Yine mi kullandin o ilaci peki olmustur inşallah yaaInsallah bebislerimiz bizimledir :) ben gecen ay serephone kullandim 4 yumurta oldu catladi olmadi bu ay 2 yum olustu catladi oldumu bilmiyorum :)
Insallahhh canim doktor sueekli hersey cok iyi diyir aonuc husranYine mi kullandin o ilaci peki olmustur inşallah yaa
hayırlısı olsun kuzum adet olursan başlayacaksın değil miMogami ben bu inofolici almaya karar verdim kuzu. Pkolular günde 4 tane içiyormuş pko olmayanlar okuduklarıma göre sabah 1 akşam 1 şeklinde içmeliymiş. Öyle yapıcam.
hiç tansiyonunu ölçtürdünmü... bazen hamilelikte tansiyon yükselebiliyomuşAyy çook kötü midem bulanıyo başım dönüyo içim geçiyo bayılacak gibiyim ay çok fenayım kızlar
sağol canım fena değilim şu sıralar türlü sıkıntılarım var...tek iyi giden şey evliliğim ve eğitim hayatım o kadar...sağlıktan yana ve parasal yöndense şanssız zamanlardayım
hiç tansiyonunu ölçtürdünmü... bazen hamilelikte tansiyon yükselebiliyomuş
Canim aynı süreç benimde bu at Regl ime 5 gün var ve yine olmazsa hcg çekilc3m inşallah hamileyizdirInsallahhh canim doktor sueekli hersey cok iyi diyir aonuc husranbu ayda olmazsa araliktada ilac kullanacagim ozamanda olmazsa once hsg sonra asilama insallah rabbim bu surece birakmadan nasip eder
bende kürtaj olalı bir ay oldu... korunmuyorum... bir haftadır baş dönmesi ve mide bulantısı var...tansiyonum 15e 9 çıktı... 1 saat sonrada 13e 9 çıktı...benimde tansiyon yükseliyor ... tuhaf olanda şu: bugüne kadar tansiyonum hep normaldi... gebelik testi yapmadım... baya bir bekleyip öyle yaptıriym diyorum...evet ölçtürdüm düşük 8 e 4
bende kürtaj olalı bir ay oldu... korunmuyorum... bir haftadır baş dönmesi ve mide bulantısı var...tansiyonum 15e 9 çıktı... 1 saat sonrada 13e 9 çıktı...benimde tansiyon yükseliyor ... tuhaf olanda şu: bugüne kadar tansiyonum hep normaldi... gebelik testi yapmadım... baya bir bekleyip öyle yaptıriym diyorum...
bat tarihim kürtaj olduğum gün yani 17 ekim . tam 31 gün oldu... hala adet belirtimde yok zaten. kürtajdan sonra adet olmak 40 günü bulabiliyomuş diye okudum... 40 günüm dolsun... adet olmazsam test yapıcam... doktor çokta yüksek değil dedi... ama yatakta bile başım dönüyor... midem bulanıyor... hiç böyle olmamıştımoo baya yüksekmiş bat ne zaman senin
Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için kendi eczacımdan aldım 25 lira fiyatı doğru olanı aldım sanırım. Koyu pembe beyaz bir kutusu var. Ben alırken eczanedeki diğer eczacı beyin dikkatini çekti. Bu ay gebelik gelir bunu kullanırsanız dedi. Kendi eşide kullanıp o ay hamile kalmış. Benim önerim sabah akşam içmeniz dedi. Ben yarın sabah başlayım diyorum. Fakat şuan ovulasyon dönemindeyim günde tek doz mu çift mi almalıyım sence eczacıya yumurtayı büyütüp kiste çevirir mi dedim hiç bişiy yapmaz dedi. Kullanabilirmişim. Sağol canım bu arada verdiğin bilgiler için.
Meraba canım hayırlı olsun hamileliğin. Doktor geçen ayda baba verdi inofolic ben günde bir kere alıyorum doktor senin hamile kalmanda sıkıntı yok onun için günde bir tane al hamile kalmayi kolaylaştırır dedi. Bir de progestan verdi alttan fitil olarak koyuyorum adetimin 14. Cu günü başlayıp 10 gun kullan dedi bakalım. Herkes ise yarıyor diyor bu ilaca inşallah bende de ise yarar dua et bize de
Bende 2 gün üst üste görüyorum çift çizgiyi o zaman bende 3 gün üst üste çalışayım.
Canim olur da gelirsin aksilik olur yer sorun olur bak ben musaitim yabanci degilsin bolum arkadaşimin esisin buyur gel ciddiyim gülme ☺☺☺ahh kuzum yaa yatacak yer bulursam kendime iş görüşmeye kalsın...son çare özel yurtlara bakıcam onlarda ateş pahası...şu beytepe davası çabuk kapansın istiyorum tek güzel yanı formasyon almak ve sizlerle yanyana gelmek olacak
Bebegim esin ne is yapiyo malum is olanagi cok degil bölüm itibari ilesağol canım fena değilim şu sıralar türlü sıkıntılarım var...tek iyi giden şey evliliğim ve eğitim hayatım o kadar...sağlıktan yana ve parasal yöndense şanssız zamanlardayım
Insallah canim gerek kalmazCanim aynı süreç benimde bu at Regl ime 5 gün var ve yine olmazsa hcg çekilc3m inşallah hamileyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?