- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Canim bende cagri merkezinde planlama uzmaniyim :) istiyorsan insallah olurÇağrı Merkezi ne başvuru yapmıştım..yarın için mülakat a çağırdılar biraz heyecan yaptım....hayırlısıyla Bi geçse de rahat etsem
bu ilaç ne için kullanılıyor kızlarIlac dogru cnm Günde 2 tane iç sabah aakşam aç karnına cnm ins gelir bebiş bu ayolmazsa bile devam et sakin bırakma
Canim regl oldunmubu ilaç ne için kullanılıyor kızlar
Ya biraz istiyorum ama eşim çalışmamdan yana değil yinede beni kırmak istemiyor...ondan dolayı biraz huzursuz oluyorum....zaten bende diksiyon bozukluğu bayağı bir var :) olmaz muhtemelen ama gidip bi şansım ı deneyeyimCanim bende cagri merkezinde planlama uzmaniyim :) istiyorsan insallah olur
Olmadım da ateş 0,3düştü yarın olabilirim deCanim regl oldunmu
Sen nasılsın tatlım :) durumlar nasıl.. Bende okul ppsikolojik danışmanıyımCanim regl oldunmu
Hi belli olmaz bekleyelim bakalim doktor bana adetin 3 gun gecince test yap demisti olmazsa sendee oyle yaparsinOlmadım da ateş 0,3düştü yarın olabilirim dezaten kışa doğru benim döngü artar bi iki gün
Tok ya canim ben 2009 yilinda 2 ay musteri temsizlciligi yaptim daha sonra butce planlama birimine gectimSen nasılsın tatlım :) durumlar nasıl.. Bende okul ppsikolojik danışmanıyımdesene güzel ses var sende
Zaten bugün ilk idrar negatif idi :) alıştım ama ben olmadı diğer ay ilk heyecanım sabırsızlığım kalmadıHi belli olmaz bekleyelim bakalim doktor bana adetin 3 gun gecince test yap demisti olmazsa sendee oyle yaparsin
iyiyimmmm tatlım sen nassınnn bugun yoğundum yetişemedim sana cevap veremedim .. regl oldum şükür gecikmedi bu sefer ama simsiyah geliyo hayırdır inşalllah kist eriyodur :)nasılsınn afroditimmmm ?
Zaten bugün ilk idrar negatif idi :) alıştım ama ben olmadı diğer ay ilk heyecanım sabırsızlığım kalmadı
MasaAllah annene Rabbim bi daha gostertmesin..asilaman insaAllah tutar canimKızlar Herkese Merhaba Annemin .rahatsızlığından bahsetmiştim ondan dolayı giremedim ve çok şükür annem göğüs kanserini yendi. bende buşgun aşılama yaptırdım ve beklemedeyim :)
canm bence en koyuyu gördüğün 2.gün yap senin 2 gün koyu kalıyordu değil mi yanlış hatırlamıyorsam, ikinci kez koyuyu görünce yap bi de silikleşince yap 2 gün üst üste sonra da gün aşırıya dönersin hem içerde hazır sperm bulunur hem de 2 günde bir tazelenir.. inşallah bu ay tutar tatlım:)Yapayım yapmasına da kuzu bana da cuma falan çatlayacak gibi geliyor. Ovulasyon testi sipariş ettim bugün ve yarın yapayım elimde 2 tane var sanırım gelince yapmaya devam edeyim.
Ovulasyonda koyuyu görünce mi girmeli silikleşince mi onu bir türlü anlayamıyorum.
inşallah canım ya sen naptın bebişin cinsiyetini öğrendiniz mi :)MasaAllah annene Rabbim bi daha gostertmesin..asilaman insaAllah tutar canim
Bugun 2 saat carsida gezindm diye belim kopuyo resmen hic yurumeyecekmiyiz yaa:) ogrendik canim Allah kismet ederse oglusum geliyorinşallah canım ya sen naptın bebişin cinsiyetini öğrendiniz mi :)
Bugun 2 saat carsida gezindm diye belim kopuyo resmen hic yurumeyecekmiyiz yaa:) ogrendik canim Allah kismet ederse oglusum geliyor
Canım daha kullanmaya başlamadım ama bence dozajını ayarladığın takdirde bir sorun olmaz gibime geliyor. Pkolular günde 4 kez kullanıyormuş eczacı bana en sağlıklısının sabah akşam olduğunu söyledi. Bende yarın sabah kullanmaya başlamayı düşünüyorum.Mrb canim ben sizleri gizli gizli okuyup takip edenlerdenimbu yazdiginiz dikkatimi cekti inofolic bende hamile kalmak istiyorum vajinismustan kurtulali 3 ay falan oldu gebelik icin bi muayene olmam gerek ama hala korku var gidemiyorum bu ilac kafaya gore kullanilabiliyo mu merak ettim gercekten faydasi oluyo mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?