2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim bende cagri merkezinde planlama uzmaniyim :) istiyorsan insallah olur
Ya biraz istiyorum ama eşim çalışmamdan yana değil yinede beni kırmak istemiyor...ondan dolayı biraz huzursuz oluyorum....zaten bende diksiyon bozukluğu bayağı bir var :) olmaz muhtemelen ama gidip bi şansım ı deneyeyim

Hi belli olmaz bekleyelim bakalim doktor bana adetin 3 gun gecince test yap demisti olmazsa sendee oyle yaparsin
Zaten bugün ilk idrar negatif idi :) alıştım ama ben olmadı diğer ay ilk heyecanım sabırsızlığım kalmadı

Zaten bugün ilk idrar negatif idi :) alıştım ama ben olmadı diğer ay ilk heyecanım sabırsızlığım kalmadı

Zaten oyle oluyormus birakinca geliyormus ne bileyim ya insallah daha fazla bekletmez bebisler bende artik heyecanlanmiyorum her ay idrar testini heyecanla yapardim adete yakin kan yaptirirdim hatta bu ay yaptirmadim nasilsa kontrollu oldugum icin zamaninda gelir gelmezse yaptiririm cok yiprandim cunku

Kızlar Herkese Merhaba Annemin .rahatsızlığından bahsetmiştim ondan dolayı giremedim ve çok şükür annem göğüs kanserini yendi. bende buşgun aşılama yaptırdım ve beklemedeyim :)
MasaAllah annene Rabbim bi daha gostertmesin..asilaman insaAllah tutar canim

canm bence en koyuyu gördüğün 2.gün yap senin 2 gün koyu kalıyordu değil mi yanlış hatırlamıyorsam, ikinci kez koyuyu görünce yap bi de silikleşince yap 2 gün üst üste sonra da gün aşırıya dönersin hem içerde hazır sperm bulunur hem de 2 günde bir tazelenir.. inşallah bu ay tutar tatlım:)

Bugun 2 saat carsida gezindm diye belim kopuyo resmen hic yurumeyecekmiyiz yaa:) ogrendik canim Allah kismet ederse oglusum geliyor

ayy çok sevindimmmm :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) artık başlarsın erkek kıyafetlerini almaya mini mini kotlar papyonlar gelsin :)

Canım daha kullanmaya başlamadım ama bence dozajını ayarladığın takdirde bir sorun olmaz gibime geliyor. Pkolular günde 4 kez kullanıyormuş eczacı bana en sağlıklısının sabah akşam olduğunu söyledi. Bende yarın sabah kullanmaya başlamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…