumdöngün kaç, dilerim umduğun gibi olur hani bebiş yoksa :)
Mogami bu süpermiş peki eczaneden gitsem hemen alıp kullanmaya başlasam bir etkisi olur mu acaba?
Mogami ve ovulasyon yapan diğer arkadaşlar sizce ovulasyonda çift çizgiyi gördüğümüz ilk gün mü ilişki olmalı yoksa ikinci gün mü yoksa silik olunca mı?
Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için kendi eczacımdan aldım 25 lira fiyatı doğru olanı aldım sanırım. Koyu pembe beyaz bir kutusu var. Ben alırken eczanedeki diğer eczacı beyin dikkatini çekti. Bu ay gebelik gelir bunu kullanırsanız dedi. Kendi eşide kullanıp o ay hamile kalmış. Benim önerim sabah akşam içmeniz dedi. Ben yarın sabah başlayım diyorum. Fakat şuan ovulasyon dönemindeyim günde tek doz mu çift mi almalıyım sence eczacıya yumurtayı büyütüp kiste çevirir mi dedim hiç bişiy yapmaz dedi. Kullanabilirmişim. Sağol canım bu arada verdiğin bilgiler için.Sabah akşam 1 kere aç karnına iç cnm ve ben adet olunca başlamıştım kullanmaya adet bitene kadar günde 1 tane içtim adetim bitti günde 2 tane içmeye başladım çok faydası var bence ben kendim alıp kullanmıştım doktorum vermedi ama yumurtamın Çatladığı gün ultrasonla baktı ve dediki çok iyi bir yumurta çok güzel çatlamış rahmin sivi dolu çalışın dedi
Evet cnm kendim alıp kullandım kkadında sorun yoksa ilk aydan hamile kalan çok
Ben 2 gün çift çizgi gördüm ikisinde çalıştım ve 3.gunde çalıştım
Mrb canim ben sizleri gizli gizli okuyup takip edenlerdenimCanım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için kendi eczacımdan aldım 25 lira fiyatı doğru olanı aldım sanırım. Koyu pembe beyaz bir kutusu var. Ben alırken eczanedeki diğer eczacı beyin dikkatini çekti. Bu ay gebelik gelir bunu kullanırsanız dedi. Kendi eşide kullanıp o ay hamile kalmış. Benim önerim sabah akşam içmeniz dedi. Ben yarın sabah başlayım diyorum. Fakat şuan ovulasyon dönemindeyim günde tek doz mu çift mi almalıyım sence eczacıya yumurtayı büyütüp kiste çevirir mi dedim hiç bişiy yapmaz dedi. Kullanabilirmişim. Sağol canım bu arada verdiğin bilgiler için.
Meraba canım hayırlı olsun hamileliğin. Doktor geçen ayda baba verdi inofolic ben günde bir kere alıyorum doktor senin hamile kalmanda sıkıntı yok onun için günde bir tane al hamile kalmayi kolaylaştırır dedi. Bir de progestan verdi alttan fitil olarak koyuyorum adetimin 14. Cu günü başlayıp 10 gun kullan dedi bakalım. Herkes ise yarıyor diyor bu ilaca inşallah bende de ise yarar dua et bize deSabah akşam 1 kere aç karnına iç cnm ve ben adet olunca başlamıştım kullanmaya adet bitene kadar günde 1 tane içtim adetim bitti günde 2 tane içmeye başladım çok faydası var bence ben kendim alıp kullanmıştım doktorum vermedi ama yumurtamın Çatladığı gün ultrasonla baktı ve dediki çok iyi bir yumurta çok güzel çatlamış rahmin sivi dolu çalışın dedi
Ne guzel canim benim de 21 i pek belirti yok test yapcam.ben sabah sen de katil bana ☺☺Kizlar biliyorsunuz 20 si buyuk gun ortalama 1 saattir sol kasigima agri giriyor ben adetten once agri falan yasamam neden oldukicok aciyor
Ne guzel canim benim de 21 i pek belirti yok test yapcam.ben sabah sen de katil bana ☺☺
Ilahi guldurdun beni ☺☺ valla aynen her ay ayni belirtileri yaşıyorum ben de ama bi ay klomen kullandim ondan test yapcamAyy yok kuzum ya zaten saati saatine adet oluyorum olmazsam yaparim artik bosver ben o agrilara inanmiyorum onlara gore ben coktan dogurmustum:)
En son gittigim doktor banada bi ilac verdi femibion turkiyede varmi bilmiyorum icinde 7 tane var 13.gunumden beri kullaniyorum.icinde folikasit ve vitaminler var.dun yumurtlamam oldu insallah yeterli gelmistir.offf kismet yaa gercekten.Meraba canım hayırlı olsun hamileliğin. Doktor geçen ayda baba verdi inofolic ben günde bir kere alıyorum doktor senin hamile kalmanda sıkıntı yok onun için günde bir tane al hamile kalmayi kolaylaştırır dedi. Bir de progestan verdi alttan fitil olarak koyuyorum adetimin 14. Cu günü başlayıp 10 gun kullan dedi bakalım. Herkes ise yarıyor diyor bu ilaca inşallah bende de ise yarar dua et bize de
Insallah bebislerimiz bizimledir :) ben gecen ay serephone kullandim 4 yumurta oldu catladi olmadi bu ay 2 yum olustu catladi oldumu bilmiyorum :)Ilahi guldurdun beni ☺☺ valla aynen her ay ayni belirtileri yaşıyorum ben de ama bi ay klomen kullandim ondan test yapcam
ahh kuzum yaa yatacak yer bulursam kendime iş görüşmeye kalsın...son çare özel yurtlara bakıcam onlarda ateş pahası...şu beytepe davası çabuk kapansın istiyorum tek güzel yanı formasyon almak ve sizlerle yanyana gelmek olacakyoğun olmak iyidir,güzeldir.anladım çok iyi anladım her iş yerine oturacak ondan sonra gelecek bebek,Rabbim bilir sadece zamanını,bize düşen beklemekmiş, formasyona geldiğinde soğuk bir ankara kışında görüşeceğiz inşallah,beytepeye misafirim ona göre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?