olsun tatlım seninki alıntı yapılmamasından kaynaklıydı ağzının payını vermez onlar öyle şey yapmaz :) ne bilim işte biraz da alınganlığım üstümde sanırım :)
Selam kızlar yeni topigide bulmuş bulunmaktayım.Nasılsınız bu sabah test yapan oldumu olduysa nasıl çıktı söylesin biri bana bensiz ne işler dönüyo bu topikte. :))))).Ne dönerse dönsün sonunde tombişleriniz olsun inşaallah tabii benimde:)) Biraz kart bir annesi olacak benim tombişimin olursa inşaallah.
Sende ne alıngan oldun öyle hamilemisin yoksaolsun tatlım seninki alıntı yapılmamasından kaynaklıydı ağzının payını vermez onlar öyle şey yapmaz :) ne bilim işte biraz da alınganlığım üstümde sanırım :)
olsun tatlım seninki alıntı yapılmamasından kaynaklıydı ağzının payını vermez onlar öyle şey yapmaz :) ne bilim işte biraz da alınganlığım üstümde sanırım :)
Karnına kasıklarına ani giren agrılar umut verici bence.banada olmustu.hayırlısı bakalımKuzum ıs yerınde arada usuyordu ama evde usumuyordu ama dunden berı aksamlarıda usuyor bılmıyorumkı canım bende merakla beklıyorum
Benim favorımde nur.hergun izlerim kaçırmamfavorim nur bozar...çok şık olmasa da çok edepli ve akıllı...
ah elisam yaa işte sen umutla bekliyorsun ya bende umut da yok bu ay :/ hamile insan görmeye de tahammülüm kalmadı artık kıskanıyorum kimi görsem ağlamaklı oluyorum en yakın arkadasım doğum yapacak bu ay içinde en zoru da onu görmek ve şeytana uymamak..Anladım canım bozma moralını benyazdıklarını hıc gormedım canım evet canım evde yapacakalrında sınırlı olur sıkılırsın beklemek sıkıntı oluyor stres olusyor ınsanda bende batı beklıyorum zaman nasıl gececk dıyorum ama elımızden gelen bırsyey yok kuzucugum sukuntımzı koruyup sbaırla beklemelıyız ınsallah guzel gunler bızı beklıyor moralımızı yuksek tutmalıyız
Karnına kasıklarına ani giren agrılar umut verici bence.banada olmustu.hayırlısı bakalım
Benim favorımde nur.hergun izlerim kaçırmam
ah elisam yaa işte sen umutla bekliyorsun ya bende umut da yok bu ay :/ hamile insan görmeye de tahammülüm kalmadı artık kıskanıyorum kimi görsem ağlamaklı oluyorum en yakın arkadasım doğum yapacak bu ay içinde en zoru da onu görmek ve şeytana uymamak..
keske bebem kistliyim dertliyim:)Sende ne alıngan oldun öyle hamilemisin yoksa
merhaba kizlar yeni topik hayirli olsun.insallah ugurlu gelir ve herkesin bebisi olur:)Lovely35 cok sevindim umarim kandaki degerlerinde cok guzel cikar ve saglikli gebelik gecirirsin.. benim sat 7ekimdi cuma test yaptim ama acelemi ettimde yaptim negatif cikti sabah tekrarlasammi sizce ne yapmaliyim?
5kasımda olmam lazim canim sasmazsa eger ne bilim sabirlizlik iste benimki:) arada kasiklarima agri giriyo dun gece sicak su torbasi koydum ataklarimin altina sabaha rahattim ama adet oncesi agrimi gebelik mi bilemiyorumdaha var o zaman adetine erken yapmışsın çıkmaz yani cnm ben 1 gün kala yaptım yine negatifti
Bende sağlıkla hamile kalmak istiyorum artık ..hangi ay olursa olsun fark etmezzzzz. Yeterki bekletme artık meleğim
Kız kistte neymiş soğan kürüyle atarsın bunumu dert ediyosun salla gitsin.Bende bir derdi var sanıyorum.Kist kürtajdan sonra bendede oldu 1 ilaçla söküldü gitti şimdi hiçbişey yok.Morelini bozduğuna deymez senden küçügü seni üzmesin canım benimkeske bebem kistliyim dertliyim:)
5kasımda olmam lazim canim sasmazsa eger ne bilim sabirlizlik iste benimki:) arada kasiklarima agri giriyo dun gece sicak su torbasi koydum ataklarimin altina sabaha rahattim ama adet oncesi agrimi gebelik mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?