2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

biraz işlerim var derkeenn iyi geceler cnm Allah rahatlık versin sizler benim hep dualarımdasınız zaten Allahım sana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin

tatlım benim dünyam var beren saatin filmi güzel izlemediysen.. pi'nin yaşamı var o da güzeldir aklıma bunlar geldi:)

canm doktor moralimi bozdu aslında biraz evet sadece kist deseydi aman atılıyo nasıl olsa dicektim ama bu kanamalı kistmiş nemenem bişeyse artık dk hapı verdi çalışmalar durdu 2ay ona sinirim bozuluyo.. soğan kürü onu da eritir mi acep denesem ..sen ne ilacı kullanmıştın kiste

Galiba banada doğum kontrol hapı verdi tam hatırlamıyorum 5 yıl falan oldu benim kürtaja çünkü. ozamanlar yıkım yaşamıştım hayatımda.bişeylerin bitiş dönemiydi.iyi degildim yani.kürtajdan sonra 45 gün falan adet olmayınca korkmuştum neden olmadım diye.Doktorda küçük bir kist oluşmuş ilaçları kullan adetle dökersin demişti dedigi gibi oldu kepek gibi adet olmuştum bitti gitti.

canım ben 6+3 de hem keseyi hem kalp atışını görmüştüm.kalp atışını görmesen bile keseyi görürsün diye düşünüyorum.İnsan bir an önce görmek istiyor tabi ama sağlılı olsun da varsın geç görünsün.İnşallah sağlıkla alırsın kucağına

İyi canim kolundan is yapamiyor tek gelin olunca butun is bana kaldi yoruluyorum insallah cabuk iyilesir

Bugundu canim once leke gelir benden bugunde geldi yarin sokulurum

insallah iyilessin hemen de sen de biraz dinlen tek gelinsin diye yormasinlar seni kuzucum

Canım senin için araştırdım soğan kürü kistin her çeşidini yokediyomuş hatta yorumlarda bir kadın saraçoğluna teşekkürediyodu kistim yok oldu diye istersen sana o sayfayı kopyalayım oku bak

@mgul Kız o nasıl mide bulandırıcı bir filmdi... ilerlete ilerlete seyrettik zatiii... sonunda eşim midem bulanıyor dedi hahaha
Adama izlemediği film bulup izlettim , midesini bulandırdım... bir daha benle film izlemez gari

Erken yapmışsın canım.. benim 7 eylüldü... 1 ekimde yaptığımda silik çizgi çıkmıştı... sen bir kaç gün bekle öyle tekrarla canım.. dilerim hamilesindir

Canm ben konusuna bakinca eledim zaten kızına tecavuz eden adam diyodu cunku sapkin iliski fimleri izlenem hem de deri falan tiksinirim dedim yanilmamisim demek ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…