Amin canım inşallah hepimizin olur öyle bebislerİnşallah sağlık ve sıhhatle kucağina alacağın bi evladın olur canım benimmm
Canim ne cahilligi askolsun.sonucta kullandigimiz kozmetiklerin cogunda alkol var en basiti kolonya ama onu icip keyif almiyoruz ihtiyac icin kullaniyoruz.bende sagligim icin o sampuani kullaniyorum.simdi haram ya da degil bse soyleyemem.bu benim dusuncem tercih meselesi.haramsa da allah affetsin.Canim cahilligime ver bira ozu icinde var diye acaba haram olurmu
Iyi olur canım ya. Bende de arçelik in ekmek yapma makinesi var ve cok memnunum. Kendi ekmeğini yapmak güzel oluyor içinde ne olduğunu biliyorsun en azindankızlar sinbonun ekmek yapma makinesi geldi a101 e alldım zeytinli ekmek yapıyorum.. zaten dışarıdan aldığım ekmeğekarşı huyluyum azcık.. bakalım nasıl olcak, eee sizler napıyorsunuz
canm sen de kafandan sil gitsin öyle birisi için neden kendini sıkıyorsun ki.. benm de basıma geldi ünvde 3yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bi arkadasım da 3yıl boyunca bana bu şekilde yalanlar söylemiş ama işte bizim saflığımızdan dolayı, öyle şeyleri kendimiz yapmayacağımızdan dolayı konduramadık canm benm arkadasım olacak yelloz da evli biriyle birlikteymiş bana ayrıldı eşinden demişti yalanmış adamın maillerini karıştırıp gayet doğal olan eşiyle çekilmiş resimlerini bulup krize girmişti anlam verememiştim o kadar kızmasına çünkü bana dediği arkadaşları ortak olduğu için o fotoları çektirmiş adam güya ama o da yalan benm aram bozulduktan sonra öğrendim tüm bunları adamı zorla eşinden ayırmaya kalkışmış salak gerçi adam da adam değilmiş ama neyse işte canm kimseye bu kadar inanıp güvenmicen koşulsuz ben onu anladım artık inanır gibi görünsem de arkasını ararım sölenilen doğru muymuş diye canm boşver öyle bi insanı unut gitsin....Kızlar ben suan calıstıgım yerde 3 seneme gırecegım 2 senedır ıs arkadasım vardı beraber calısyorduk ben ıse basladıktan bırkac ay sonra bırıyle gorusmeye baslamıstı bu kısyı bana cok farklı sekılde anlatmaya basladı daha bende hep ınandım ve 1 yıl oldu bızım ıs yerıne bır kadından telefonlar gelmeye basladı bu arkadas ıcın senı rezıl edecegım sen söyle bırısın böyle bırıısın dıye bu olayıda su sekılde dıle getırdı eskı erkek arkadasının aılesıymıs arayan cıddı ılıskısı vardı cok agladı falan bende ınandım sonra evlenecek dıye ısten cıktı arkadas yıne bır telefon geldı kadın saysı sayıstırdı bende arkadasımı savundum tabkı ve arkadasımbana neler anlattı neler ıkı yol boyunca ve arkadas cıktıktn sonra ogrendımkı bu arkadasın gorustugu kısı evlı 2 cocuk babası bırıymış ben bunu duyunca sok oldum sonra dedımkı eskıden olan bırseydır dedım benı dugunune cagıracaktı ne aradı sordu sonra facede tesedufen dugun resımlerını gordum yanında yaslı bır adam dedımkı herhalde babası salona getıryorlar adetlerı oyle ama ogrendımkı evlendıgı kısıymıs sok oldum sındıremedım ve sımdı bırsey daha ogrendım asıl karısı bosanmamıs ımam nıkahlı evlenmıs adam cıftlıkte bır ev acmıs buna orda yasıyormus bana anlattıgı hersey yalanmıs adam baska sehırde yasıyordu ısmı falan hersey yalanmıs kendımı cok kotu hıssedyorum ınanamıyorum ve benım facede eklıydı benı facede engellemıs
aynen eşim ekmek aldı geçenlerde 2 kıl öffff dedim artık içime sinmiyorIyi olur canım ya. Bende de arçelik in ekmek yapma makinesi var ve cok memnunum. Kendi ekmeğini yapmak güzel oluyor içinde ne olduğunu biliyorsun en azindan
Memnun kalırsın inşallah cnm benimki sarmaşık özlü :)Tresan kullanıyorum uzun bir süredir.. ama artık pek etki etttiğini düşünmüyorum.. bir süre de bioblas kullanayım olmadı..
Teşekkürler :)
benimde 4 yıllık arkadaşım evli bi adamla görüştü.. adamın karısı öğrenmiş paralamış haklı olarakcanm sen de kafandan sil gitsin öyle birisi için neden kendini sıkıyorsun ki.. benm de basıma geldi ünvde 3yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bi arkadasım da 3yıl boyunca bana bu şekilde yalanlar söylemiş ama işte bizim saflığımızdan dolayı, öyle şeyleri kendimiz yapmayacağımızdan dolayı konduramadık canm benm arkadasım olacak yelloz da evli biriyle birlikteymiş bana ayrıldı eşinden demişti yalanmış adamın maillerini karıştırıp gayet doğal olan eşiyle çekilmiş resimlerini bulup krize girmişti anlam verememiştim o kadar kızmasına çünkü bana dediği arkadaşları ortak olduğu için o fotoları çektirmiş adam güya ama o da yalan benm aram bozulduktan sonra öğrendim tüm bunları adamı zorla eşinden ayırmaya kalkışmış salak gerçi adam da adam değilmiş ama neyse işte canm kimseye bu kadar inanıp güvenmicen koşulsuz ben onu anladım artık inanır gibi görünsem de arkasını ararım sölenilen doğru muymuş diye canm boşver öyle bi insanı unut gitsin....
ıyı yapıyorsun kuzum ben tedavı oluyorum ama olmazsa eskısı kadar uzulmuyorum elbet bıldıgı vardır Yaradanın diyorum.. yada bağısıklık kazandı bunyem :) cumartesı doktora gıtmem gerek ılacla son tedavı bu ayda olmazsa asılamaya gececek galıbaınsallah gerek kalmaz
Hatta tam buğday ekmeği de yapılır kepekli un alipaynen eşim ekmek aldı geçenlerde 2 kıl öffff dedim artık içime sinmiyor
bet kazanı kaybettiysen 40 lira sanırım ama küçük parçalar daha uygunBen de arçelik almıştım ceyizime evlendik bi iki ay sonra bi yapiyim dedim cikardim içindeki bi parcasi yok yerleştirme asamasinda kaybolmus o gun bu gun duruyuo caanim.makina arçelik ten parca alınacak hatta sen aklima getirmisken alayim ben onu dur
düşünüyorum onu da malum 3 kilo fazlam var şu anHatta tam buğday ekmeği de yapılır kepekli un alip
Kaç kilosun. Ben 63 kiloyum 58 e hatta 55 e düşmek istiyorumdüşünüyorum onu da malum 3 kilo fazlam var şu anspecial k ya başladım ben
tatlım özel bi tarifin veya pratik bilgin varsa bana aktar bu konuda daha önce elim değmedi bu makineye de zaten zeytini erken atmışım karardıHatta tam buğday ekmeği de yapılır kepekli un alip
59 um tatlım boy kaç boy kilo oranı önemli.. misal ben 161 im kilo 54 olmalı .. ideal kilo hesapla dersen nette bulursun ideal kilonu :)Kaç kilosun. Ben 63 kiloyum 58 e hatta 55 e düşmek istiyorum
gecmiş olsun canmm :)Canlarım ameliyatımı oldum geldim eve şükür, hepinize çok teşekkür ederim. Polipsiz bi kadınım artıkHepinizi seviyorum
Coook sevindim canim benim...sapsaglikli tospikler gelsin insaAllaaahhh :)Evet kuzum, çok kolay oldu her şey. Allahıma bin şükür
Makineden makineye fark eder mi bilmiyorum ama genelde aynıdır heralde. Ben ilk basta olcusunu yalnis koyarmisim sinra da hic bakmazdim tabi guzel olmuyirdu icini cekmiyirdu simdi Ben kitabındaki yazan ölçüye göre koyuyorum suyunu ununu ama sonra hemn öyle bırakmiyorum çalıştıktan sonra kapağını açıp elimle kıvamına kontrol ediyorum yumuşaksa un koyuyorum sertse şu koyuyorum. Sonra hiç ellemiyirum eğer içine başka birşey koymak istersem o bip sesi var ya benimkinde 10 defa çalıyor ondan sonra koyuyorum bir daha da hiç açmiyorum çünkü kabarikligi gitmesin dıyetatlım özel bi tarifin veya pratik bilgin varsa bana aktar bu konuda daha önce elim değmedi bu makineye de zaten zeytini erken atmışım karardıyoğrulduktan sonra ötünce atıyormuşuz dedi arkadaşım
İpek bolatın eşide kadın doğum uzmanı. O da çok ilgiliydi ama adını unuttum :)
aynen canm çevremde de o kadar cok duydum ki gördüğümden sonraları artık eşime bile hep şüpheyle bakar oldum ..benimde 4 yıllık arkadaşım evli bi adamla görüştü.. adamın karısı öğrenmiş paralamış haklı olarakadamın kendisiyle evlenmesini istiyordu sanırım birlikte olmuşlar bana ağlayarak anlattı hep dedim bitir diye dinleyen kim 5-6 ay görüştüler, adam yattı hevesini aldı sonra adam tayinini malatyaya istedi kızı bıraktı.. kızım var dedi.. duydu ki ilk sevgili değilmiş daha öncede bu adam aldatmış eşini artık bu tür şeyler öyle çoğaldı ki dua ediyorum allahım korusun bizi bi evlilik bitirmek kolay değil kızlar iyice bozutmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?