- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Canıııımmm dikkat et kendineTünaydınlaarr, eşimin yanındayım malum hafta sonu, az önce bir bardak kırarak 2 elimide kesme başarısına eriştim,geçen hafta da kırmıştım, sakarlık aldı başını gidiyor hayırlısı
İyiyim canım cok sukur sen nasılsın
Tünaydınlaarr, eşimin yanındayım malum hafta sonu, az önce bir bardak kırarak 2 elimide kesme başarısına eriştim,geçen hafta da kırmıştım, sakarlık aldı başını gidiyor hayırlısı
Oyyyy kuzusu dikkat et,üşütmüşte olabilirsin,ağrı kesici al,birde bu yoğunluk bitirdi seni,evet her işte bir hayır var,gelsin 8. Deneme o zaman :)Gunaydin canim evet gece oldum yerlesme degil bayagi yogun oldum biraz uzuldum cok degil alistim artik 7 aydir kirmizilari goruyorum senin daha yeniymis 2 aydir dusunuyormussunuz olur insallah hemencecik hayirlisiyla sonucunu yaz tamam canim
evet tatlim demekki hayirlisi degilmis bu ay iyikide olmamis bu ay diyorum kv dustu 3 gundur burdayim dunde burda yattik cok yoruluyorum misafir bitmiyor herhalde 1 ay boyle devam eder bide sanki ben bu ay cok yogun oluyorum sancimda cok farkli sag kasigimdan ayak ucuma kadar kasilip durdu sabaha kadar esimide uyutmadim acile gotureyim dedi gitmedim gozlerim aglamaktan kipkirmizi oldu uykusuzluktan kizardi dedim kv ye sende kendine dikkat et tatlim bol bol dinlen lovely adet mi oldu hayirlisi degilmis vakti geldiginde hepimiz hamis olacagiz insallah
Tünaydınlaarr, eşimin yanındayım malum hafta sonu, az önce bir bardak kırarak 2 elimide kesme başarısına eriştim,geçen hafta da kırmıştım, sakarlık aldı başını gidiyor hayırlısı
bende iyim cnm çok şükür yuvarlanıp gidiyoz işte gün sayıyorum az önce nette ultrason görüntülerine baktım tabi gözlerim doldu iyice sulu göz oldum yaa Allah sonumu hayır etsin :):)
Mogişimi ben de bekliyorum :)Ohh ne güzel senin içinn...
Bende mogişi bekliyorum..ne zaman gelecek acaba...
Ediyorum da işte sakarlık, sağol tatlıcım hafta da bir görüşünce böyle oluyor :)Canıııımmm dikkat et kendineçok kötü değildir umarımm..
sakarlık değil o , kocişi görünce heyecandan elin ayağın tutmuyor ondan o ondan
Çok sağol şekerim, şimdi gene işte az sonra gelir bende bir kızlara bakıym dedim, herhalde bende öyle düşündüm nas ve Felak surelerini hiç eksik etmem ama nazar herhaldeOhhhh guzel bır hafta sonu gecırrızsınız ınsalla canım olur öyle seyler canım gecmıs olsun dıkkat et bız sakarlık demeyelımde aydınlık dıyelım nazar cıktı nazar :)
Az kaldı doğrıcimmm çünkü sol elim bayağı derin, ayy birde düşünüyorum nereme değecek nazar :)nazar çıkmış cnm aman dikkat et doğrama kendini ha
Kızlar ben hastalanıyorum. Şaka gibi testimin silik çıkıp hastalanmam ama adet sancısı şeklinde bir şiddetli ağrım başladı muhtemelen yarına tam sökülür. Şuan sadece uyumak ve bir daha uyanmamak istiyorum ve siz siz olun kanda görmeden benim gibi erken sevinmeyin. Ben zaten bu konuda hiç şanslı olduğumu düşünmüyorum. Şuan çok üzgünüm, hepinizden de özür dilerim heyecanlı bir gün yaşattığım için size kendimi çok mahcup hissediyorum. Bende bana çok kırgınım. Herkes kendine iyi baksın.
Çok sağol şekerim, şimdi gene işte az sonra gelir bende bir kızlara bakıym dedim, herhalde bende öyle düşündüm nas ve Felak surelerini hiç eksik etmem ama nazar herhalde
Az kaldı doğrıcimmm çünkü sol elim bayağı derin, ayy birde düşünüyorum nereme değecek nazar :)
Çok güzel şeyler bunlar, Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah :)bende iyim cnm çok şükür yuvarlanıp gidiyoz işte gün sayıyorum az önce nette ultrason görüntülerine baktım tabi gözlerim doldu iyice sulu göz oldum yaa Allah sonumu hayır etsin :):)
Oyy tesekkur ederim tatlim evet usuttum galiba evet iyiki olmamis bu ay diyorum insallah vakti geldiginde hayirlisiyla sende bende burdaki herkes hamis olacaklarOyyyy kuzusu dikkat et,üşütmüşte olabilirsin,ağrı kesici al,birde bu yoğunluk bitirdi seni,evet her işte bir hayır var,gelsin 8. Deneme o zaman :)
Çok güzel şeyler bunlar, Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah :)
Aminnnn cümlemizin evini yuvasını huzurunuİyi yapmışssın canım Allah'ım nazarlardan kem gözlerden korusun
Oyyyy o zaman sen hepten dikkat et,malum 2 canlısında :) sana bin maşallahnazar bu heryere değer bende elimi bıçak kesmişti anında bayıldım çok korkarım böyle şeylerden
Bolca dua et la havle çek, ben çok sıkıntıya düştümmü hemen ayetül kürsi okurum fetahlatır,bebiş geldi inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz 8,5 ay sonra annesiamiin cnm inşallah hem güzel hem biraz stresli oluyo beklemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?