2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Tatlım benım koca yanımda ama yıne bır turllu dollenme olmuyor dıenıyorlar sankı ama bu dırenısıınde bır sonu gelır dımı ama nereye kadar böyle en kısa zamada ask yasayacaklarrrrrrrrrrrrrr

Tatlım benım koca yanımda ama yıne bır turllu dollenme olmuyor dıenıyorlar sankı ama bu dırenısıınde bır sonu gelır dımı ama nereye kadar böyle en kısa zamada ask yasayacaklarrrrrrrrrrrrrr
benim prens prensesi tavlamak için hep geç kalıyor o gelene kadar prenses çoktaaaan gitmiş oluyor

Gunaydin canim evet gece oldum yerlesme degil bayagi yogun oldum biraz uzuldum cok degil alistim artik 7 aydir kirmizilari goruyorum senin daha yeniymis 2 aydir dusunuyormussunuz olur insallah hemencecik hayirlisiyla sonucunu yaz tamam canim
2 aydır istiyoruz canım benim tanıdığım arkadaşlarım var hamile kalmak istediği aydan korunmayı bırakıbda hemin ayda gebe kalıyorlar inşallah Rabbim bu duyguyu bize de yaşatır!

Gunaydin canim evet gece oldum yerlesme degil bayagi yogun oldum biraz uzuldum cok degil alistim artik 7 aydir kirmizilari goruyorum senin daha yeniymis 2 aydir dusunuyormussunuz olur insallah hemencecik hayirlisiyla sonucunu yaz tamam canim
2 aydır istiyoruz canım benim tanıdığım arkadaşlarım var hamile kalmak istediği aydan korunmayı bırakıbda hemin ayda gebe kalıyorlar inşallah Rabbim bu duyguyu bize de yaşatır!
evet tatlim demekki hayirlisi degilmis bu ay iyikide olmamis bu ay diyorum kv dustu 3 gundur burdayim dunde burda yattik cok yoruluyorum misafir bitmiyor herhalde 1 ay boyle devam eder bide sanki ben bu ay cok yogun oluyorum sancimda cok farkli sag kasigimdan ayak ucuma kadar kasilip durdu sabaha kadar esimide uyutmadim acile gotureyim dedi gitmedim gozlerim aglamaktan kipkirmizi oldu uykusuzluktan kizardi dedim kv ye sende kendine dikkat et tatlim bol bol dinlen lovely adet mi oldu hayirlisi degilmis vakti geldiginde hepimiz hamis olacagiz insallah

Canım şiddetli adet sancısı bende çektim , hala arada giriyordu..şimdi adet günlerim yaklaşıyor diye yine başladı bu adet olduğun anlamına gelmiyor ! Sen kırmızıları görmeden umudu kesmişsin...
Hadi gördün yanlıştı diyelim...bende silik çizgi kurbanıydım , ne olmuş , hayata mı küseceksin.. sevindik hep beraber şimdi de üzülürüz..ama ben inanıyorum ki hamilesin.. o ağrılar çok normal , yorma kendini :)

gül sen gül
Bende çok güldüm halimize
Bir kere bir sürü +18 sahnesi olan filmlerden hiç hoşlanmam..bu ispanyolların bundan başka bildiği yokmuş onu anladım
Neyse o süper ötesi film tavsiyesini bekliyorum e mi kuzucum ama kocam bana güvenebilecek miiii hiç bilmiyorruumm

Oy yaaa , sizinkiler nazlı çıktı nazlı... buna aslında zamanı gelmemiş demek ki deniliyor baksana hep mı yum.günlerine denk gelir yaniii... kociş de gitmesin bir aycık yaa

Bi rtürlü randevu saatleri tutmadı gitti bir anlaşmazlı var sanırım prens saatı unutuyor hep gec kalıyor randevuya
eee prenseslerde bekletilmekten hiçç mi hiç hoşlanmaz yani... ya işin garibi gerçekte de böyle hanı prens hep bekler prenses bi gelir ummadık anda prens yoksa beklemeden gider orda da nazlı olan biz yorulan sperm

Tünaydınlaarr, eşimin yanındayım malum hafta sonu, az önce bir bardak kırarak 2 elimide kesme başarısına eriştim,geçen hafta da kırmıştım, sakarlık aldı başını gidiyor hayırlısı

eee prenseslerde bekletilmekten hiçç mi hiç hoşlanmaz yani... ya işin garibi gerçekte de böyle hanı prens hep bekler prenses bi gelir ummadık anda prens yoksa beklemeden gider orda da nazlı olan biz yorulan sperm

Her zamankı gıbı her yerde yıne nazlı olan bızıızzzzzzzzzzzzz baksana prensler 3 4 gun yasıyor prensesler 24 saat anca yasıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr ama ummadık bır yerde denk gelır sıkıstırıverır prenscık prensescıgııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…