2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Tünaydınlaarr, eşimin yanındayım malum hafta sonu, az önce bir bardak kırarak 2 elimide kesme başarısına eriştim,geçen hafta da kırmıştım, sakarlık aldı başını gidiyor hayırlısı
Canıııımmm dikkat et kendine çok kötü değildir umarımm..
sakarlık değil o , kocişi görünce heyecandan elin ayağın tutmuyor ondan o ondan

Tünaydınlaarr, eşimin yanındayım malum hafta sonu, az önce bir bardak kırarak 2 elimide kesme başarısına eriştim,geçen hafta da kırmıştım, sakarlık aldı başını gidiyor hayırlısı

Ohhhh guzel bır hafta sonu gecırrızsınız ınsalla canım olur öyle seyler canım gecmıs olsun dıkkat et bız sakarlık demeyelımde aydınlık dıyelım nazar cıktı nazar :)

Oyyyy kuzusu dikkat et,üşütmüşte olabilirsin,ağrı kesici al,birde bu yoğunluk bitirdi seni,evet her işte bir hayır var,gelsin 8. Deneme o zaman :)

bende iyim cnm çok şükür yuvarlanıp gidiyoz işte gün sayıyorum az önce nette ultrason görüntülerine baktım tabi gözlerim doldu iyice sulu göz oldum yaa Allah sonumu hayır etsin :):)

Desene duygusallık sende tavan yaptı canım olsun olsun bu bebısını ıyı oldugunun gostergesı canım bende cok dugulanıyorum bebek resmı gordumu ınsanın alıp ıcıne koyası gelıyor oylemı tatlı olurlar az kaldı canım az surda carsambaya ne kaldı 2.5 guncuk :):)

Ohhhh guzel bır hafta sonu gecırrızsınız ınsalla canım olur öyle seyler canım gecmıs olsun dıkkat et bız sakarlık demeyelımde aydınlık dıyelım nazar cıktı nazar :)
Çok sağol şekerim, şimdi gene işte az sonra gelir bende bir kızlara bakıym dedim, herhalde bende öyle düşündüm nas ve Felak surelerini hiç eksik etmem ama nazar herhalde

Kuzucugum onlar nasıl sözler oyle hanı kırmızılar geldımı adet oldunmuda hemen karaları baglıyorsun kı adet olsan bıle karaları baglamana gerek yokbızler burda hepımız herseyın hayırlıs saglıklı olmasını temennı etmıyormuyuz en uygun en guzel zamanda saglıgıyla gelsın bbeklerımız bıze evet beklemek zor oluyor ama sabır her sbarın sonunda guzellıkler bızı bekler canım benım belkıde bebegın yerlsıyor o yuzden bu kadar agrı cekıyorsun ve sımdı dırayetlı olmalısınkı bebegın rahat bır sekılde yerlessın lutfen daha bellı olmayan bırsy ıcın uzme kendını tatlım biz burda sevıncımıızı uzuntumuzu paylasıyoruz sen boyle yaarsan bız cok uzuluruz

bende iyim cnm çok şükür yuvarlanıp gidiyoz işte gün sayıyorum az önce nette ultrason görüntülerine baktım tabi gözlerim doldu iyice sulu göz oldum yaa Allah sonumu hayır etsin :):)
Çok güzel şeyler bunlar, Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah :)

Oyyyy kuzusu dikkat et,üşütmüşte olabilirsin,ağrı kesici al,birde bu yoğunluk bitirdi seni,evet her işte bir hayır var,gelsin 8. Deneme o zaman :)
Oyy tesekkur ederim tatlim evet usuttum galiba evet iyiki olmamis bu ay diyorum insallah vakti geldiginde hayirlisiyla sende bende burdaki herkes hamis olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…