2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim cahilligime ver bira ozu icinde var diye acaba haram olurmu
Canim ne cahilligi askolsun.sonucta kullandigimiz kozmetiklerin cogunda alkol var en basiti kolonya ama onu icip keyif almiyoruz ihtiyac icin kullaniyoruz.bende sagligim icin o sampuani kullaniyorum.simdi haram ya da degil bse soyleyemem.bu benim dusuncem tercih meselesi.haramsa da allah affetsin.

kızlar sinbonun ekmek yapma makinesi geldi a101 e alldım zeytinli ekmek yapıyorum.. zaten dışarıdan aldığım ekmeğekarşı huyluyum azcık.. bakalım nasıl olcak, eee sizler napıyorsunuz
Iyi olur canım ya. Bende de arçelik in ekmek yapma makinesi var ve cok memnunum. Kendi ekmeğini yapmak güzel oluyor içinde ne olduğunu biliyorsun en azindan

canm sen de kafandan sil gitsin öyle birisi için neden kendini sıkıyorsun ki.. benm de basıma geldi ünvde 3yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bi arkadasım da 3yıl boyunca bana bu şekilde yalanlar söylemiş ama işte bizim saflığımızdan dolayı, öyle şeyleri kendimiz yapmayacağımızdan dolayı konduramadık canm benm arkadasım olacak yelloz da evli biriyle birlikteymiş bana ayrıldı eşinden demişti yalanmış adamın maillerini karıştırıp gayet doğal olan eşiyle çekilmiş resimlerini bulup krize girmişti anlam verememiştim o kadar kızmasına çünkü bana dediği arkadaşları ortak olduğu için o fotoları çektirmiş adam güya ama o da yalan benm aram bozulduktan sonra öğrendim tüm bunları adamı zorla eşinden ayırmaya kalkışmış salak gerçi adam da adam değilmiş ama neyse işte canm kimseye bu kadar inanıp güvenmicen koşulsuz ben onu anladım artık inanır gibi görünsem de arkasını ararım sölenilen doğru muymuş diye canm boşver öyle bi insanı unut gitsin....

Iyi olur canım ya. Bende de arçelik in ekmek yapma makinesi var ve cok memnunum. Kendi ekmeğini yapmak güzel oluyor içinde ne olduğunu biliyorsun en azindan
aynen eşim ekmek aldı geçenlerde 2 kıl öffff dedim artık içime sinmiyor

benimde 4 yıllık arkadaşım evli bi adamla görüştü.. adamın karısı öğrenmiş paralamış haklı olarak adamın kendisiyle evlenmesini istiyordu sanırım birlikte olmuşlar bana ağlayarak anlattı hep dedim bitir diye dinleyen kim 5-6 ay görüştüler, adam yattı hevesini aldı sonra adam tayinini malatyaya istedi kızı bıraktı.. kızım var dedi.. duydu ki ilk sevgili değilmiş daha öncede bu adam aldatmış eşini artık bu tür şeyler öyle çoğaldı ki dua ediyorum allahım korusun bizi bi evlilik bitirmek kolay değil kızlar iyice bozutmuş

insallah canım nsallah gerek kalmaz yaa.
Evet zaman geçtikçe alışıyo insan. benimde 1 yıl doldu.
12 aydır kırmızılara alıştım aynı fikirdeyim Allah ın doğru bulduğu bir zaman var ve ben o zamanı sabrım elverdikçe beklicem. Biraz akışına bıraktım bakalım ne zaman doktor yolunu tutcam bilemiyorum.
Sabır gerçekten sabır. İnşallah benden önce sen hamile kalırsın seninle aylardır baska topiclerde de bişeyler paylastık bu yol sabır isteyen uzun bir yolmuş anladım. inşallah bir gün hamile kalıcaz inanıorum ben. Hayırlısı :)

bet kazanı kaybettiysen 40 lira sanırım ama küçük parçalar daha uygun

Hatta tam buğday ekmeği de yapılır kepekli un alip
tatlım özel bi tarifin veya pratik bilgin varsa bana aktar bu konuda daha önce elim değmedi bu makineye de zaten zeytini erken atmışım karardı yoğrulduktan sonra ötünce atıyormuşuz dedi arkadaşım

Kuzularriimm... Birazdan bulgarca kursumuz başlayacak... Ben elimdeki ördüğüm battaniyeyi bırakıp giyineyim artık...:)
Var mi gelismeler , nasılsınız hatunlaarr :)

tatlım özel bi tarifin veya pratik bilgin varsa bana aktar bu konuda daha önce elim değmedi bu makineye de zaten zeytini erken atmışım karardı yoğrulduktan sonra ötünce atıyormuşuz dedi arkadaşım
Makineden makineye fark eder mi bilmiyorum ama genelde aynıdır heralde. Ben ilk basta olcusunu yalnis koyarmisim sinra da hic bakmazdim tabi guzel olmuyirdu icini cekmiyirdu simdi Ben kitabındaki yazan ölçüye göre koyuyorum suyunu ununu ama sonra hemn öyle bırakmiyorum çalıştıktan sonra kapağını açıp elimle kıvamına kontrol ediyorum yumuşaksa un koyuyorum sertse şu koyuyorum. Sonra hiç ellemiyirum eğer içine başka birşey koymak istersem o bip sesi var ya benimkinde 10 defa çalıyor ondan sonra koyuyorum bir daha da hiç açmiyorum çünkü kabarikligi gitmesin dıye

İpek bolatın eşide kadın doğum uzmanı. O da çok ilgiliydi ama adını unuttum :)

öyle miymiş bak bunu bilmiyodum. İpek Bolat iyi bir doktor ama soğuk konuşkan değil. Daha iyi konuşkan sıcak bir kadın doktor arıyorum eşim erkek doktor istemiyo ki bende ne biliyim erkek doktorda hiç olamam gibime geliyo.

şu sıralar doktor işlerini askıya aldım da iyi bir kadın olan kadın doğumcu bulsam iyi olcak yarın öbür gün inşallah hamile kalırsam gideceğim biri olmalı diye düşünüyorum.

aynen canm çevremde de o kadar cok duydum ki gördüğümden sonraları artık eşime bile hep şüpheyle bakar oldum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…