2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Yine mi kullandin o ilaci peki olmustur inşallah yaa
Insallahhh canim doktor sueekli hersey cok iyi diyir aonuc husran bu ayda olmazsa araliktada ilac kullanacagim ozamanda olmazsa once hsg sonra asilama insallah rabbim bu surece birakmadan nasip eder

Kizlar bu ay adet seklimmi degisti noldu ya kasik agrisi sonrasi bir anda cok fazla akinti oldu ilk defa bu kadar cok akinti gordum

İyi akşamlar kızlar bat tarihimi 6 gün geçti ama hala gelen giden yok tabii gebelikte yok. Önceki muhabbetlerden hatırlarsanız eşim teste gitsin diye ambargo uyguluyordum hala devam etmekte yani çalışmada yok Rabbim sonumuzu hayrellesin ne diyim.

Mogami ben bu inofolici almaya karar verdim kuzu. Pkolular günde 4 tane içiyormuş pko olmayanlar okuduklarıma göre sabah 1 akşam 1 şeklinde içmeliymiş. Öyle yapıcam.
hayırlısı olsun kuzum adet olursan başlayacaksın değil mi

@mgul sana hal hatır soramadım bu arada kuzum nasılsın?

Mogişim sana da soramadım sende iyi misin?
sağol canım fena değilim şu sıralar türlü sıkıntılarım var...tek iyi giden şey evliliğim ve eğitim hayatım o kadar...sağlıktan yana ve parasal yöndense şanssız zamanlardayım

Insallahhh canim doktor sueekli hersey cok iyi diyir aonuc husran bu ayda olmazsa araliktada ilac kullanacagim ozamanda olmazsa once hsg sonra asilama insallah rabbim bu surece birakmadan nasip eder
Canim aynı süreç benimde bu at Regl ime 5 gün var ve yine olmazsa hcg çekilc3m inşallah hamileyizdir

evet ölçtürdüm düşük 8 e 4
bende kürtaj olalı bir ay oldu... korunmuyorum... bir haftadır baş dönmesi ve mide bulantısı var...tansiyonum 15e 9 çıktı... 1 saat sonrada 13e 9 çıktı...benimde tansiyon yükseliyor ... tuhaf olanda şu: bugüne kadar tansiyonum hep normaldi... gebelik testi yapmadım... baya bir bekleyip öyle yaptıriym diyorum...

oo baya yüksekmiş bat ne zaman senin

oo baya yüksekmiş bat ne zaman senin
bat tarihim kürtaj olduğum gün yani 17 ekim . tam 31 gün oldu... hala adet belirtimde yok zaten. kürtajdan sonra adet olmak 40 günü bulabiliyomuş diye okudum... 40 günüm dolsun... adet olmazsam test yapıcam... doktor çokta yüksek değil dedi... ama yatakta bile başım dönüyor... midem bulanıyor... hiç böyle olmamıştım

Ilac dogru cnm Günde 2 tane iç sabah aakşam aç karnına cnm ins gelir bebiş bu ayolmazsa bile devam et sakin bırakma

Sagol cnm ins sizede fayda eder bu ilaç dualarım sizinle

Canim olur da gelirsin aksilik olur yer sorun olur bak ben musaitim yabanci degilsin bolum arkadaşimin esisin buyur gel ciddiyim gülme ☺☺☺

sağol canım fena değilim şu sıralar türlü sıkıntılarım var...tek iyi giden şey evliliğim ve eğitim hayatım o kadar...sağlıktan yana ve parasal yöndense şanssız zamanlardayım
Bebegim esin ne is yapiyo malum is olanagi cok degil bölüm itibari ile

Kızlar sayfaları okuyamayacağım Nasılsınız 2 saat çarşıya çıktım diye belim ve Karnım çok agiriyor

Çağrı Merkezi ne başvuru yapmıştım..yarın için mülakat a çağırdılar biraz heyecan yaptım....hayırlısıyla Bi geçse de rahat etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…