- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
bebeğim ne küsmesi...yalnız ben seni çok göremiyorum topikte ya da denk mi gelemiyoruz acep
Kizlar yarin sabah d.bakira gidiyorum nolur nolmaz hakkinizi helal edin sizi cok seviyorum oraya yetisince yazarim yine opuldunuzzz
ah kuzum yaa lütfen çok hırpalama kendini hepimiz çok istiyoruz o ikinci çizgiyi görmeyi ve çok doğal bu kadar çabuk sevinmen umuyorum yerleşme ile alakalıdır ya da eğer gerçekten adetse de hayırlısı böyleymiş...ayrıca nasıl laf o umudu bile şahaneydi dilerim tez zamanda gerçekten hamiş olacaksınKızlar ben hastalanıyorum. Şaka gibi testimin silik çıkıp hastalanmam ama adet sancısı şeklinde bir şiddetli ağrım başladı muhtemelen yarına tam sökülür. Şuan sadece uyumak ve bir daha uyanmamak istiyorum ve siz siz olun kanda görmeden benim gibi erken sevinmeyin. Ben zaten bu konuda hiç şanslı olduğumu düşünmüyorum. Şuan çok üzgünüm, hepinizden de özür dilerim heyecanlı bir gün yaşattığım için size kendimi çok mahcup hissediyorum. Bende bana çok kırgınım. Herkes kendine iyi baksın.
bata 2 gün kala yapmıştım negatifti kuzum yani 5 gün oldu test yapalı...yarın alıp yapıcam bildiğim sonuçlarla döneceğim burayaHiç test yaptnmı mogiş
helal olsun balım sağlıcakla git, bebişe ve kendine dikkat etKizlar yarin sabah d.bakira gidiyorum nolur nolmaz hakkinizi helal edin sizi cok seviyorum oraya yetisince yazarim yine opuldunuzzz
bizi üzüyorsun inan ki.regl olursan dünyanın sonu degıl,elbette haysl kırıklığına düşeriz bizde senin kadar olmasada.lakin böyle uyusamda hiç uyanmasam lafları hoş değil.bizi ve kendini asıl böyle düşünürsen üzer ve kırarsın.bendede oldu bildiğin regli agrısı hemde gününde feci bir agrıydı ama kırmızılar gelmedi.belki sendede devamı gelmeyecek.yada gelse ne olur?cok şükür saglıklıyız eşlerimiz yanımızda.Hiç olmasa bile dr tedavi yinede birşeyler yapılır illaki.menapozdaki kadınları bile doğurtan anne yapan teknoloji bizimi es gececek.Bu kadar umutsuz olma lütfen.ben senin hala hamiş oldugunu düşünüyorum hissediyorum.Kızlar ben hastalanıyorum. Şaka gibi testimin silik çıkıp hastalanmam ama adet sancısı şeklinde bir şiddetli ağrım başladı muhtemelen yarına tam sökülür. Şuan sadece uyumak ve bir daha uyanmamak istiyorum ve siz siz olun kanda görmeden benim gibi erken sevinmeyin. Ben zaten bu konuda hiç şanslı olduğumu düşünmüyorum. Şuan çok üzgünüm, hepinizden de özür dilerim heyecanlı bir gün yaşattığım için size kendimi çok mahcup hissediyorum. Bende bana çok kırgınım. Herkes kendine iyi baksın.
Canım hemen umutsuzluğa kapılma nolur ben de hemen hamile kalayım istemiştim herseyim bebek olmuştu ama sağlıklı olmadı hamileliği tadıp kürtaj olmak çok zor hayırlı sağlıklı olacak zamanda nasip etsin allah yine kendimi kaptırıyorum neredeyse yüzümü güldüren tek şey bebek olacak kadar ama kendimi frenlemeye çalışıyorum üzülme nolurKızlar ben hastalanıyorum. Şaka gibi testimin silik çıkıp hastalanmam ama adet sancısı şeklinde bir şiddetli ağrım başladı muhtemelen yarına tam sökülür. Şuan sadece uyumak ve bir daha uyanmamak istiyorum ve siz siz olun kanda görmeden benim gibi erken sevinmeyin. Ben zaten bu konuda hiç şanslı olduğumu düşünmüyorum. Şuan çok üzgünüm, hepinizden de özür dilerim heyecanlı bir gün yaşattığım için size kendimi çok mahcup hissediyorum. Bende bana çok kırgınım. Herkes kendine iyi baksın.
wusltum son durum nedir merak ettim seni benBende gece olunca sabah dus aliyorum spermcikler yasasin diye
Tesekkur ederim kuzucugum sabaha kadar uyuyamadim gece adet olduminsallah iyilessin hemen de sen de biraz dinlen tek gelinsin diye yormasinlar seni kuzucum
Gece adet oldum tatlim sen nasilsin ayagin nasil oldu bu arada gunaydin herkesewusltum son durum nedir merak ettim seni benGünaydın herkese yeni topikle yenieve taşınmı gibiyim yalnız ne heyecanlı oldu
Bende bu gün test alıp da yapıcaam inşallah çift çizgi olur hiç doktora gitmedim kızlar çok korkuyorum ya bende sorun olurda anne olamazsam bu korku beni yedi bitirdi Rabbim bebek bekleyen ve Anne olmayı isteyen her kese nasip edet inşallah tez bi zamanda gebe kalırızda bebeğmizle birlikde gecen mutlu haberlerimizi paylaşırız .Amin !!!
Günaydın canım senin adına çok üzüldüm bende Ekim ayında adet olmuyacam dedim gebe kalıcam adetimden bir gün gecti hiç adet ağrıları çekmediğim için umutlandım umutla uyudum akşam sabah kalkdığımda adetim olmuştu şimdi di bu ayı umutla bekliyorum Rabbim ona açılan elleri boş geri çevirmez inşallah canım belkide senin adet sandığın yerleşme kanamasıdır inşallah öyledir canım benim !!Gece adet oldum tatlim sen nasilsin ayagin nasil oldu bu arada gunaydin herkese
2 aydır istiyoruz canım benim tanıdığım arkadaşlarım var hamile kalmak istediği aydan korunmayı bırakıbda hemin ayda gebe kalıyorlar inşallah Rabbim bu duyguyu bize de yaşatır!İnsallah guzel haberler verirsin tatlim ne zamandir istiyorsunuz
sargılı dolaşıyorum kuzum ben yaa Lovelye moralim bozuldu umarım yerleşmedir, arkadaşlar çağırdı nasıl giderim bilmiyorum evde toplaşacaz giderim bol bol otururum sanırsam :) ahh o adetler bebeğim hepimiz sabırla bekleyeceğiz nasılsa ne yaparsak yapalım bi zamanı var bunun bak kışa girdik umarım diğer kışa karnımız burnumuzda veya karnmızdaki kucağımızda girerizGece adet oldum tatlim sen nasilsin ayagin nasil oldu bu arada gunaydin herkese
maalesef biz o şanslı gruptan değiliz bununla az da olsa çok da olsa uğraşacaz2 aydır istiyoruz canım benim tanıdığım arkadaşlarım var hamile kalmak istediği aydan korunmayı bırakıbda hemin ayda gebe kalıyorlar inşallah Rabbim bu duyguyu bize de yaşatır!
kuzum bende silik test mağduruyum hem de istediğimiz ilk ay nerdeyse kaynanama gösterecektim, iyiki yapmamışımKızlar ben hastalanıyorum. Şaka gibi testimin silik çıkıp hastalanmam ama adet sancısı şeklinde bir şiddetli ağrım başladı muhtemelen yarına tam sökülür. Şuan sadece uyumak ve bir daha uyanmamak istiyorum ve siz siz olun kanda görmeden benim gibi erken sevinmeyin. Ben zaten bu konuda hiç şanslı olduğumu düşünmüyorum. Şuan çok üzgünüm, hepinizden de özür dilerim heyecanlı bir gün yaşattığım için size kendimi çok mahcup hissediyorum. Bende bana çok kırgınım. Herkes kendine iyi baksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?