ay nasıl gülüyorum şu annn varyaaaPamukprncess Kız o nasıl mide bulandırıcı bir filmdi... ilerlete ilerlete seyrettik zatiii... sonunda eşim midem bulanıyor dedi hahaha
Adama izlemediği film bulup izlettim , midesini bulandırdım... bir daha benle film izlemez gari
bu arada geçmişi okurken gördüm yazdığını dün de bildirimin gelmemişti bana acaba sıkıntı mı var anlamadımPamukprncess Kız o nasıl mide bulandırıcı bir filmdi... ilerlete ilerlete seyrettik zatiii... sonunda eşim midem bulanıyor dedi hahaha
Adama izlemediği film bulup izlettim , midesini bulandırdım... bir daha benle film izlemez gari
Dikkat et kendine oralarda canım. nası gidio hamişlik ya kılo alımı varmı sendeKizlar yarin sabah d.bakira gidiyorum nolur nolmaz hakkinizi helal edin sizi cok seviyorum oraya yetisince yazarim yine opuldunuzzz
roditim elisa haklı sen bi kere kaldın olacağını biliyorsun bak benim iki arkadaşım kist erir erimez hamiş kaldı inş yine olacak bebekim sen rahat ol şimdi tedavi sürecinden dolayı bekleyeceğini bildiğin için umut yok diyorsun tedavi bi bitsin görecem ben seni :)ah elisam yaa işte sen umutla bekliyorsun ya bende umut da yok bu ay :/ hamile insan görmeye de tahammülüm kalmadı artık kıskanıyorum kimi görsem ağlamaklı oluyorum en yakın arkadasım doğum yapacak bu ay içinde en zoru da onu görmek ve şeytana uymamak..
afroditim benim sen mesela benim aklımın kalbimin bi köşesindesin ben bazen yanlış bişey demeyeyim korkusuyla yazamıyorum ama bak bu mesajı şimdi gördüm ve 5 dk kadr önce de sana bişey yazmıştım :) seviliyorsun tatlım benimiyi değilim canm ya evde oyalanacak şeyler arıyorum ama o da bi yere kadar bebek kist sürekli aklımda .. beklemek cok kötü..
burda da yazdıklarım görmezden geliniyomuş gibi hissediyorum bikaç gündür burda moral buluyodum ben
afroditim benim sen mesela benim aklımın kalbimin bi köşesindesin ben bazen yanlış bişey demeyeyim korkusuyla yazamıyorum ama bak bu mesajı şimdi gördüm ve 5 dk kadr önce de sana bişey yazmıştım :) seviliyorsun tatlım benimiyi değilim canm ya evde oyalanacak şeyler arıyorum ama o da bi yere kadar bebek kist sürekli aklımda .. beklemek cok kötü..
burda da yazdıklarım görmezden geliniyomuş gibi hissediyorum bikaç gündür burda moral buluyodum ben
seninle ayni durumdayiz insallah tutar buayAyyy kuzum bende meraktan catlıyorum ne zaman yapsamkı yıne en erken persemb egunu yapabılırım
tabi film seçtim @arsinli sevgilimin eski nişanlısını komik gibi indriyorum izleyecem onu muahh hepinze en büyük k.kkızlar morali bozuk fıstıklar antidepresan etkisi yaratan aktiviteler :Kitao okumak, film (azcık) , spor(en etkilisi) kişisel bakım yaklaşık %50 yani lütfen iyi olun benim ayağım böyle olmasa yapacam sporu ancakbi de benim normal yumurtlama günüm ama tık yok hatta ovulasyon geçen ay 13. 14. günler koyuyydu bugün 14. gün yapacağım ama dün akşamda yaptım silik ve bugünden sonra kociş 2 gün yok yine bi de beni düşünün mogami bilir ben son 3-4 aydır bu sebele yapamadım bebiş, yine bu ay en kısası birinde 5 , birinde 15, birinde,3 gün yoktu kocam ve bu dediklerim hep yum günlerimdi bakın ne talihisizim sizde iyi biliyorsunuz ki 1 ay beklemek zorken bu kadar bekledim ve benim yum yine çatlamak için kocişin gitmesini istiyor uyanık döllenmek aşk yaşamak istemiyor Lovely35 A afrodit26 elisa__ SirriEyvan Mogami W wuslt um öpüyorum sizi
biraz işlerim var derkeenniyi geceler cnm Allah rahatlık versin sizler benim hep dualarımdasınız zaten Allahım sana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin
kızlar ben de kaçar eşim sizi kıskandı herhalde cimcimesevilay birazda benimle ilgilen diyo herkese iyi geceler tatlı rüyalar herşey gönlünüzce olsun göbekleriniz bebiş dolsun
Gunatdin canim bu ay benimde oyle oldu... Yumurtalama zamani ve oncesinde esim is seyahatindeydi benim de pek umudum yok o yuzden artik yarin kirmizilar kismetse gelsin onumuzdeki yum. Gunlerine bakacaz artik:) ama senin yum. Gunlerine yakin olduysa umidini kaybetme... Spermler 3-4 gun yasayabiliyormus ya :) hayirlisiysa olur..mgul .!.:kızlar morali bozuk fıstıklar antidepresan etkisi yaratan aktiviteler :Kitao okumak, film (azcık) , spor(en etkilisi) kişisel bakım yaklaşık %50 yani lütfen iyi olun benim ayağım böyle olmasa yapacam sporu ancakbi de benim normal yumurtlama günüm ama tık yok hatta ovulasyon geçen ay 13. 14. günler koyuyydu bugün 14. gün yapacağım ama dün akşamda yaptım silik ve bugünden sonra kociş 2 gün yok yine bi de beni düşünün mogami bilir ben son 3-4 aydır bu sebele yapamadım bebiş, yine bu ay en kısası birinde 5 , birinde 15, birinde,3 gün yoktu kocam ve bu dediklerim hep yum günlerimdi bakın ne talihisizim sizde iyi biliyorsunuz ki 1 ay beklemek zorken bu kadar bekledim ve benim yum yine çatlamak için kocişin gitmesini istiyor uyanık döllenmek aşk yaşamak istemiyor Lovely35 A afrodit26 elisa__ SirriEyvan Mogami W wuslt um öpüyorum sizi
Ayyy heyecanla beklemekteyız guzel haberlerınızı
Kizlar yarin sabah d.bakira gidiyorum nolur nolmaz hakkinizi helal edin sizi cok seviyorum oraya yetisince yazarim yine opuldunuzzz
seninle ayni durumdayiz insallah tutar buay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?