2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ay nasıl gülüyorum şu annn varyaaa esmam tahmin ediyorum halinizi ya keşke demeseydim ama biz yurtta onu 2 kez izledik çok farklı diye demek ki çok da normal değilmişiz iyisimi tavsiyemi dinleme artık utandım kendimden şimdi karı koca film keyfinizi bozdum lsun başka zaman süper ötesi bi film tavsiyesiyle arayı düzeltiriz

bu arada geçmişi okurken gördüm yazdığını dün de bildirimin gelmemişti bana acaba sıkıntı mı var anlamadım bak dünkü de benm suçum değilmiş

Lovely35 gözün aydın canım ınsallah pzrtesıde kanda guzel sonuclar alırsın Rabbım hayırlı sonuc almayı nasıp etsınn
Kizlar yarin sabah d.bakira gidiyorum nolur nolmaz hakkinizi helal edin sizi cok seviyorum oraya yetisince yazarim yine opuldunuzzz
Dikkat et kendine oralarda canım. nası gidio hamişlik ya kılo alımı varmı sende

roditim elisa haklı sen bi kere kaldın olacağını biliyorsun bak benim iki arkadaşım kist erir erimez hamiş kaldı inş yine olacak bebekim sen rahat ol şimdi tedavi sürecinden dolayı bekleyeceğini bildiğin için umut yok diyorsun tedavi bi bitsin görecem ben seni :)

afroditim benim sen mesela benim aklımın kalbimin bi köşesindesin ben bazen yanlış bişey demeyeyim korkusuyla yazamıyorum ama bak bu mesajı şimdi gördüm ve 5 dk kadr önce de sana bişey yazmıştım :) seviliyorsun tatlım benim

afroditim benim sen mesela benim aklımın kalbimin bi köşesindesin ben bazen yanlış bişey demeyeyim korkusuyla yazamıyorum ama bak bu mesajı şimdi gördüm ve 5 dk kadr önce de sana bişey yazmıştım :) seviliyorsun tatlım benim

kızlar morali bozuk fıstıklar antidepresan etkisi yaratan aktiviteler :Kitao okumak, film (azcık) , spor(en etkilisi) kişisel bakım yaklaşık %50 yani lütfen iyi olun benim ayağım böyle olmasa yapacam sporu ancak bi de benim normal yumurtlama günüm ama tık yok hatta ovulasyon geçen ay 13. 14. günler koyuyydu bugün 14. gün yapacağım ama dün akşamda yaptım silik ve bugünden sonra kociş 2 gün yok yine bi de beni düşünün mogami bilir ben son 3-4 aydır bu sebele yapamadım bebiş, yine bu ay en kısası birinde 5 , birinde 15, birinde,3 gün yoktu kocam ve bu dediklerim hep yum günlerimdi bakın ne talihisizim sizde iyi biliyorsunuz ki 1 ay beklemek zorken bu kadar bekledim ve benim yum yine çatlamak için kocişin gitmesini istiyor uyanık döllenmek aşk yaşamak istemiyor Lovely35 A afrodit26 elisa__ SirriEyvan Mogami W wuslt um öpüyorum sizi

Kızlar kimyasal gebelik sonrası korunmak gerekmiyor değil mi doktora sormadım. O da korunun falan demedi zaten. Geçen sefer düşük sonrası 3 ay bekleyin demişti. Gene beklemek zorunda kalmam değil mi?

tabi film seçtim @arsinli sevgilimin eski nişanlısını komik gibi indriyorum izleyecem onu muahh hepinze en büyük k.k

biraz işlerim var derkeenn iyi geceler cnm Allah rahatlık versin sizler benim hep dualarımdasınız zaten Allahım sana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin

Mutfagı toparladım kuzum cay falan ıcmıstık sonra yataga gectım ama benımk duradı akın agelnde oldu Allah razı olsun canım benım amın ınsallah sana ve herkese Rabbım bebegını saglıcakla kucagın aalmayı nasıp etsın

kızlar ben de kaçar eşim sizi kıskandı herhalde cimcimesevilay birazda benimle ilgilen diyo herkese iyi geceler tatlı rüyalar herşey gönlünüzce olsun göbekleriniz bebiş dolsun

Benımkıde aksam varsa yoksa arkadasların hıc kocamla ılgılenım demıyorsun dıyorrrr:)

Gunatdin canim bu ay benimde oyle oldu... Yumurtalama zamani ve oncesinde esim is seyahatindeydi benim de pek umudum yok o yuzden artik yarin kirmizilar kismetse gelsin onumuzdeki yum. Gunlerine bakacaz artik:) ama senin yum. Gunlerine yakin olduysa umidini kaybetme... Spermler 3-4 gun yasayabiliyormus ya :) hayirlisiysa olur..

Selam kızlarrr yeni topiğimiz hayırlı olsun yanılmıyorsam ilk hamişimizde olmuş sanırım lovely hayırlı olsun canımcığım, yoğun çalışma zamanları bitti şimdi canımız istediği zamanda çalışma oluyor bata 9 gün var bu ay ateş testi yum testi beraber devam etti bakalım biz çalışmamızı yaptık gerisi Allah'ın takdirine kalmış artık Birde kızlar 1 gün önce rüyamda erkek bebek doğuruyordum resmen afedersiniz başı çıkarken görüyordum. bu gecede kız çocuğum olacakmış filan konuşuluyor galiba tırlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…